- 29 Mayıs 2016
- 547
- 533
- 30
- Konu Sahibi lamelifAmine
Potansiyelimizi ortaya cikaracak bir eğitim sustemimiz olsa idi neler basarmazdik ki
Kendi modelimiz yok o yüzden böyle bocaliyoruz
Kendi modelimiz yok o yüzden böyle bocaliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay be kk da boyle dusunen uyeler de mi vardi.Çocuğum olursa Allah'ın izniyle inşallah, sözde eğitim yuvalarında(okullarda) değil, kendim elimden geldiğince eğitmeye çalışacağım.
Okula öylesine gitsin gelsin. Yarış atı gibi koşturmayacağım onu. Çocukluğunu, gençliğini doyasıya yaşasın.
Ben adaleti, ahlakı, iyi insan olmayı, sanatı, kitapları, müziği, kendini geliştirmeyi öğretebilirsem ne mutlu bana.
Öğretmek ayrı eğitmek ayrı. Okullarda artık eğitim verilemiyor bana göre.
Ben daha ne diyecegimi bilmiyorum.Bu sistemin bir parcasi olarak kendimi bilimsel bir deneyin kobayi olarak goruyorum.
Sayet gelirse bu sistem.Anasinifcilar kisacik bir egitimle okula yeni baslayan bebelerinize okuma yazma ogretmeye calisacaklar biliyor musunuz?
Aynen arkadaşım benden nasıl anasınıf öğretmeni olur. Yapamam beceremem 4 sene boşunamı okuduk biz. Düşündükçe sinirlerim zıplıyor.Kesinlikle bi anasinifci okuma yazma ogretemez kolaymi o kadar..ben anasinifciyim o cocuga ne verebilirim benim.egitimimle bir sinifcininki birmi degil veya bi sinifci benim gibi anaainifinda ne yapabilir...mevcut siatemdeki ogretmeni kalifiye etmek yerine neden alan degistiriyoaunuz ben sinifci olmam olamam cok sacma
Eğitim -öğretimin daha fazla suyunu nasıl çıkarabilirizin güzel bir örneği. İnsanları mesleğinden soğutuyorlar. Biz sınıfçılar norm fazlası ola ola en sonunda önümüzdeki 10 yıl içersinde zorunlu emekli olacağız sanırım. Devlete millete hayırlı olsun.