Doğum kontrol ilacını bırakmamdan sonraki 3. Adetim ve hala saçmalıklar yaşıyorum.
35. Gün ve henüz bir hareket yok.
Belirtiler var belli olacağım ama bilmiyorum.
Bir yandan da mide bulantım başladı.
İç sesim "yiksi himilimisin" diyor ama ben nedense "ı ıh değildir" diyorum.
Galiba bu ay gümbür gümbür bir döngü geliyor.
Bunun dışında paket gıda abur cuburlarla arama mesafe koymaya çalışıyorum ama çok kolay olduğunu söyleyemeyeceğim.
Bari haftada sadece 3 gün yemeyle yavaştan kurtulayım diyorum ama yine de kaçamaklar oluyor.
Onlara saldırmamı tetikleyen şeyin Tv izlemem olduğunu fark ettim.
Telefondan bir şeyler izleyince yiyeceklere saldırmıyorum ama aynı şeyi televizyondan yapınca keyif moduna geçiyorum. Bunu çözmek çok büyük bir adım oldu bence.
Hayatımda müziğin yerine Kur'an dinlemeyi koymaya çalışıyorum. Yemek yaparken hem 7 Ayetel Kürsi 7 Felak 7 nas 7 ihlas 7 Fatiha videosunu açıyorum. Yemek yaparken güzel bir şey yapmış oluyorum hem de yemeğe güzel etkisi olur gibi geliyor nedense
sonuç olarak bu ritüelimi arada aksamalar olsa da aylardır yapıyorum ve çok seviyorum.
Odak problemi yaşadığım için kitap dahi okuyamıyordum ama onu da kahkahalarla okuyabildiğim günlere çevirdim.
Elimdekiler bitince kütüphaneden alacağım bir kişisel gelişim kitabı olacak.
Çok beğenirsem kendim de satın alırım.
Satın almak demişken şu bimlere a101lere gelen foreo muadili (çakması demeyeyim şimdi ayıp olmasın) yüz temizleme aletinden aldım.
Birde aynı Sefa sabunu almıştım.
İkisini her gün kullanıyorum ve güzel sonuçlar almaktayım.
Bu rutinimi de sevdim.
Sosyal medyayla alakalı yeni düzenlemeler yapmak istiyorum.
Bu konuya eğileceğim.
Takip etmek istemediğim; bana iyi gelmeyen ama merakta ettiğim birkaç hesapla alakalı ne yapabilirim diye düşünüyorum.
Bu konuda irade geliştirmem gerek.
Uzun zamandır zikir çekmiyorum yeniden buna da başlayıp düzene oturtmak istiyorum.
Bu şekilde konuları ortaya koyarsam daha kolay olur diye düşünüyorum.
İnşallah her şey çok güzel olacak.
Hatta her şey güzel olacak değil!
Zaten her şey çok güzel