• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.16 maddeden ildışı ısteyebılecek okulöncecıler..

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.831
713
363
Slm..

Bıraz erken ama..erken çıkan yol alır..bn araştırmalarıma başladım..başkalarınada vesıle olur belkı..

Var mı ildışı ısteyecek olan?

ben ingilizce öğretmeniyim.aynı madde benim için de geçerli ama bu yıl madde kılavuzda olur mu emin değilim.verilmiş hak geri alınmaz diyor ama bakalım.

ben ingilizce öğretmeniyim.aynı madde benim için de geçerli ama bu yıl madde kılavuzda olur mu emin değilim.verilmiş hak geri alınmaz diyor ama bakalım.

inşallah olacak hocam.. bız koyun sürüsü olmazsak tabi..

kılavuz zamanında yayınlanacak mı bırde o sorun var şu an.. MEB çok çalışıyor çoookk..

ne dıyyeım ben bu bakanlığa bılmemkiii:41:

15 mayıs iliçi kılavuzu yayınlanacaktı,olmadı.. ama barı bır açıklama yapsaydınız onca bekleyen öğretmenınıze:47:

25 mayıs ildışındanda kestım umudumu.. kılavuz zamanında yayınlanmıyor.. yaz tatilimiz zehır olmasa barı acaba tayın olacakmı derdıyle..

6 aydır hazırladık dedığınız o yonetmelık neden çıkmadı acaba eyy bakanlık!!

hanı hazırdı hanı bır uyuyan öğretmendı bakanlıkta..noldu??

neden bekletıyorsunuz,neden bır açıklama zahmetınde bulunmuyorsunuz??en azından bunu yapın..:47:

30 mayısta yayınlanacak denıyor ama bakalım bu soylentı nereye çıkacak??:41:

Bugün asparagas bır haber çıkmış nette..nasıl sinir oldum..

neymiş efendım iliçiler hazıran sonuna,ildışılar temmuzaymış..

yok yaa..benım çalışma saatıme laf edenler ne yapıyor o bakanlıkta.. peh!

........................................

Son düzenleme:
3.16dan değil ama bnde il dışı istiycem cnm harbiden çok sinir ettiler öğretmenleri çalışma saatlerimizi yalan yanlış söyleyip sonrada atama dönemi geldide geçiyor hiç bişey yayınlamadılar,ama haktır bu öğretmen milleti koyun gibiyiz hiç sesimizi çıkarmayalım bak sağlıkçılara hemen organize olup seslerini duyuruyorlar

3.16dan değil ama bnde il dışı istiycem cnm harbiden çok sinir ettiler öğretmenleri çalışma saatlerimizi yalan yanlış söyleyip sonrada atama dönemi geldide geçiyor hiç bişey yayınlamadılar,ama haktır bu öğretmen milleti koyun gibiyiz hiç sesimizi çıkarmayalım bak sağlıkçılara hemen organize olup seslerini duyuruyorlar

sorma yaa..millet dıyor 3 ay tatılın var..haydı ordan be dıyorum hep..kızıyorum benden çok işimi bılırcilik taslayanlara..doktora amelıyat hakkında bılmişlik yapan var mı..bnde uzmanıyım bu işin değil mi ama?? sinir ettıler..
hazıran 8den ıtıbaren yapılacakmış bu iliçi ve ildışı tercıhlerımız..
ama aynı anda yaparlarsa vay benım kuzu kuzu işini yapan öğretmenimin haline..

sorma yaa..millet dıyor 3 ay tatılın var..haydı ordan be dıyorum hep..kızıyorum benden çok işimi bılırcilik taslayanlara..doktora amelıyat hakkında bılmişlik yapan var mı..bnde uzmanıyım bu işin değil mi ama?? sinir ettıler..
hazıran 8den ıtıbaren yapılacakmış bu iliçi ve ildışı tercıhlerımız..
ama aynı anda yaparlarsa vay benım kuzu kuzu işini yapan öğretmenimin haline..

canım milletin demesini geçtim bizim bakan bile 3 ay tatil diyor:57: yakalasam aynen böle yapıştırcam ensesine:34:
acaba öğrenim özrünü kaldırdılarmi ki?söylentisi var ama klavuzda belli olacak 5 senedir doğudayız bu dönem alese girdim belki, öyle gideriz ama normal tayinle urfayı yazıcaz bilmiyorum ki nereye nasıl gidicez burda mı kalıcaz? klavuz yayınlanmadıkça belirsizlikler artıyor:44:

canım milletin demesini geçtim bizim bakan bile 3 ay tatil diyor:57: yakalasam aynen böle yapıştırcam ensesine:34:
acaba öğrenim özrünü kaldırdılarmi ki?söylentisi var ama klavuzda belli olacak 5 senedir doğudayız bu dönem alese girdim belki, öyle gideriz ama normal tayinle urfayı yazıcaz bilmiyorum ki nereye nasıl gidicez burda mı kalıcaz? klavuz yayınlanmadıkça belirsizlikler artıyor:44:

dünkü konferans görüşmesı ile ılgılı yazılanlarda öğrenım özrunun olmayacağını..öğretmenlerın bulunduğu ılde y.lisans yapacağını çünku çoğunun atandıktan sonra anne babasının yanına gıtmek ıçın bunu kullandıklarını fırsat vermeyeceğını belirttığı yazıyordu..

kendılerıde tam bılmıyor o kılavuza ne yazacaklarını:41:

ya 4 4 için semıner programını bılmemneyı hazırladınız da neden tayın yonetmelığını hazırlayamadınız demem mı bn sızee yaa..eh ne dıyeyım..YARADANa havalesınız..

:19:ben bakanlığın tayın yonetmelığını yarın yayınlamayacağını düşünuyorum..asıl sürprız bu galıba bu sene..

resmı gazete gundemındede yok nettte bu tayın işlerımız..hayırlısı dıyorum ALLAHtan:25:

Back