Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ingilizce öğretmeniyim.aynı madde benim için de geçerli ama bu yıl madde kılavuzda olur mu emin değilim.verilmiş hak geri alınmaz diyor ama bakalım.
3.16dan değil ama bnde il dışı istiycem cnm harbiden çok sinir ettiler öğretmenleri çalışma saatlerimizi yalan yanlış söyleyip sonrada atama dönemi geldide geçiyor hiç bişey yayınlamadılar,ama haktır bu öğretmen milleti koyun gibiyiz hiç sesimizi çıkarmayalım bak sağlıkçılara hemen organize olup seslerini duyuruyorlar
sorma yaa..millet dıyor 3 ay tatılın var..haydı ordan be dıyorum hep..kızıyorum benden çok işimi bılırcilik taslayanlara..doktora amelıyat hakkında bılmişlik yapan var mı..bnde uzmanıyım bu işin değil mi ama?? sinir ettıler..
hazıran 8den ıtıbaren yapılacakmış bu iliçi ve ildışı tercıhlerımız..
ama aynı anda yaparlarsa vay benım kuzu kuzu işini yapan öğretmenimin haline..
canım milletin demesini geçtim bizim bakan bile 3 ay tatil diyor yakalasam aynen böle yapıştırcam ensesine
acaba öğrenim özrünü kaldırdılarmi ki?söylentisi var ama klavuzda belli olacak 5 senedir doğudayız bu dönem alese girdim belki, öyle gideriz ama normal tayinle urfayı yazıcaz bilmiyorum ki nereye nasıl gidicez burda mı kalıcaz? klavuz yayınlanmadıkça belirsizlikler artıyor:44: