.üst arka dişlerimden birine kanal tedavisi uygulatmıstım ama yinede arada bir agrıyordu son günlrdeyse ağrısı arttı doktor cekilmesi gerktigini söyledi ama ben istemedim cünkü cektirdikten sonra orda ki boşluk nedeniyle kötü bi görüntü olusacak acaba yapılacak baska bişey yokmu .şimdiden tesekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2yıl önce kanal tedavisi yaptırdıgım dişim cok agrıyo
- Konu Sahibi zynpkvsr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?.üst arka dişlerimden birine kanal tedavisi uygulatmıstım ama yinede arada bir agrıyordu son günlrdeyse ağrısı arttı doktor cekilmesi gerktigini söyledi ama ben istemedim cünkü cektirdikten sonra orda ki boşluk nedeniyle kötü bi görüntü olusacak acaba yapılacak baska bişey yokmu .şimdiden tesekkür ederim
dişinize bir defa kanal tedavisi uygulandığı için şuanda çekimden başka bir seçeneğiniz yok.en kısa zamanda dişinizi çekdirin
cook tesekkür ederm cevabınz icin ama acaba cekimden sonra görüntüyü düzeltmek için ne yapılabilir
köprü yaptırabilirsiniz
.üst arka dişlerimden birine kanal tedavisi uygulatmıstım ama yinede arada bir agrıyordu son günlrdeyse ağrısı arttı doktor cekilmesi gerktigini söyledi ama ben istemedim cünkü cektirdikten sonra orda ki boşluk nedeniyle kötü bi görüntü olusacak acaba yapılacak baska bişey yokmu .şimdiden tesekkür ederim
o dişinize apikal rezeksiyor yaptırabilirsiniz
o dişinize apikal rezeksiyor yaptırabilirsiniz
O ne hıc duymamistim köprüden daha mi iyi ve disimi çektirdlkten ne kadar sonra yaptırabilirim
yapılan tedavinin başarılı olmasını istiyorsanız ,mutlaka çekimi yapılması lazım
benim de ön dişime kanal tedavisi yapıldı... daha doğrusu tam yapılmadı galiba emin değilim... çok ihmal ettim. şu an çok ağrıyo ve biraz da sallanıyo gibi doktor da söylemişti. 3-4 kez gittim doktora sürekli oydu bişeyler yaptı en son dolgusunu yapmak için gitmedim. ağrısı geçmedi..
başka bi doktor da kanal tedavisine cevap vermeyebilir o zaman çekilmesi lazım dedi.. şimdi benim bu ön diş çekilirse ne olacak? ön diş bomboş mu kalacak?
başka bi doktor da kanal tedavisine cevap vermeyebilir o zaman çekilmesi lazım dedi.. şimdi benim bu ön diş çekilirse ne olacak? ön diş bomboş mu kalacak?
doktor hanım kaplamalarım benim yenilendi ve tek tek yapıştırılıyo elimle biraz ittirince sallanıyo çok hafif neden kaplamalarda böyle olurmu acaba daha 2 hafta oldu yapılalı
kaplamalarınız bol yapılmış.yeni yapılan bir kaplamanın sürekli yapıştırılması gerekmez.
Merhabalar size bişey danışmak istiyorum.. benimde en arkada üstteki 2 azı dişim biri kanallı biri dolguluydu.. onun yanında da 2 tane diş çekimi olmuştu. 2 sene önce 1 tanesi köpek dişinn yanındaki dişe implant yaptırmıştım.. şimdi onun yanında ki diş yeri boş kaldı.. en sondaki iki azımda kanallı olan yarısı erimiş, dolgulu dişimde öyle .. doktor kanatlı köprü yaptı şimdi .. kanallı dişime bi daha girdi 2 tane fiber koydum dedi. sonra köprü yaptı.. ama hafiften sızlama var.. bide bu yapılan köprünün ömrü nasıl olur..kaplamalarınız bol yapılmış.yeni yapılan bir kaplamanın sürekli yapıştırılması gerekmez.