Gelinlik Modelleri 2sene önceki gelinliğim

melekmehmet

CANLARIM BENİMMMM (M-T)
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
1.288
1
156
İstanbul
ilk girdiğim dükkandan hiçbir gelinliğe bakmadan ilk gelinliği aldım ve çıktım şimdi okadar pişmanımki ama paylaşmak istedim

Eklentiler

• $2011-08-20 00.03.24.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 73
gelinliğin çok güzel kabarık sana da çok yakışmış ama askı kısmını beğenmedim

ilk girdiğim dükkandan hiçbir gelinliğe bakmadan ilk gelinliği aldım ve çıktım şimdi okadar pişmanımki ama paylaşmak istedim

bende fiyat sormak için biraz da fikir olsun diye nişanlımla gezerken vitrinde bir model gördüm fiyat soralım dedik sadece üzerine giy dedi gelinlikçi nişanlımın yüzüne baktım giyim mi dercesine giy dedi ve giydimm
dedim ki işte aradığım gelinlik orada o gün pazarlık ettik ve şuan benimde dikiliyor yarın son provam var bende ilk giydiğim gelinliği almış oldum şanslıyız aslında çünkü gezdikçe model baktıkça ne konuda olursa olsun kafamız karışıyor gelinliğin güzel pişman olacak birşey yok sana da yakışmış ömür boyu mutluluklar

aynn senin gibi fiyat öğrenmeye hemde model bakmak için gitmiştim ama ne fiyat nede model baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…