2li test sonucum çoook kötü çıktı.. :'((

yapılan 2li testimin sadece ultrason ile bile kan sonucu beklenmeden acil olarak Cerrahpaşa perinatolijiye sevk edildim.. bebeğimin ense kalınlığı 12 hafta 5 günlükken 6.9 m çıktı ve acil sevk edildim.. CVS testi yapıldı sonuç bekliyorum şimdi ama psikolojik olarak çökmüş bulunmaktayım.. dünde kan sonuçlarını aldım buna göre down sendromu riskim aşırı yüksek 1/8 Trizomi 18-13 riski ise 1/56 çıktı.. :'((

hiç bu kadar çok kötü olup cvs gibi testkeri iyi çıkan oldu mu? yardım edin lütfen..
Benimde cvs yapılır temiz cıktı cok şükür. Rabbim aynı duyguyu güzel sonuçlar sanada yaşatsın inşallah. Allah dert verirse dermanınıda veriyo. Bol bol dua et ben bu zamanı hep dua aderek gecirdim. Benim bigi olanlarada dua ettim. Sendede hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Benimde cvs yapılır temiz cıktı cok şükür. Rabbim aynı duyguyu güzel sonuçlar sanada yaşatsın inşallah. Allah dert verirse dermanınıda veriyo. Bol bol dua et ben bu zamanı hep dua aderek gecirdim. Benim bigi olanlarada dua ettim. Sendede hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Allah razi olsun tesekkur ederim bekliyorum sonuclari beklerkende dua etmekten baska bisi elden gelmiyo zaten.. rabbim hakkimizda hayirlisini versin artik ne gelirse ondan geliyo ama guzel allahim umarim bebegimizi sag salim saglikli kucagimiza almayi nasip eder insallah..

Allah razi olsun tesekkur ederim bekliyorum sonuclari beklerkende dua etmekten baska bisi elden gelmiyo zaten.. rabbim hakkimizda hayirlisini versin artik ne gelirse ondan geliyo ama guzel allahim umarim bebegimizi sag salim saglikli kucagimiza almayi nasip eder insallah..[/QUO
Amin canım. Sen içini ferah tut Allahın izniyle inşallah herşey güzel olur.

X