• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2eylül Adana iftar buluşması Haydin Bekliyoruz(tabii birde özel anlamı var bizim için

hasan usta güzellllll olur du aslında ama olmazsa ben hertürlü uyarım tek korkum bişe çıkması

kızlar birde istersenz atabey iskender var
orasıda harika
açıkcası bizkarar veremedik size de danışalım
hasan ustamı (t.özal)
atabey iskender mi

pazara kadar oyluyoruz
herkes bi fikir belirtsin lütfen

benim için de farketmezzz ama atabey iskendere hiç gitmedim, orası tercih edilirse bu vesileyle gitmiş olurum.. nasılsa gittiğimiz yeri keyifli yapacak bizleriz yeter ki yimekler güzel olsun şahsi derdim o benimcokacimcoook

benim için hiç farketmez neresi olursa gelirim inşallah ALLAH tan bir mani çıkmadıkça​
1.farketmez

hasan usta güzellllll olur du aslında ama olmazsa ben hertürlü uyarım tek korkum bişe çıkması
2.farketmez

benim için de farketmezzz ama atabey iskendere hiç gitmedim, orası tercih edilirse bu vesileyle gitmiş olurum.. nasılsa gittiğimiz yeri keyifli yapacak bizleriz yeter ki yimekler güzel olsun şahsi derdim o benimcokacimcoook
3.aslında farketmez ama atabey olursa daha ii olur haniikaydirigubbakcemile3

3.aslında farketmez ama atabey olursa daha ii olur haniikaydirigubbakcemile3

ben en azından daha yanlı bi yorumda bulundum :roflol:
ya şaka biyana nası biyer olduğunu bilmiyorum sonuçta o yüzden daha iyi olacağından emin değilimfisfisfis

atabey olursaaa çooook sevinirimm. hasan ustayı pek sevmem de :)
bir atabey yanlısı daha
canım atabey nerde ben hatırlamıyorumda:kedi:​
loo sen bni öldürecen
hani geçen kış güzelyalı dürümde buluşmuştuk yaa hani emine gülşende gelmişdi
onla bitişik işte

yine sen hatırlamıyorsun ben adını bile ilk kez duydum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm çarşıdan ister 8/a ister 8/b otobüsü yada hangi cemalpaşaya binersen bin
bizi özal atabey de indir dersn önünde indirir
zaten durağın adı atabey durağı(aynı duygu cafe durağı gibi)

azra-sıla bu süpriz ve özel konu neymiş banada fısılda bakem bende merak ettim arkadşlar bide şu buluşmaları daha merkezi bi yer yapamazmısınız ya

arkadaşlar
a.s.
son karar vaerilmiştir turkbayragi

ne atabey ne hasan usta biiz patlıcanı seçtik:lepi:

oraları neden olmadığını buluşmada söleriim (alın size 3.sır :1ninca:kaydirigubbakcemile3)

patlıcan cafe nerde derseniz atabeyin hmn yanı yani polis evi kavşağında gamyoncuiremsu

saat 18:30 a LıSTE de adı yazan tüm akadşlarımı bekleriizkaydirigubbakcemile5

ilk sayfaya yazıyorum hmnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

arkadaşlar
a.s.
son karar vaerilmiştir turkbayragi

ne atabey ne hasan usta biiz patlıcanı seçtik:lepi:

oraları neden olmadığını buluşmada söleriim (alın size 3.sır :1ninca:kaydirigubbakcemile3)

patlıcan cafe nerde derseniz atabeyin hmn yanı yani polis evi kavşağında gamyoncuiremsu

saat 18:30 a LİSTE de adı yazan tüm akadşlarımı bekleriizkaydirigubbakcemile5

ilk sayfaya yazıyorum hmnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

tamam canım benim anlaşılmıştır ALLAH nasip ederse ve babamdan dolayı bir sorun olmazsa o gun orda olacam inşallahopuyorumnanaktan​

benımde ruhum dolanıcak oralarda ogun haberınız olsun kaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

tamam canım benim anlaşılmıştır ALLAH nasip ederse ve babamdan dolayı bir sorun olmazsa o gun orda olacam inşallahopuyorumnanaktan​
hadi bi gelme baaam:oklava:
sonra babana bi tlf açarıım bir dost adı altında :1ninca:
bak neler diooom izmirden tuut adana ya kadarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

keşke ben de orda olup gelebilseydim opuyorumnanaktan

inşallah toprağıııım:teselli:

Back