Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar birde istersenz atabey iskender var
orasıda harika
açıkcası bizkarar veremedik size de danışalım
hasan ustamı (t.özal)
atabey iskender mi
pazara kadar oyluyoruz
herkes bi fikir belirtsin lütfen
1.farketmez
benim için hiç farketmez neresi olursa gelirim inşallah ALLAH tan bir mani çıkmadıkça
2.farketmezhasan usta güzellllll olur du aslında ama olmazsa ben hertürlü uyarım tek korkum bişe çıkması
3.aslında farketmez ama atabey olursa daha ii olur haniikaydirigubbakcemile3
benim için de farketmezzz ama atabey iskendere hiç gitmedim, orası tercih edilirse bu vesileyle gitmiş olurum.. nasılsa gittiğimiz yeri keyifli yapacak bizleriz yeter ki yimekler güzel olsun şahsi derdim o benimcokacimcoook
3.aslında farketmez ama atabey olursa daha ii olur haniikaydirigubbakcemile3
canım atabey nerde ben hatırlamıyorumda:kedi:
bir atabey yanlısı dahaatabey olursaaa çooook sevinirimm. hasan ustayı pek sevmem de :)
loo sen bni öldürecencanım atabey nerde ben hatırlamıyorumda:kedi:
yine sen hatırlamıyorsun ben adını bile ilk kez duydum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[sıze="2"]canım atabey nerde ben hatırlamıyorumda:kedi:[/sıze]
tamam bitanem sizin oraya yakın yani kaydirigubbakcemile3
daha önceki buluşmalardan birinin mekanı olan güzelyalı dürümü geçince olan ilk duraktaki iskenderci polis evi kavşagına varmadan sağda
arkadaşlar
a.s.
son karar vaerilmiştir turkbayragi
ne atabey ne hasan usta biiz patlıcanı seçtik:lepi:
oraları neden olmadığını buluşmada söleriim (alın size 3.sır :1ninca:kaydirigubbakcemile3)
patlıcan cafe nerde derseniz atabeyin hmn yanı yani polis evi kavşağında gamyoncuiremsu
saat 18:30 a LİSTE de adı yazan tüm akadşlarımı bekleriizkaydirigubbakcemile5
ilk sayfaya yazıyorum hmnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:benımde ruhum dolanıcak oralarda ogun haberınız olsun kaydirigubbakcemile3
hadi bi gelme baaamklava:
tamam canım benim anlaşılmıştır ALLAH nasip ederse ve babamdan dolayı bir sorun olmazsa o gun orda olacam inşallahopuyorumnanaktan
keşke ben de orda olup gelebilseydim opuyorumnanaktan