• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 2dir yoğurt yapıyorum tutmuyo:((siz nasıl yapıyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben gunluk sutten yapiyorum. Once kaynatiyorum sutu sonra ilimaya birakiyorum.ilimasi demek serce parmagini yakmayan sicaklik demek. iliyinca mayayi eklioyum. Maya da soyle bir kilo sute bir yemek kasigi yogurt. Yogurtu sutun sicakligina getirmek icin biraz sutten ekleyip karistir.ama ayran kivaminda olmasin. Bu karisimi yani mayayi sute ekle. Ilik bir ortama koy. Ustune kalin bir ortu ort. Dort saat sonra kapagini ac. Kapagini actiktan uc saat sonra da buzdolabina koy. Bi yerde duymustum cok kati olsun diye mayaya tereyagida ekliyolarmis ama ben eklemiyorum. Umarim faydali bilgi vermisimdir.kolay gelsin.

ben şu milupa kavanozlarına deniyorum da 1 tatlı kaşığı maya koyuyordum cok o zaman benimki... bide böyle denicem teşekkürler

Back