2ci çizgi silik çıktı

Gebelik var gibi yeni olduğu için silik çıkmış tatlım emin olmak için kan tahlili yap derim simdiden hayırlı olsun

Fakat cok agrim var kasiklarimda sanki her an adet olacakmisim gibi bu normal mi bi gikriniz var mi yarin kan testi yaptiracagim . Alttaki test dun gece 1 gibi yaptigim test usttekini bugun yaptim. Fakat adet olacakmisim gibi hissediyorum agrim ve batmalarim var:/ hayirlisi Allahtan bakalim.

Eklentiler

• image.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 90
merhaba bu yapılan testi sakın atmayın benimde böyle olmuştu aynı görüntü 2 ci çizgi silik çıkmıştı şimdi 18 haftalık hamileyim :) ben testi atmamıştım bir gün sonra tekrar baktım o silik olan pembeleşmişti :)

Kizlar bi bakar misiniz adetime 2 gun var test yaptim bu sekilde cikti sizce umit var mi?

Bence hamilesinizzz
hormon katlanarak arttığı için silik çizgi gitgide belirgin olur bence yarın sabah idrariyla yapınca daha da belirgin olur hem de adetinize daha varmış da

Cok şükür hamileymisim. En son dun bakildi kanda 260 cikti degerim doktor haftaya cuma kese gorunur dedi ins. Karnim agriyor dedigim icin progesteron verdi vajinadan al dedi henuz baslamadim kullanan var mi??? Bu agrilar normal mi sizce?

Cok şükür hamileymisim. En son dun bakildi kanda 260 cikti degerim doktor haftaya cuma kese gorunur dedi ins. Karnim agriyor dedigim icin progesteron verdi vajinadan al dedi henuz baslamadim kullanan var mi??? Bu agrilar normal mi sizce?
ay çookkk sevindim canım yaaa :) bende progesteron kullandım ama vajinadan değil hap olarak yuttum dr m öle verdi ama vajinadan almak yan etkilerini daha az yaşatıyormuş .. aşırı baş dönmesi yapıyor hapı aldıktan tam 30 dk sonra 1 saat dönüyo işte dediğim gibi vajinadan almak daha aza indiriyormuş :) senin miğdende bulanmaya başlar bi kaç haftaya bence ayva bitmeden al 3 4 kilo çiğ ayva miğde bulantısını kesiyor :)

sakın evi makineye bile çekme 3 ay sabret allah muhafaza çocuk ha diyince olmuyor dikkat et mutfak dolaplarına tencere koymak için uzanma biyer filan silme bence canım .. tekrar gözünaydın :)

Ufaktan sabahlari bulantim oluyor ama iyiyim. İste sadece kasik agrisi sikayetim var gececek insallah. Ayvayi da alayim canim sagol tavsiyen icin :))

Arkadalar benimde yumuttlama gununden beri gecmeyen hatta siddetlenen agrim var adet gunlerimde dahacok artti simdi 6. Gunum hala devam edio bu kadar siddetli yasayan var mi biraz dahq bekleyeyim diyorum keseyi girmek icin oyle gidetim doktora

Arkadalar benimde yumuttlama gununden beri gecmeyen hatta siddetlenen agrim var adet gunlerimde dahacok artti simdi 6. Gunum hala devam edio bu kadar siddetli yasayan var mi biraz dahq bekleyeyim diyorum keseyi girmek icin oyle gidetim doktora

Canim benim de agrim oluyor cok. Adet agrisi gibi. ayaga kalkinca artiyor yatinca geciyor. Yat dinlen sen de guzelce. İnsallah bebisleri saglikla kucagimiza aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…