B Babyprime Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2024 186 55 43 3 Kasım 2024 Konu Sahibi kafamdadelisorularrrrr #21 kafamdadelisorularrrrr .!.: Çok teşekkür ederim bizimle paylaşırsanız seviniriz. Allahım bebeklerinize yerini sevdirsin, sonra da sağlıklı şekilde kucağınıza versin inşallah ikisini de transfer etmenizin nedeni nedir peki? Ben de mi öyle yapsam diye düşünüyorum. Yaşım 36 Genişletmek için tıkla... Benim yaşım 43, 35ten sonra sanırım dr lar 2 tane koymayi tercih ediyo. Şansı arttırmak için. Size de belki 2 tane koyar dr.
kafamdadelisorularrrrr .!.: Çok teşekkür ederim bizimle paylaşırsanız seviniriz. Allahım bebeklerinize yerini sevdirsin, sonra da sağlıklı şekilde kucağınıza versin inşallah ikisini de transfer etmenizin nedeni nedir peki? Ben de mi öyle yapsam diye düşünüyorum. Yaşım 36 Genişletmek için tıkla... Benim yaşım 43, 35ten sonra sanırım dr lar 2 tane koymayi tercih ediyo. Şansı arttırmak için. Size de belki 2 tane koyar dr.
K kafamdadelisorularrrrr Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2023 119 30 36 3 Kasım 2024 Konu Sahibi kafamdadelisorularrrrr #22 Babyprime .!.: Benim yaşım 43, 35ten sonra sanırım dr lar 2 tane koymayi tercih ediyo. Şansı arttırmak için. Size de belki 2 tane koyar dr. Genişletmek için tıkla... Talep etmeyi düşünüyorum ama avantajlarını dezavantajlarını tam bilemiyorum. İnsallah sizde ikisi de tutar
Babyprime .!.: Benim yaşım 43, 35ten sonra sanırım dr lar 2 tane koymayi tercih ediyo. Şansı arttırmak için. Size de belki 2 tane koyar dr. Genişletmek için tıkla... Talep etmeyi düşünüyorum ama avantajlarını dezavantajlarını tam bilemiyorum. İnsallah sizde ikisi de tutar