- 17 Kasım 2023
- 135
- 36
- 36
-
- Konu Sahibi kafamdadelisorularrrrr
kaliteye hiç takılmaMerhaba arkadaşlar, 5. Gün 2bb kalitede embriyo ne demek? Embriyolog kalitesi iyi demişti ama eve gelip internete bakınca düşük kalite oldugunu okudum. 2bb embriyo ile çocuk sahibi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederimMerhaba, benim de embriyolarım 3aa, 3ab ve 2bb idi hep. 3aa ve 3ab mükemmele yakın, 2bb ondan biraz daha düşük demişti doktorum. 5.güne gelen her embriyonun tutunma şansı vardır, internette yazılanlara takılmayın.
Çok teşekkür ederimkaliteye hiç takılma
benim ilk transferim iyi kaliteydi tutmadı
2. transferim 24 saatte oldu gelişimi iyi diye.
2 yaşına girecek
Bı de tüp bebeğe basladigimdan beri benim vücudumda östrojen çok yüksek çıkıyor, yumurta toplayana kadar ostrojenden stres ve uykusuzluk yaşadım. yumurta toplamadan sonra 10 gün geçti nerdeyse hala devam ediyor. Tüp bebeğe ilaçlara başlamadan önce çok güzel uyuyan biriydim günde en az 7 saat uyurdum. Şimdi beynim hep uyanık sürekli birilerine kiziyorum kafamda. Adetten bir önce ki gün böyle olurdum ben yani östrojen arttığında böyle olurdum. Şimdi her gece boyleyim. Nasıl aşacagim bu durumu bir fikriniz var mı?kaliteye hiç takılma
2 yaşına girecek
kaliteye hiç takılma
2 yaşına girecek
Bu mesajımı okudunuz mu acabaBı de tüp bebeğe basladigimdan beri benim vücudumda östrojen çok yüksek çıkıyor, yumurta toplayana kadar ostrojenden stres ve uykusuzluk yaşadım. yumurta toplamadan sonra 10 gün geçti nerdeyse hala devam ediyor. Tüp bebeğe ilaçlara başlamadan önce çok güzel uyuyan biriydim günde en az 7 saat uyurdum. Şimdi beynim hep uyanık sürekli birilerine kiziyorum kafamda. Adetten bir önce ki gün böyle olurdum ben yani östrojen arttığında böyle olurdum. Şimdi her gece boyleyim. Nasıl aşacagim bu durumu bir fikriniz var mı?
kusura bakma gece geç okudum ve unuttum. inan bu konuda hiç bilgim yokBu mesajımı okudunuz mu acaba
aa ve bb en iyi kalite demek. 2 rakamı boyutunun biraz küçük olduğunu gösteriyor. ideal kaliteli bir embriyo 5 aa, 5 bb olur. 5. gün olması blastokist olduğunu gösterir. çözülünce biraz daha büyüme gösterir ya da anne karnında büyür. Gebelik getirme ihtimali olmasa dondurulmaz. kalitesi iyi Allah nasip etsin dua edin takılmayın.Merhaba arkadaşlar, 5. Gün 2bb kalitede embriyo ne demek? Embriyolog kalitesi iyi demişti ama eve gelip internete bakınca düşük kalite oldugunu okudum. 2bb embriyo ile çocuk sahibi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar benim 2bb embriyom ilk seferde tuttu şuan 3 yaşında bebeğim doktorum kalitesi düşük olanlar rahimde daha iyi gelişim gösteriyor demişti bende düşük diye üzülüyordum o zamanlarMerhaba arkadaşlar, 5. Gün 2bb kalitede embriyo ne demek? Embriyolog kalitesi iyi demişti ama eve gelip internete bakınca düşük kalite oldugunu okudum. 2bb embriyo ile çocuk sahibi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Kırk bin kere maşallah, umarım bir umut arayan herkes okur mesajınızıMerhabalar benim 2bb embriyom ilk seferde tuttu şuan 3 yaşında bebeğim doktorum kalitesi düşük olanlar rahimde daha iyi gelişim gösteriyor demişti bende düşük diye üzülüyordum o zamanlar
Size de maşallah olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebisinizeMerhaba. Embriyonun tutunmasını belirleyen şey aslında kalitesi değil genetiğidir. En iyi kalitede olup genetik olarak hasarlıysa tutmaz. Şahsen benim ilk 3 transferim iyi kalite embriyoysu tutmadılar. Sonuncusunda genetik test yaptırıp testi geçen embriyoyu transfer ettirdik çok şükür tuttu.
Yaaa çok teşekkür ederimmmm, Allah isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü evlat nasip etsinaa ve bb en iyi kalite demek. 2 rakamı boyutunun biraz küçük olduğunu gösteriyor. ideal kaliteli bir embriyo 5 aa, 5 bb olur. 5. gün olması blastokist olduğunu gösterir. çözülünce biraz daha büyüme gösterir ya da anne karnında büyür. Gebelik getirme ihtimali olmasa dondurulmaz. kalitesi iyi Allah nasip etsin dua edin takılmayın.
Tamam teşekkür ederimkusura bakma gece geç okudum ve unuttum. inan bu konuda hiç bilgim yok
Çok teşekkür ederim. İnşallah siz de en kısa zamanda güzel haberi alırsınızSize de maşallah olsun, Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebisinize
Sizin sonuc ne oldu?Merhaba arkadaşlar, 5. Gün 2bb kalitede embriyo ne demek? Embriyolog kalitesi iyi demişti ama eve gelip internete bakınca düşük kalite oldugunu okudum. 2bb embriyo ile çocuk sahibi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba henuz transfer olmadimSizin sonuc ne oldu?
Çok teşekkür ederim bizimle paylaşırsanız seviniriz. Allahım bebeklerinize yerini sevdirsin, sonra da sağlıklı şekilde kucağınıza versin inşallahBen 2 adet 2bb oldum dün, bekliyorum bakalım, insallah iyi haberler alırım ve sizin de ilerleyen süreçte olumlu olur kavuşursunuz bebisinize❤