- 28 Ekim 2024
- 89
- 10
- 28
- Konu Sahibi suprzymrta
2bb 5. Gün emriyosu ile hamile kalanlar varmıııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz da yaşa bağlı bu aslında. Mesela 25 yaşındaki birinin 2bb embriyosu ile 35 yaşındaki birinin 2bb embriyosunu karşılaştırmak doğru değil. Ama şöyle düşünün 5aa olup da negatife alan var benim gibi ya da 3 cc olup doğuranlar var hem nasip hem de embriyonun genetiği önemli2bb 5. Gün emriyosu ile hamile kalanlar varmıııı
Sorumun cevabı bu değil siz kim oluyorsunuz site kurucusumuLütfen aynı konuyu defalarca açmayın
Yasak hanımefendi, yasak. Her yerin bir kuralı var biliyorsunuz ki, bir konuyu iki kez açamıyorsunuz.Sorumun cevabı bu değil siz kim oluyorsunuz site kurucusumu
Peki siz kim oluyorsunuz ben onu anlamadım size düsen ne bu konuda ?Yasak hanımefendi, yasak. Her yerin bir kuralı var biliyorsunuz ki, bir konuyu iki kez açamıyorsunuz.
İnsanlar stresini atıyor, yasaksa zaten kapatılır konu başlığı. İnsanları üzmeyin herkesin zor zamanı var, dertleşmek istiyorlarYasak hanımefendi, yasak. Her yerin bir kuralı var biliyorsunuz ki, bir konuyu iki kez açamıyorsunuz.
kesinlikkkkleeeeeee öyleee zaten hassas bir konuda baslık actım ki site bunun icin varİnsanlar stresini atıyor, yasaksa zaten kapatılır konu başlığı. İnsanları üzmeyin herkesin zor zamanı var, dertleşmek istiyorlar
Merhaba ben varım. Benim de kafamı çok bulandırdılar. Ama bb kötü değil merak etmeyin
Merhaba ben varım. Benim de kafamı çok bulandırdılar. Ama bb kötü değil merak etmeyin
Ayyyy gercekten mi suan o kadar kafam karısık ki ne yapacağımı bilmiyorum cok modum düştü yaşım 28 doktor sansın %55 dediMerhaba ben varım. Benim de kafamı çok bulandırdılar. Ama bb kötü değil merak etmeyin
Bb olmasından cok 2 olması beni üzüyorMoralinizi bozmayın boşuna bb kötü kalite değil bir de değerlendirme sonuçta subjektif embriyoloji bakıyor ona göre skorluyor. Pimpirikli biriyse düşük puan veriyor. Kalite her zaman belirleyici değil