• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29unda ölümü özlermi insan ve üstelik bir anneyken..

Ölum ve otesi diye bir kitap var okursan bilirsin nasilmis ölum sanki ölmussun de ozlemissin tovbe estağfurullah o nasil laf alt tarafi ailenle problemlerin var evladindan onemli mi evladn yaninda daha ne ister bir anne halledilmeyecek seyler degil czgini cizersin olurr biter

Ölum ve otesi diye bir kitap var okursan bilirsin nasilmis ölum sanki ölmussun de ozlemissin tovbe estağfurullah o nasil laf alt tarafi ailenle problemlerin var evladindan onemli mi evladn yaninda daha ne ister bir anne halledilmeyecek seyler degil czgini cizersin olurr biter
Sende evladından aynısını görürsün diyince koyduğum mesafeden kendimi sorumlu tutuyorum. Ama görüyorumki herkes aynı fikirde. Yapacak bişi yok malesef kendi evladım için bu mesafeyi koymak durumundayım Allah katında bilmiyorum artık yaptığım ne derece uygundur. Şuan ezan okunuyor ve duam Allah herkese huzur sağlık versin

Ya size şöyle izah edeyim. Çekip eve gidiyorum belki en fazla bir ay sonra baban bana şunu bunu etti gelip beni alın diye ortalığı yakıyor. Gidip alıyoruzda tekrar bu sefer benim evimde aynı konular muhabbetler tartışmalar. Dönüp tekrar eninde sonuma evine gidiyor ve düşünün bu hiç bitmiyor.

Ya size şöyle izah edeyim. Çekip eve gidiyorum belki en fazla bir ay sonra baban bana şunu bunu etti gelip beni alın diye ortalığı yakıyor. Gidip alıyoruzda tekrar bu sefer benim evimde aynı konular muhabbetler tartışmalar. Dönüp tekrar eninde sonuma evine gidiyor ve düşünün bu hiç bitmiyor.
İnanın bazen o kadar daralıyorumki başka bişi gelmiyor aklıma hayatımı yaşamama müsade edilmiyor

Öncelikle yorum yaparken bir nefes almanız azda olsa empati yapmanızı istiyorum. Eşimin ailesinin evi çok ufak bebekle sığamıyoruz ve eşim ailesinden uzakta benim ailemin olduğu şehirde yaşıyor. Öğretmen ve tek uzun tatili bu. O yüzden tabiki beni bırakma gitme diyemem onlarla görüşmek durumunda. Ailesi bize geldi torunlarını gördüler görüştük yani benim gitmeme gerek bi durum kalmadı o sebepten gitmedim. Ben 29 yaşındayım ailemden kaçmak için erken bi evlilik yapmadım. Daha doğrusu ailem hep böyleydi ben evlenmesemde değişen bişi yok
ben sizinle empati yapamam. yanlis anladim pardon demissiniz zaten ama yine de yazmadan gecemedim. empati yapabileceklerim arasinda degilsiniz.
ayrica yazarken yorulmuyorum nefesim gayet normal.

Boşansa da değişmez.. küfür hakaret ederek kendini rahatladıyo ama karşıdakini düşünmüyo.. hiçbirşey bilmemek boşanmaya engel değil öğrenebilir istek varsa ve kendinide düzeltebilir yine istek varsa..

Evlenmissin,evliliginde bir sorun yokmuş,bir de evladin varmış Allah bağışlasın
Ama sanırım rahat battı annenin evine gidipte kendini de bebegini de strese sokmak istiyorsun
Git boyle o kavga gurultulu,psikolojsi normal olmayan ebevynlerin yanina
Sonra da de ki,evliligimden birsey anlamiyorum.
Sen misin anne ? Yoksa annen mi anne?
Nedir bu?
Tedaviyi kabul etmiyor okuma kursuna gitmiyor babandan bosanmiyor.
Eeee?
Yapcak tek birseyin var 2 bayramda ve 1 2 ozel gunlerde misafir gibi yanlarina gidip bayramlasip kalkmak.
Ama yoook olmaz. Bizim toplum illa arabesk. Anne hakki dimi. Ödenmez simdi kesin..

Bir de intihar etmek ölmek ne demek? Bence seninde psikolojin iyi degil. Hos annenle oturmaya devam ettikce zaten iyi olmicak.

Bu arada sakın bana yasamayan bilmez deme. senin yasadiklarinin 50 katini yasamisimdir ben annem babamda. Benim annemde ilkokul mezunu cahil cuheyla kadinin teki. Cok az gorusuyorum. Aramiyorum bile.
Zaten anne bile demeye 50 şahit ister. Kardesimi babami gormek icin gittiğimde onu da görmüş oluyorum hepsi bu.

Ama sanırım rahat battı annenin evine gidipte kendini de bebegini de strese sokmak istiyorsun
Nedir bu?
Eeee?
Yapcak tek birseyin var 2 bayramda ve 1 2 ozel gunlerde misafir gibi yanlarina gidip bayramlasip kalkmak.
Ama yoook olmaz. Bizim toplum illa arabesk. Anne hakki dimi. Ödenmez simdi kesin..

Bir de intihar etmek ölmek ne demek? Bence seninde psikolojin iyi degil. Hos annenle oturmaya devam ettikce zaten iyi olmicak.

Bu arada sakın bana yasamayan bilmez deme. senin yasadiklarinin 50 katini yasamisimdir ben annem babamda. Benim annemde ilkokul mezunu cahil cuheyla kadinin teki. Cok az gorusuyorum. Aramiyorum bile.
Zaten anne bile demeye 50 şahit ister. Kardesimi babami gormek icin gittiğimde onu da görmüş oluyorum hepsi bu.
Evliliğimde sorun yok derken in

Kusura bakmayın ben sizi hatalı buldum. Kendi geçmişinizi nasıl üzücü şekilde anlatıyorsunuz ama aynı duyguları evladınıza yaşatıyorsunuz o zaman sizin anneninizden ne farkınız var? Sonuçta aynı ortam aynı durum sadece anne değil anneanne benim için sizde anneniz gibisiniz. Öncelik evladınız olmalı evet anneniz tek başına birşey yapmayabilir ama o annenizin tercihi sonuçta siz teşvik etmişsiniz. Ne olursa olsun öyle bir ortamda iki hafta vakit geçirmek bile çoçuk için çok kötü. Bir gün anlarım iki gün anlarım iki hafta nedir biraz tepkiniz olsun kendiniz için değil evladınız için böyle bir ortamda durmayın.

Nedir bu?
Eeee?

Sorunsuz evlilik olurmu hiç. Elbetteki benimde sorunlarım var. Sadece annemle babam gibi değiliz son noktaya gelmedik diyim. Yaşadıklarım çerez gibi kalıyor artık kendi evliliğimde. zaten 4-5 yıllık evliyim gelecek nolur bilmiyorum. Aslında derdim şu annem hasta kabul ediyorum bi hezeyan içinde bana ve kardeşime saldırıyor. Hem elimden birşey gelmiyor hemde artık yüreğim kaldırmıyor. İki ucu pis değnek işte. Allah sizede banada yardım etsin ne diyim

Kusura bakmayın ben sizi hatalı buldum. Kendi geçmişinizi nasıl üzücü şekilde anlatıyorsunuz ama aynı duyguları evladınıza yaşatıyorsunuz o zaman sizin anneninizden ne farkınız var? Sonuçta aynı ortam aynı durum sadece anne değil anneanne benim için sizde anneniz gibisiniz. Öncelik evladınız olmalı evet anneniz tek başına birşey yapmayabilir ama o annenizin tercihi sonuçta siz teşvik etmişsiniz. Ne olursa olsun öyle bir ortamda iki hafta vakit geçirmek bile çoçuk için çok kötü bir gün anlarım iki gün anlarım iki hafta nedir biraz tepkiniz olsun.
Haklısınız sadece ufak bebekle yarım saat yola tek başıma gitmek istemedim. Zaten bi atak geliyor 3-4 gün iyiyiz sonra tekrar hop aynı. Hergün kavga olsa zaten hiç duramam. Hatayı artk kenmde görüyorm zaten

Sorunsuz evlilik olurmu hiç. Elbetteki benimde sorunlarım var. Sadece annemle babam gibi değiliz son noktaya gelmedik diyim. Yaşadıklarım çerez gibi kalıyor artık kendi evliliğimde. zaten 4-5 yıllık evliyim gelecek nolur bilmiyorum. Aslında derdim şu annem hasta kabul ediyorum bi hezeyan içinde bana ve kardeşime saldırıyor. Hem elimden birşey gelmiyor hemde artık yüreğim kaldırmıyor. İki ucu pis değnek işte. Allah sizede banada yardım etsin ne diyim
Demekki cokta büyük sorunlarınız yokmus
Illaki sorunlar kavgalar ve ya anlasmazliklar olur evliliklerde
Sen cocuguna saldiriyor musun annen gibi?
Yada cocuguna babana sunu de sunu yap diyor musun???
Hayır.
Yani ben senin yerinde olsam hic yüreğimi tüketmem
Şöyle düşün;
Annen seni senin onu düşündüğün kadar düşünüyor mu?
Annen kendini senin anneni düşündüğün kadar düşünüyor mu?
Hic sanmıyorum.

Demekki cokta büyük sorunlarınız yokmus
Illaki sorunlar kavgalar ve ya anlasmazliklar olur evliliklerde
Sen cocuguna saldiriyor musun annen gibi?
Yada cocuguna babana sunu de sunu yap diyor musun???
Hayır.
Yani ben senin yerinde olsam hic yüreğimi tüketmem
Şöyle düşün;
Annen seni senin onu düşündüğün kadar düşünüyor mu?
Annen kendini senin anneni düşündüğün kadar düşünüyor mu?
Hic sanmıyorum.
Evet düşünmüyor hemde hiç. Artık kafam o kadar gittiki ölmüş dedeme içimden kızıyorum. Neden bi kez olsun evladını öpmedin dövdün sövdün okutmadın sonunda hem kendi yuvasını hem evlatlarınınkini yakıyor diye. Belkide saçmalıyorum bilmiyorum. Daha güzel bi tabir olamazdı hem yüreğimi hem ömrümü tüketiyorum işte

Evet düşünmüyor hemde hiç. Artık kafam o kadar gittiki ölmüş dedeme içimden kızıyorum. Neden bi kez olsun evladını öpmedin dövdün sövdün okutmadın sonunda hem kendi yuvasını hem evlatlarınınkini yakıyor diye. Belkide saçmalıyorum bilmiyorum. Daha güzel bi tabir olamazdı hem yüreğimi hem ömrümü tüketiyorum işte
Saçmalıyorsun tabiki
Bence artik cok az görüş. Annen bunlari normal zannediyor,kendince normallestirmis,ve kimse umrunda değil. Ben katlanamam. Katlanamadim da. Gidiyorum gideceğime 1000 pisman dönüyordum
En iyisi görüşmemek
Insanin ruh sağlığını bozuyorlar. Birak naparsa yapsin
O hatasini asla farketmez emin ol buna.
Ve
Deee gisss mezzzz.

Back