- 1 Ocak 2018
- 10
- 2
- 29
-
- Konu Sahibi bipolar_girl
Degeriniz yuksek degil ki ikiz gebelikmi istiyodunuz ? Yeni bi gebelik belli ki degerinizden6 Mart 2024'te Beta Hcg negatifti bugün yanı 26 Mart 2024'te Beta Hcg 292.3. Sevgilimle 11 Martta birlikte olduk. Bu mümkün olabilir mi? 17 günlük gebelikte beta hcg 292.3 çıkabilir mi? Çoğul gebelik olma ihtimali var mı?
İspat bekleyen birine neden böyle bi çabaya giriyosunuz ? Ne gereksiz bi tepki bu ne demek şüphe etmek böyle bi durumda. Ayrıca normal şartlarda hafta hesaplamasında regl olduğunuz ilk gün de gebe sayılıyosunuz. O sebepten gün bazında bakmayın bunaAdet tarihimi de bilmiyorum offffnasıl ispat edicem bilemedim.
Mümkün, tasvip etmesemde açık ilişki falan yaşamıyorsaniz sizden şüphelenen biriyle ciddi ciddi devam ediyor oluşunuzu sorgulayın bence. Bide bu heriften çocuk yapmak ne bileyim. Amacım hayatınızı yargılamak değil, mutlu ve güçlü bir kadın olun lütfen.Peki şeyi sorayım. 11 Mart'ta hamile kalan birinin 26 Mart'ta bu denli bı ölçü göstermesi mümkün mü?
Kimyasal gebelik geçirdiniz büyük ihtimal2 testin sonucu negatif yani beta HCG sıfıra yakın ilk yaptırdığım ise pozitif 292. Bu mumkun mu ya?
Merak ettim sonuç ne olduSabah 292 çıkan beta HCG az önce başka bı hastanede 0.6 çıktı. Bu mümkün mü?
Ay bu adamdan hamile kalmamana sevindim ne yalan soyliyim. Senden suphe eden biriyle devam etmezsin umarim. olmayan bilgisiyle hcg kac olur diye googlea yazip yargılayan biri -_-Hamile değilmişim. :) Sonuç bu :)