• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 Mart transfer olanlar burayaaa🙏🙏✌️

Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz var mı belirti . Hakkımızda hayırlısı inşallah 🥰🙏

Dün biraz bel ve kasık ağrısı hissettim ama kendimi dinlemekten de olabilir bilmiyorum ☺ onun dışında birsey hissetmiyorum şuan acikcasi Bu da beni biraz endişelendiriyor. Sizde var mı belirti? Pzt dayanamazsam bir test yapasım var 😄

Benım dün vardı bugün hiçbisey yok test günüm de pazartesi . 5. Gün embriyosu olduğu için pazartesi verebilirsin bi bakalım dediler

İnşallah güzel sonuçlar alır pozitif görürsün, benimkiler 3. gün embriyosu, o yüzden 11inde test ver dedi doktor

İnşallah güzel sonuçlar alır pozitif görürsün, benimkiler 3. gün embriyosu, o yüzden 11inde test ver dedi doktor
İnşallah canım hayırlısı hepimiz için ama hiç mi insan bişey hissetmez kendime inanamıyorum . Yok işte 🙄

Sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı, gerçi erken olduğunun farkındayım ama sabırsızlık işte. Sizde var mı

Ayy birkaç gündür ben de önceki kadar dikkat etmedigimi farkettim, inşallah bir sorun olmamıştır 🙏

29 Mart transfer olan arkadaşlar yorumlarınızı alabilir miyiz?
merhaba bende 29 martta 5. gün ebriyosu transferi oldum.çok heycanlıyım. doktor bana 8 nisanda test yaptırmamı söyledi.ama sanki adet olcakmış gibi ara ara ağrılarım oluyor siz de böyle belirtiler varmı acaba yada ne gbi belirtiler yaşadınız şimdiye kadr

merhaba bende 29 martta 5. gün ebriyosu transferi oldum.çok heycanlıyım. doktor bana 8 nisanda test yaptırmamı söyledi.ama sanki adet olcakmış gibi ara ara ağrılarım oluyor siz de böyle belirtiler varmı acaba yada ne gbi belirtiler yaşadınız şimdiye kadr
Bende de ara ara adet ağrısı gibi oluyor ilaçlardan sanırım diye düşündüm. Sizde var mı başka belirti? Benim test günüm pazartesi o zamana kadar sabredip test yaptırmak istemiyorum etkilenmemek içi

Bende de ara ara adet ağrısı gibi oluyor ilaçlardan sanırım diye düşündüm. Sizde var mı başka belirti? Benim test günüm pazartesi o zamana kadar sabredip test yaptırmak istemiyorum etkilenmemek içi
ya göğüslerimde hassasiyetim var onun dısında aslında pek yok gibi bişi yarın test günüü nasip canım artık haber edicem burdan

Benim de dün akşam bel ağrım oldu, sabah dayanamayıp idrar testi yaptım, çok hafif aşırı silik bir çizgi çıktı. Umarım yanlış değildir, umarım tutunuyorlardir, katlana katlana artsın değerlerimiz 🙏

merhaba, bugün (5aa) transferin 9. günündeyim fakat son iki gündür idrar testim negatif.yarın test günüm kanda pozitif göremeyeceğim diye çok korkuyorum. iki gündür herhangi bir belirtimde yok 😞 benim durumunda olup pozitif haberi alan var mı?

merhaba kızlar malesef benim negatif tutmadı. doktorum nedenini bulamadı dün ofis histereskopi yapıldı ve çizik atıldı.daha önce yaptıran varmı acaba ..

Back