- Konu Sahibi Yildiz_yagiz
-
Ah Patbir hanım,merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Apne problemi çok çok önemli değil bildiğim kadarıyla. Benim bebeğimde de vardı, 5 gün kafein tedavisi ile geçti. Zaten monitöre bağlı, apne olduğu anda sinyal veriyor ve müdahele ediliyordur. Gerekli tedaviye başlanmıştır. Sağlıkla kucağınıza alın.
Sizin bebeğiniz kaç haftalık doğmuştu peki? benimkini organların tam olarak gelişmemesine bağlıyorlar...merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Apne problemi çok çok önemli değil bildiğim kadarıyla. Benim bebeğimde de vardı, 5 gün kafein tedavisi ile geçti. Zaten monitöre bağlı, apne olduğu anda sinyal veriyor ve müdahele ediliyordur. Gerekli tedaviye başlanmıştır. Sağlıkla kucağınıza alın.
Merhaba, uzun zamandır girmemiştim foruma, yeni gördüm mesajlarınızı. Nasıl durumu bebeğinizin? Umarım her şey yolundadır. Benim bebeğim 30 haftanın sonunda doğdu, herhangi bir sorunu yok şükür. Sadece apne sorunu olmuştu o da 5 günlük tedavi ile geçti. Umuyorum sizin içinde güzel günler gelir.Sizin bebeğiniz kaç haftalık doğmuştu peki? benimkini organların tam olarak gelişmemesine bağlıyorlar...
Merhaba Patbir,Merhaba, uzun zamandır girmemiştim foruma, yeni gördüm mesajlarınızı. Nasıl durumu bebeğinizin? Umarım her şey yolundadır. Benim bebeğim 30 haftanın sonunda doğdu, herhangi bir sorunu yok şükür. Sadece apne sorunu olmuştu o da 5 günlük tedavi ile geçti. Umuyorum sizin içinde güzel günler gelir.
Merhaba9 aynı ? Nasıl olur ya doğması gereken tarihi çoktan geçmiş şuanda Bebeğiniz kaç kilo ve hu kadar uzun solunum cihazında kalması anormal bi durum bi tuaflik var gibi iyice araştırın hiç bi bebek 9 ay gibi bi süre kuvezde tutulamaz cigerleri bu sürede normal olgunluğa kavuşur ayrica bu kadar uzun makinede kakmasi hem cigerlerine hemde gozlerine zarar beenim yegenimde 26 haftalik doğdu ve 2 ay kaldi kuvezde benim 2 cocugumda prematüre tecrubeliyim bu konularda
Bir de eğer Çapa Hastanesi'nin yenidoğan yoğunbakımı iyi değilse, kendinizi mutlaka yenidoğan yoğunbakımı çok çok iyi olan bir hastaneye naklettirin. Elinizden geleni yaparsanız bu mücadeleyi muhakkak kazanacağınızı bilin.
bilgi paylasımın ıcın tskler . benım 2 gunce once 32 haftalık 1900 gram 40 cm boyuında erken doğum yapdım ve su an bebegim küvezde akcıgerlerın gelısmesı ıcın solunum cihazına baglanmıs durumda . sizce ne olcak oglum iyilesecekmi? lutfen yardım edın ağlamakdn gozyasım kalmadı ..ilk bebegım ...9 aynı ? Nasıl olur ya doğması gereken tarihi çoktan geçmiş şuanda Bebeğiniz kaç kilo ve hu kadar uzun solunum cihazında kalması anormal bi durum bi tuaflik var gibi iyice araştırın hiç bi bebek 9 ay gibi bi süre kuvezde tutulamaz cigerleri bu sürede normal olgunluğa kavuşur ayrica bu kadar uzun makinede kakmasi hem cigerlerine hemde gozlerine zarar beenim yegenimde 26 haftalik doğdu ve 2 ay kaldi kuvezde benim 2 cocugumda prematüre tecrubeliyim bu konularda
allah razı olsun cevap ıcın inanın cok ıhtıyacım var sızler gıbılere.Maşallah akciğerlerini takip edip muhtemelen cikarirlar korkma
korkmamak elde deıl..( beklemekten sabretmekten dua okumakdan baska caremız mı var . bılgı alır almaz burda paylascam. cok teşşekur ederim ilginiz ıcın az olsa ıcım rahatlandı.Onlara güven sabirla beklicen alican kucagina ama beklicen alisiyosun zamanla :) bisey yok korkma iyi durumda bence
korkmamak elde deıl..( beklemekten sabretmekten dua okumakdan baska caremız mı var . bılgı alır almaz burda paylascam. cok teşşekur ederim ilginiz ıcın az olsa ıcım rahatlandı.
allah acil sifalar versın .. doktorlar ne dıyor ? sızınkıde solunum cıhazınamı baglı ? akcıgerlerı nasıl gelişmişmi ? cok zor bır durum cok...Bizde 24 haftalık doğduk 3,5 ay oldu kuvezdeyiz beklicez
allah acil sifalar versın .. doktorlar ne dıyor ? sızınkıde solunum cıhazınamı baglı ? akcıgerlerı nasıl gelişmişmi ? cok zor bır durum cok...
Bende bol su ichtim 3 litreye kadar veriyolar cok istim bende benim plasentada cok fazla sivi oldugu icin dogum basladi dedilerAynı tecrübeyi yaşamış birisi olarak bol su için, bir an önce (tercihen damardan) antibiyotik tedavisine başlayın, serum bağlatın, vajinal ve rektal hijyene çok dikkat edin, mutlak yatak istirahatinde olun, bebeğin NST'sini ve ultrasonunu sıkı takip ettirin, iyi beslenin, kabız olmamaya çalışın, sancı başlangıcı hissettiğiniz anda doktorunuz sancı giderici ilaç versin, ciğer geliştirici iğnelerinizi olun, genel tablonuz kan değerleriniz, bebeğin durumu bozulmaya başlamadıkça, açılma olmadıkça LÜTFEN DOĞURMAYIN ve bebeğinizi karnınızda tutabileceğiniz kadar tutun. Bir sorunuz olursa telefonumu da verebilirim. Bol şanslar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?