• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 29 haftalık doğan bebeğim 9 aydır küvezde

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Rabbim herkesin evladını bagislasin çok zor bir duygu. Benimde Karnım ara ara ağrıyor çok korkuyorum :( doktora da gitmedim.

canım benim allah sabır versin benimde bebeğim 24 haftalık doğdu 108 kuvözde kaldı bunun 2.5 ayı makinaya bağlı nefes aldı. çok zor bi durum çok iyi bilirim hatta biz hastaneden oksijene bağlı çıktık. çıkarken satrasyonumuz 70ler 80lerde falandı. ama zamanlı geçti. başka bi sorun olabilirmi acaba okadar okjinene bağlı kalmasında. birde hangi hastanede kalıyosunuz merak ettim. tekrar çok geçmiş olsun. allah sabır versin. dua edin bol bol allahın dediği olur.

Merhabalar bende karnin agriyorsa bo yerin agriyorsa git kardesim hemen ben gitmedim pismanim 31 haftalikken 1 mayisda erken dogum yaptim oglum simdi kuvezde calismaktan ihmal ettim oglumu simdi keske doktora gitseydim die kendimi yiyip bitiriyorum oglumu goemeye gittigimse hep ondan ozur diliyorum ; ( allah kurtarsin allahim sağlık la kucaginiza almayi nasip etsin

merhaba herkese. bende kızımı 34+4 de doğurdum 10 gün küvezde kaldı . sağlık sorunu olmadı çok şükür durumu iyi. burdan hamile arkadaşlarıma bişey söylemek istiyorum , hamileyken premeture sayfasını çok okudum üzüldüm ve hatta kahr olduğum anlar oldu. lütfen bu topiğe girip okumayın. ben resmen çağırdım erken doğumu.. sizler daha pozitif olun lütfen..

Merhabalar bende karnin agriyorsa bo yerin agriyorsa git kardesim hemen ben gitmedim pismanim 31 haftalikken 1 mayisda erken dogum yaptim oglum simdi kuvezde calismaktan ihmal ettim oglumu simdi keske doktora gitseydim die kendimi yiyip bitiriyorum oglumu goemeye gittigimse hep ondan ozur diliyorum ; ( allah kurtarsin allahim sağlık la kucaginiza almayi nasip etsin
Geçmiş olsun canım :( şimdi nasıl meleğin ? Kaç kilo oldu? Aylık kontrole gidiyorz bizde bu haftaya kadar öyle oldu zaten ,Allah sağlık sıhhat huzur versin ama sen neşeli mutlu ol ki uFaklıpa da yansısın , artık olan olmuş, bak capcanlı doğmuş, neşeli olmak bebeğini de öyle yapar

Back