- Konu Sahibi Yildiz_yagiz
Ah Patbir hanım,merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Apne problemi çok çok önemli değil bildiğim kadarıyla. Benim bebeğimde de vardı, 5 gün kafein tedavisi ile geçti. Zaten monitöre bağlı, apne olduğu anda sinyal veriyor ve müdahele ediliyordur. Gerekli tedaviye başlanmıştır. Sağlıkla kucağınıza alın.
keşke yalnızca problemimiz apne olsa. dün kuzumu apne makinesinden çıkarmışlar ama arada yine oluyormuş. Allah'tan ümit kesilmez inşallah atlatır diyoruz. kalbinde doğduğunda delik vardı. 2mm . daha sonra ilaçla 1mm kadar düşürülmüştü, şimdi o delik yine açılmış 1,9mme çıkmış. ama doktor açık olması apneyi teşkil etmez, olabilir de ama net konuşamayız dedi. şimdi 29 haftalık olduğundan kalp için artık yavrum kullanılan ilaçlara da yanıt vermiyormuş. bu bir sıkıntıydı. ayrıca beyinde de bir beyazlık görülmüş, ona da ilerleyen aşamalarda tekrar bakılacak. falan filan. iyi düşünmek istiyorum. her şey güzel olsun. Rabbim tüm annelere yardım etsin. yavrularını sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı nasip etsin. inşallah.