- 28 Ekim 2014
- 9
- 0
- 36
- 44
- Konu Sahibi Yildiz_yagiz
Arkadaşlar 29 haftalık dogum yaptım bebeğim hala oksijem cihazından ayrılamadı..aynı sorunu yaşayan arkadaslar oldumu lütfen bana bilgi verin bebeğimi neler bekliyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim allah sabır versin benimde bebeğim 24 haftalık doğdu 108 kuvözde kaldı bunun 2.5 ayı makinaya bağlı nefes aldı. çok zor bi durum çok iyi bilirim hatta biz hastaneden oksijene bağlı çıktık. çıkarken satrasyonumuz 70ler 80lerde falandı. ama zamanlı geçti. başka bi sorun olabilirmi acaba okadar okjinene bağlı kalmasında. birde hangi hastanede kalıyosunuz merak ettim. tekrar çok geçmiş olsun. allah sabır versin. dua edin bol bol allahın dediği olur.Arkadaşlar 29 haftalık dogum yaptım bebeğim hala oksijem cihazından ayrılamadı..aynı sorunu yaşayan arkadaslar oldumu lütfen bana bilgi verin bebeğimi neler bekliyor..
Allah sabir versin. Cok zor yasadiklarimiz ama allahtan umit kesilmez iyi olucak ins. Hic uzulme o bebeklerin anne ve babalarinin dik duruslarina ihtiyaclari var. Tekrar gecmis olsun hayatimHepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar...bebeğim izmit özel konak hastanesinde, kan uyuşmazlığına bağlı hidropslu doğdu yani akcigerler dahil bütün vicudu su topalmıştı bununla birlikte bir kac kezde kac değişimi oldu..bir cok şeyi atlatti fakat akcigerlerinin hala gelismediğini söylüyor doktorumuz..üc ay önce makinadan ayrıldı fakat buna bir ay dayanabildi şimdi ise beş dakika bile ayrılamıyor..bir kac gündürde ateşleniyor ve şekeri düştüğü söyleniyor..umarım bu zorlu süreci başarıyla atlatırız...cok zor bir imtahan
Bende 29 w doğum yaptim 31 gün oldu kızım hala kuvez de oksijen sıkıntısı oluyor zaman zaman bide kilo alamadıArkadaşlar 29 haftalık dogum yaptım bebeğim hala oksijem cihazından ayrılamadı..aynı sorunu yaşayan arkadaslar oldumu lütfen bana bilgi verin bebeğimi neler bekliyor..
bn bebeklerim 28+6 da doğmuşlardı 45 gün kaldılar ciğer sorunu yaşamadık ama oğlum solunum cihazında 1 ay kaldı 9 ay çok uzunmuş rop muayenelri takip ediliyormu Allahh korusun gözlerinden sorun yaşamasın bnm ikizler lazer olmuştu küvez sonrası seninkinn sağlık problemi nedirArkadaşlar 29 haftalık dogum yaptım bebeğim hala oksijem cihazından ayrılamadı..aynı sorunu yaşayan arkadaslar oldumu lütfen bana bilgi verin bebeğimi neler bekliyor..
Merhaba drkberķe
Simdi okudum yazdiklarini. Ben 25 haftalikkrn suyum patladı ve yuksek enfeksiyon dediler. Suan capada yat I yorum. 26/2 gunluk hamileyim. Bebegimin hic suyu kalmamis ama devam ettirebildikleri kadar surd ur meyi düşünüyorlar. Sence doğum yapayım mi. Beklemek iyi mi kötü mü sansa kaldi.
Aynı tecrübeyi yaşamış birisi olarak bol su için, bir an önce (tercihen damardan) antibiyotik tedavisine başlayın, serum bağlatın, vajinal ve rektal hijyene çok dikkat edin, mutlak yatak istirahatinde olun, bebeğin NST'sini ve ultrasonunu sıkı takip ettirin, iyi beslenin, kabız olmamaya çalışın, sancı başlangıcı hissettiğiniz anda doktorunuz sancı giderici ilaç versin, ciğer geliştirici iğnelerinizi olun, genel tablonuz kan değerleriniz, bebeğin durumu bozulmaya başlamadıkça, açılma olmadıkça LÜTFEN DOĞURMAYIN ve bebeğinizi karnınızda tutabileceğiniz kadar tutun. Bir sorunuz olursa telefonumu da verebilirim. Bol şanslar,
Merhabalar,Aynı tecrübeyi yaşamış birisi olarak bol su için, bir an önce (tercihen damardan) antibiyotik tedavisine başlayın, serum bağlatın, vajinal ve rektal hijyene çok dikkat edin, mutlak yatak istirahatinde olun, bebeğin NST'sini ve ultrasonunu sıkı takip ettirin, iyi beslenin, kabız olmamaya çalışın, sancı başlangıcı hissettiğiniz anda doktorunuz sancı giderici ilaç versin, ciğer geliştirici iğnelerinizi olun, genel tablonuz kan değerleriniz, bebeğin durumu bozulmaya başlamadıkça, açılma olmadıkça LÜTFEN DOĞURMAYIN ve bebeğinizi karnınızda tutabileceğiniz kadar tutun. Bir sorunuz olursa telefonumu da verebilirim. Bol şanslar,
Merhabalar,
mesajınızı şimdi görebildim. keşke elimde olabilseydi tutmak. ama maalesef... yavrum 26+2 pazar gübü sancılarla birlikte gelmek istedi. hatta normal doğum yaptım. bugün ile birlikte tam 23 gündür çapada yoğun bakım ünitesinde. inşallah kötü günleri atlatırız. her şey güzel gidiyordu ta ki şu son 3 gündür apne problemimiz çıktı. lütfen dua edelim yavrumu bir an önce salıklı bir şekilde kucağımıza alıp taburcu olalım. buarada tüm detayları anlatıp sizleri boğmak istemedim. ama detay almak isteyenler olursa memnuniyetle açık açık anlatırım. çok zor günlerdi. inşallah en kötü günlerimiz o günler olur. birazdan çıkmam lazım yavrumu görmeye gideceğim. Sağlıkla kalın.