29 hafta erken doğum riski

aleyy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
3
0
1
26
merhabalar 28+6 haftamda leke sonrası adet kanaması şeklinde kanama olarak hastaneye geldim perinat doğum servisine yatış verildi altan muayne vs yapıldı kanama görüldü açılma yoktu ama . tani olarak da vajınal kanama + ayak geliş yazıldı. akciğer geliştiriciiğne yapıldı suan 2.dozu bekliyorum onun yanı sıra indomet hap verildi 3. doz onunda 4. dozunu bekliyorum sabah itibarıyle 29 haftaya girdim. Başına böyle bişeu gelen varmı dogum ne kadar ertlenir bu haplarla

merhabalar 28+6 haftamda leke sonrası adet kanaması şeklinde kanama olarak hastaneye geldim perinat doğum servisine yatış verildi altan muayne vs yapıldı kanama görüldü açılma yoktu ama . tani olarak da vajınal kanama + ayak geliş yazıldı. akciğer geliştiriciiğne yapıldı suan 2.dozu bekliyorum onun yanı sıra indomet hap verildi 3. doz onunda 4. dozunu bekliyorum sabah itibarıyle 29 haftaya girdim. Başına böyle bişeu gelen varmı dogum ne kadar ertlenir bu haplarla
Ayni sekilde bi durum yasamistim ben haftami tam net hatirlamiyorum ama 26 28 haftalarda falandim serviks kisalmis bebek geliyo dedi doktorum hemen yatis verdi bazi igneler serumlar yapildi ciger gelistirici falan olmadim ben. Sancim vardi. O gece hastanede yattim sabah serviks normale dönmüş sancilarim gitmisti. Haa bide endol fitil kullandim 32. Haftama kadar kullandim. InsaAllah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

Back