- 13 Eylül 2023
- 66
- 13
- 8
- 25
- Konu Sahibi karaca0109
Kızlar ben bugün regl oldum aranızda pozitif gören var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende günlerdir regl sancısı çekiyorum bugün kahverengi lekelenmem oldu ama devamı gelmedi daha adetim sökülecek heralde, haftasonu testte yaptım negatifti malesefKızlar ben bugün regl oldum aranızda pozitif gören var mı
Nasip bi sonraki ki ay inşallah olumlu sonuçlar görürüz birlikteBende günlerdir regl sancısı çekiyorum bugün kahverengi lekelenmem oldu ama devamı gelmedi daha adetim sökülecek heralde, haftasonu testte yaptım negatifti malesef
İnşallah canım ne zaman gideceksin doktora benimki adetin 3-4. günü gel demiştiNasip bi sonraki ki ay inşallah olumlu sonuçlar görürüz birlikte
Benim doktorum da 2. Günü gel dedi ama bu sefer üçüncü günü gideceğim bende yarın gideceğim inşallahİnşallah canım ne zaman gideceksin doktora benimki adetin 3-4. günü gel demişti
Bende Çarşamba gidicem galiba hayırlısı olsun canım hakkımızdaBenim doktorum da 2. Günü gel dedi ama bu sefer üçüncü günü gideceğim bende yarın gideceğim inşallah
ben 15 ekim de regl oldum. yumurta çatlamasının 15.günü oldum.hiç bekletmedi sağolsun ara vermeyi düşünüyorum biraz.Kızlar ben bugün regl oldum aranızda pozitif gören var mı
Kaçıncı deneme canımben 15 ekim de regl oldum. yumurta çatlamasının 15.günü oldum.hiç bekletmedi sağolsun ara vermeyi düşünüyorum biraz.
Naptın canım gittin mi doktora bugünBenim doktorum da 2. Günü gel dedi ama bu sefer üçüncü günü gideceğim bende yarın gideceğim inşallah
Gittim canım sağ ve sol over polikistik görünüm dedi sanırım net olarak pcosluyumNaptın canım gittin mi doktora bugün
Pes etmeyeliiim ben de bugün ufak bir ağlama krizi geçirdim ama toparlandım şükür benim de üçüncü denemem olacak bu ayben 15 ekim de regl oldum. yumurta çatlamasının 15.günü oldum.hiç bekletmedi sağolsun ara vermeyi düşünüyorum biraz.
Allah yardımcın olsun canım inşallah bu ay tutar. Ben yarın gidicem bugüne randevu alamadım hayırlısı hakkımızdaGittim canım sağ ve sol over polikistik görünüm dedi sanırım net olarak pcosluyum
Yarın kan sonuçlarım çıkacak ona göre tekrar letu + ovitrelle devam edeceğim bu ay da olmaz ise rahim filmi dedi
sen naptın canım gittin mi?
İnşallah canımm hepimiz için güzel günler gelir umarım muhtemelen yine aynı zamanda iğne vurulacağızAllah yardımcın olsun canım inşallah bu ay tutar. Ben yarın gidicem bugüne randevu alamadım hayırlısı hakkımızda
Doktordan çıktım şimdi canım sordu bana iğneyle mi devam edelim film mi çekelim diye film istedim çarşamba günü cekilicemİnşallah canımm hepimiz için güzel günler gelir umarım muhtemelen yine aynı zamanda iğne vurulacağız
ben bir yıldır doktora gidiyorum. ama klomen ile ilk denememdi.Kaçıncı deneme canım
zaten son bir kaç ay pes etmeyeyim diye kendi modumu yüksek tutmaya çalışıyordum. erkek kardeşimin çocuğu oldu 9 aylık şimdi,ablamın oldu 5 aylık şimdi. onlarla da sık sık görüşüyorum. çok seviyorum yeğenlerimi ama son zamanlarda hep gözlerim dolmaya başladı olur olmadık yerde.dedim ben bi dinleneyim. kendimi rahatlatayımPes etmeyeliiim ben de bugün ufak bir ağlama krizi geçirdim ama toparlandım şükür benim de üçüncü denemem olacak bu ay
Rahim filmi cektirdiniz miben bir yıldır doktora gidiyorum. ama klomen ile ilk denememdi.
Bende evleneli bir buçuk sene oldu evlendiğimiz günden itibaren hep çocuk istedik ama nasip olmadı son 3 aydır tedavi sürecindeyim bu ay üçüncü denemem olacak çok haklısınız dinlenmek istiyor insan. Ben de aynı şekilde çok hevesleniyorum çok istiyorum ama biliyorum ki en doğru zamanda en güzel şekilde olacak lütfen modunu düşürme pes etmezaten son bir kaç ay pes etmeyeyim diye kendi modumu yüksek tutmaya çalışıyordum. erkek kardeşimin çocuğu oldu 9 aylık şimdi,ablamın oldu 5 aylık şimdi. onlarla da sık sık görüşüyorum. çok seviyorum yeğenlerimi ama son zamanlarda hep gözlerim dolmaya başladı olur olmadık yerde.dedim ben bi dinleneyim. kendimi rahatlatayım
Umarım dilediğin gibi sonuçlanır ben bir ay daha letu+ovitrelle deniycem sonrasında rahim filmi olucakDoktordan çıktım şimdi canım sordu bana iğneyle mi devam edelim film mi çekelim diye film istedim çarşamba günü cekilicem
Anestezi konusunda çok kararsızım ya bayilmaktan da korkuyorum o ağrıdan da korkuyorum napcam benUmarım dilediğin gibi sonuçlanır ben bir ay daha letu+ovitrelle deniycem sonrasında rahim filmi olucak