- 13 Eylül 2023
- 66
- 13
- 8
- 25
- Konu Sahibi karaca0109
-
Doktorum üç ay deneyelim sonrasında rahim filmi istedi bana kalsa hemen bu ay çektireyim amaEvet oldu onunda bi problemi çıkmadı. Rahim filmi için neden bekliyorsun ki canım benim doktor tutmazsa bu ay isteyecek galiba öyle demişti. Belki orada bi sorun vardır yani boşuna zaman geçmiş oluyor sonuçta. Doktor mu dedi sana senin kendi kararın mı
Bende 24 yaşındayım31 yaşındayım ,siz?
Ozaman vardır bi bildiği canım. Benimde 3 gündür kasık ağrım var kramp şeklinde giriyor sağ tarafıma. Bat 19 Ekim yarın iğnenin 14. günü test yapsam net sonuç alabilir miyim acaba adeti beklicem dedim ama çok yapasim varDoktorum üç ay deneyelim sonrasında rahim filmi istedi bana kalsa hemen bu ay çektireyim ama
Bence yap canım aklında şüphe kalmaz en azındanOzaman vardır bi bildiği canım. Benimde 3 gündür kasık ağrım var kramp şeklinde giriyor sağ tarafıma. Bat 19 Ekim yarın iğnenin 14. günü test yapsam net sonuç alabilir miyim acaba adeti beklicem dedim ama çok yapasim var
Bende emin gibi biseyim negatif olduğundan. Allah'tan umut kesilmez daha vakti var demek kiBence yap canım aklında şüphe kalmaz en azındanben negatif gördüm malesef tekrar pozitife dönmeyeceğinden eminim
Canım senin bat ne zamandi iğnenin 14. günü adet olunur falan diye okudum burda birkaç yerden internette de yazıyor. Benim bu kasık ağrısı da galiba adet olacağım için. Önceki iğneni hatırlıyor musun kaçıncı gününde adet olmustunBence yap canım aklında şüphe kalmaz en azındanben negatif gördüm malesef tekrar pozitife dönmeyeceğinden eminim
Canım bi önce ki iğnede 14 . Gün regl olmuştum bende ama bu sefer olmadım 17 si bat tarihi beklemedeyim regl belirtim de yok işin garip tarafıCanım senin bat ne zamandi iğnenin 14. günü adet olunur falan diye okudum burda birkaç yerden internette de yazıyor. Benim bu kasık ağrısı da galiba adet olacağım için. Önceki iğneni hatırlıyor musun kaçıncı gününde adet olmustun
Yaaa insallahhh gebelik vardır AminnnnCanım bi önce ki iğnede 14 . Gün regl olmuştum bende ama bu sefer olmadım 17 si bat tarihi beklemedeyim regl belirtim de yok işin garip tarafı
Ay inşallah hepimizin kucağı dolsunYaaa insallahhh gebelik vardır Aminnnnbenim ağrım ondan demek ki adet olcam, bilmiyodum ben bunu o yüzden ağrı acaba mi dedirtti ama büyük ihtimal adet geliyor benim
Fazla değil ama şeffaf geliyor arada senin var mıAy inşallah hepimizin kucağı dolsun
Ama hiç umudum yok bende regl olucak gibi hissediyorum bu ay da fiyaskoakıntın var mı pekş
Benim de fazla değil ama benim resmen bembeyaz geliyoFazla değil ama şeffaf geliyor arada senin var mı
Canım inşallah hamilesindirBenim de fazla değil ama benim resmen bembeyaz geliyo
Kişiden kişiye değişiyor canım iğneyi yaptığın saat farketmiyo ilişki saati önemli zaten. Ama iğneyi buzdolabına koysaydin bende sabah aldım akşam yaptım eczacı dolapta bekletin demiştiKızlar dr iğnemi yazdı aldım. Şimdimi yapsam acaba yoksa gece mi. Dışarda işlerim ver bi ağrı sızı yapar mı
Eve geldim biraz dolaba koydum saat 1de yaptım canımKişiden kişiye değişiyor canım iğneyi yaptığın saat farketmiyo ilişki saati önemli zaten. Ama iğneyi buzdolabına koysaydin bende sabah aldım akşam yaptım eczacı dolapta bekletin demişti
İlk deneme mi iğneyleEve geldim biraz dolaba koydum saat 1de yaptım canım
Evet canımİlk deneme mi iğneyle
İnşallah gebelik oluşur canımEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?