- Konu Sahibi karaca0109
-
İnşallah pozitife döner ben test yapmayıp beklemeyi düşünüyorum göğüslerim çok ağrıyor Rabbim nasip eder inşallahMerhaba ben 29 Eylül de vuruldum iğneyi,benim de ilk iğnem. bugün negatifi gördüm artık. Ben de de hiçbir ağrı his vs yok.herhangi bir belirti de yok. Sadece sürekli yorgunluk ve çok gerginim.bu da bu süreçten dolayı diye düşünüyorum.
şimdi yeniden pozitifi bekleyeceğim
Ben dün hastaneye gittim 2 yumurta da çatlamaış şok oldum.6 aydır ilk kez başıma böyle bişey Geldi Sağdaki 10.günSeninle aynıymışız. 26 Eylülde ovitrelle iğnesi oldum ben.
Daha önce test yaptınız mı iğnenin vücuttan atılıp atılmadığını anlamak içinBen dün hastaneye gittim 2 yumurta da çatlamaış şok oldum.6 aydır ilk kez başıma böyle bişey Geldi Sağdaki 10.gün
Evet 3 gündür yapıyorum.6 aydır tedavi oluyorum femara çatlatma iğnesi.Haziranda gebe kaldım ama kimyasal olduDaha önce test yaptınız mı iğnenin vücuttan atılıp atılmadığını anlamak için
O kadar sevindim ki sizin adınıza inşallah güzel haberlerinizi alırızBen dün hastaneye gittim 2 yumurta da çatlamaış şok oldum.6 aydır ilk kez başıma böyle bişey Geldi Sağdaki 10.gün
Reglinize kaç gün var ?26 Şi vuruldum bende dün tamamen negatifi bugün çok çok çok çok sılik bir çizgi gördüm gibi ama bilmiyorum yarın netleşecek bakalım pazartesi de kan vercem
Canım 2 yumurtam da çatlamamış yazmıştım.Malesef boşa gitti bu ayO kadar sevindim ki sizin adınıza inşallah güzel haberlerinizi alırız
Üç gün varReglinize kaç gün var ?
Bende test yaptım sımdı. İğnenin 12. Günü çatlamanın 10. Günü silik çizgi varÜç gün var
Aa çok özür dilerimmCanım 2 yumurtam da çatlamamış yazmıştım.Malesef boşa gitti bu ay
Onuncu gün benimde silikti 11. Gün negatife donduBende test yaptım sımdı. İğnenin 12. Günü çatlamanın 10. Günü silik çizgi var
Şuan 30 mm olmuştur o asla çatlama canım adetle atılır artıkAa çok özür dilerimm
Olsun umudumuzu kaybetmek yok , benim ilk kontrolümde doktorum çatlamamış yumurtanız var ilişkiye devam edin demişti siz yine de değerlendirin
Hadi yaaa. Sıkma canını. Nasip kısmet. Rabbim en güzel zamanda en hayırlısını nasip etsinCanım 2 yumurtam da çatlamamış yazmıştım.Malesef boşa gitti bu ay
Yumurta çatlamamış diyorsun. Ya iğnenin etkisi ya da ilk 5 dk ki sonuç değilse kuruma çizgisi olabilir.Ben dün hastaneye gittim 2 yumurta da çatlamaış şok oldum.6 aydır ilk kez başıma böyle bişey Geldi Sağdaki 10.gün
İğne etkisi bu canım.yumurtalarım malesef boş çıktığı için çatlamayabişiyor diyor doktorumYumurta çatlamamış diyorsun. Ya iğnenin etkisi ya da ilk 5 dk ki sonuç değilse kuruma çizgisi olabilir.
Anladım. Daha önümüzde çok yol var Rabbim tüm isteyenlere versin. Biz tedaviyi olup duamızı edelimde gerisi Yüce Rabbimdeİğne etkisi bu canım.yumurtalarım malesef boş çıktığı için çatlamayabişiyor diyor doktorum
14 aydır deniyorum.ocak ayından beri de femara çatlatma iğnesi çok yoruldumAnladım. Daha önümüzde çok yol var Rabbim tüm isteyenlere versin. Biz tedaviyi olup duamızı edelimde gerisi Yüce Rabbimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?