- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
ayyy canım, memlekete nire? Kuzey Avrupa'da falansın sanırım. sen ayrımcılık görmemişin cicim hayatındaHayatımda "idari tatil" den daha itici, sınıf ayrımı yapan 2. bir cümle duymadım
herşey turizmciler için
eee bu arada seçim erteside tatil olur öğrencilere, 5 gün tatil olması muhtemel, bence çocuklar hiç okula gitmesin bu ne ya
ayyy canım, memlekete nire? Kuzey Avrupa'da falansın sanırım. sen ayrımcılık görmemişin cicim hayatında
Sanmıyorum çünkü 7 Haziran seçiminde tatil olmamıştı.Okullarda sandık kurulduğu için mecburen ertesi gün tatil oluyor. Sınıfların toparlanmasi için
Sanmıyorum çünkü 7 Haziran seçiminde tatil olmamıştı.
Hadi iyisiniz yine gezentiler
Kesin tatil olur ben size diyim şimdiden hazırlayın bavulları
paranoyalar üretilmeye başlanmış yine
Burdan şu Anlaşılıyor zengin tayfa hep chp mhp ve hdpli tatile gidecekler oy veremeyecekler
akpartililer ise fakir kimse gitmeyecek oy verecek öylemi
Öyle deme en çok bu koyuyorayyy canım, memlekete nire? Kuzey Avrupa'da falansın sanırım. sen ayrımcılık görmemişin cicim hayatında
Okullarda sandık kurulduğu için mecburen ertesi gün tatil oluyor. Sınıfların toparlanmasi için
evet aynen öyle oluyor zaten bu sene çok geç açıldı, kasım sonuda teog tatili aşırı tatil oldu daha dönem ortasına gelmeden
ben sadece resmi tatillerde tatil yaptığım için hevesle bekliyoum :)evet aynen öyle oluyor zaten bu sene çok geç açıldı, kasım sonuda teog tatili aşırı tatil oldu daha dönem ortasına gelmeden