29 Ağustosta doğum yaptım

özlemcim allah analı babalı büyütsün bebişini. biz çakıldan haber beklerken senin güzel haberlerini duyduk

ayyy ekım annelerı başLadık desenıze vallahı ben boyle duyunca çok heyecanlanıyorum ve her yerım şişiyor 2 gundur tuzlu yemememe rağmen bende acaba doğum yaklaşıyormu dıyorum normal doğum çok sağlıklı bende normal yapıcam özlemcim allah bebeğini sizlere bağışlasın çok sevındım hem maşallah haftasına görede kılosu ıyı doğmuş bebişle mutluluklar size....

28 ağustos perşembe günü akşam yemekten sonra suyum geldi önce anlayamadım acaba bu su mu yoksa idrar mı kaçırıyorum dedim kendi kendime baktım devam ediyor hemen eşimi ve doktorumu aradım doktorum doğum yaklaşmış hemen hastaneye git dedi tabi ben otelde kalıyorum ankarada eğitimdeyim başladım ağlamaya eşim hemen yola çıktı gece yetişti hastaneye..neyse arkadaşlarla atladık arabaya gittik ankara zübeyde hanım doğumevine incelediler vs daha doğum başlamamış suyun iyi dediler gönderdiler bizi saat 22.00 gibi otele döndük arkadaşlarla kızlar benm odada yanlız bırakmadılar beni otururken asıl suyum geldi fazlaca tekrar hastaneye kostuk bu defa zekai tahir burak doğum evine gittik zübeyde hanımda solunum cihazı olmadığınu duydum nst cihazına bağlıyken bi hastaya anlatıolardı benm de erken olduğu için endişelendik neyse 23.00 civarı ztb doğum evine geldik doğum başlamış dediler aldılar beni erken doğum bekleyen hastaların odasına serum nst falan bebeği incelediler akciğerleri gelişsin die iğne yaptılar bana 2doz kilosu falanda iyi endişelenme dediler tabi ağlıorum ben oralarda doğurcağım aklıma gelmezdi hiç herşeyim bursada hazıırdı....
gece 2gibi eşim gelmiş hastaneye arkadaşlar acilde bekliolar neyse yukarı çıkması yasak ama doktora rica ettim yukarı gelip görsün beni merak eder dedm izin verdi görüştük moral verdik birbirmize annemler abim yengem yoldaymış sabaha karşı da onlar geldi ankaraya
12saat normal sancımın gelmesini beklediler sonra suni sancı verildi saat 13den 16ya kadar suni sancı çektim ama çok zordu o 3saat artık sezeryana alın diye bağırcaktım 4-5cm açılma oldu ve doğuma aldılar beni doğum 15dak sürdü normal oldu ama oğlumu arda keremi görünce inanın o sancı falan unutuldu hemen kucağıma verdiler doktorla sohbet ede ede bi doğum oldu eşim hemen özel oda tutmuş hastanede devlet hastanesiydi ama ilgi alaka çok iyiydi özel oda olunca da özel hastane konforunu yaşadım normal doğumu şiddetle(35haftalıktı) tavsiye ederim akşama duşumu aldım odamda düşünün... 16..20de oğlum 46cm 2546gr doğdu 10günlükken kan kültürü vermek için sağlık ocağına götürdük 2930gr ve 48cm olmuştu yani günde 40gr alıor anne sütü emior şuan gaz sancısı başladı 3-4gündür o biraz problem onun haricinde uykusu falan iyi maşallah

ve doğumun ertesi günü 14.00gibi taburcu olduk bursaya döndük hastanede 24saat bile kalmadım anlıycanız çok kolay bi doğum oldu erken gelmek istemiş dedi doktorlar gayet sağlıklı haftasına göre 1hafta ileri dediler çok şükür küveze falan gerek kalmadan evimize döndük şimdi bol bol uyyor geceleri sancılı oluo biraz ama çok güsel bi duydu allah hepinize kolay doğumlar sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Canım ya Cok DuyguLandım... Tek basına yanında aıLen olmadan ne korkmussundur Sımdı Ama Cok Sevındım normaL Dogumun ıyı gecmesıne Zaten normal dogumda korkulacak bır sey yok bebıs Ankara DogumLu oLdu :)) ne guzeL mınık Ellerını opuommmm ama kojamannn annesı :)

özlemcim gözün aydın. Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Böyle hikayeleri okudukça ben de heyecenlanıyorum. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.

özlemcim çok hoş bi duygu olsa gerek canım tek başına bilmediğin şehirde neler yaşamışın sağlıkla atlatmanıza sevindim çok heyecanlı olsa gerek
darısı başımıza...

Canım hayırlı olsun oğluşunu öp bizim yerimize de Allah analı babalı büyütsün imşallah. Normal doğum için verdiğin moralde süper oldu bana bende normal istiyorum inşallah darısı başımıza benim oğluşum da 34+2 oldu teyzelerii:)

özlem cim gözünüz aydın.allah analı babalı büyütsün inşallah...sağlık lı uzun ömürler nasip etsin inşalllah..her şeyden önemlisi ikinizinde sağlığınızın iyi olması muhteşem bişi...

Gözünüz aydın,ne güzel kolay bir doğum olmuş.Darısı tüm hamişlere olsun.
Allah bebeğine hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin.

canım benım ya.. ben hep dıyorum hazırlıklı olalaım dıe.
doğum bu nerde ne zaman geleceği belli olmaz..
bebeğinini erken doğmaına rağmen gayet iyi olması ve kuveze ıhtıyacı olmaması çok mutlu ettı benı..
tek başına gıttin ve kucağına alarak döndün bebişini....
kızın da boylece bursa değiil ankara doğumlu oldu..
buyuyunce "annee neden" dıye sorar.. sende o gunun anısını anlatırsın inş..
tekrar gozun aydın olsun..

Allah sağlıklı sıhatli büyümeyi nasip eder inşallah hayırlı evlat olur

arkadaşlar yandaki profilde oğlumun resmi görünüyor mu resim ekleyemedim burdan göründüğü kadar artık 1haftalık hali bu resim bugün 20 günlük oldu yarı kırkımız çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…