• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 Ağustosta doğum yaptım

ozlemehm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
902
2
96
Diğer
merhaba annişler Ankaraya eğtime gitmiştim ya döneceğim gün doğum yaptım tam 35 haftalık doğdu oğlum 2546gr şuan 17 günlük oldu ikimizde iyiz çok şükür normal doğum yaptım darısı başınıza inşallah

canim Allah yardimcin olsun melegin ile sana mutlu huzurlu uzun yillar diliyorum dilerim hayirli bir evlat olur Rabbim onu sissiz sizide onsuz koymasin insallah

amiiinn....

merhaba annişler Ankaraya eğtime gitmiştim ya döneceğim gün doğum yaptım tam 35 haftalık doğdu oğlum 2546gr şuan 17 günlük oldu ikimizde iyiz çok şükür normal doğum yaptım darısı başınıza inşallah

Canim Allah anali babali buyutsun..hayirli,ugurlu ,saglikli bir evlat olsun.gozunuz aydin.:nazar:

aaaaaa....2.ekim anneside dogum yapmis,belki bilmedigimiz baska ekim anneleride vardir,dogum yapmis olan..yoklamami yapsak ne yapsak...

ewet artık yakındır herkesin doğumu heran hazırlıklı olun benim aniden suyum geldi sancısız falan hastaneye gittik normal sancı gelmesi beklendi 12saat, gelmeyince suni sancı verildi ve 3saat sonra doğum gerçekleşti normal doğumu kesinlikle tavsiye ederim hemen ayağa kalkıp yürüyebildim toparlanmak cidden kolay normal doğumda

herkese hayırlı doğumlar inşallah

aaa özlemcim rabbim analı babalı büyütsün ne şe içinde.2.ekim annemiz belliymiş bile.çakılım 3 numara olmuş özgemizle.küvezde yattı mı peki hemen eve gittiniz mi

özlemcim valla sasırttın bizi.sağ beklerken soldan geldi haber:) allahım analı babalı sağlıkla büyümesini nasip etsin inşallah.tbrk ederim.
leen cakııl 3 nomero oldun kıııı muhaha:)))

özlemcim gözün aydın canım oğlunla sağlıklı ve mutlu bi ömür diliyorum

anaaaaaaaaaaaaaa:teytey::teytey::teytey:
hayırlı olsun..gozun aydın olsun canım..
2. ekım annesı sen oldun yani.
bebişinin ve senın iyi olmanıza sevındım canım.hihoyyyt
bır ara vakıt bulursan daha detaylı anlatabılır mısın doğum hıkayeni?
bebişine Allah uzun ömürler versın inş..iyiki doğdu...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

gözünüz aydın sağlıkla ve mutlulukla büyüsün inşallah.analı babalı olsun.a.s.

gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün bebişini:nazar:.ekim bebekleri sabırsız çıktılar.bi ara fırsat bulursan detayları ve oğluşumuzun fotolarını da bekliyoruza.s.

yahu ben dün cevap yazmıştım hatta özleminbi cevabı daha vardı aa iki başlık açmıştı onda galiba neyse ben vurayada yazarım ..
özlemcim gözünaydın canım oğluşunada maşallah normal zamanında doğsaydı demekki 4-5 kilo olacaktı..resimlerini bekliyorus canımm..Şeniz

gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı bi ömür versin oğluşuna...resim ve doğum detaylarını bekliyoruz...kendine çok iyi bak...darısı bize inşallah...

Gozun Aydınnn :) Allah anaLı babaLı buyutsun Dogum Hıkayenı anlatırmısın bıze nasıL oLduda ole erken bı sekılde normal dogum yaptınnnn :) Darısı basımıza ama gununde ıns

Gözün aydın canım,
Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, huzurlu bir ömrü olur inşallah.

Özlemcim gözün aydın allah analı babalı büyütsün.Bebişin ve size allah güzel günler göstersin.

özlemcim gözünüzaydın canım allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütsün inşallah
üfff darısı daşımız yaa bende istiyommmm!!!
bu arada en kısa zamanda minik erkeğinin fotolarını bekliyoruzzzzzzzz

:nazar: Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza inşallah..

doğum hikayeni de heyecanla bekliyoruz :emir_bebek:

Back