• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29-30 Mayıs 2013 gününün şanslı üyesi kim olacak ?

Ama belki bunlardan 0+ olanlardan sadece 8.351 tanesi profilinde kan grubunu işaretlemiş olamaz mı bence olabilir :1::1:

Yani ben öyle olmasını umut ediyorumm :16::16:

olabilir ray kiscem:1:yaw sende baya az atmissinn:30:

ama olabilir cünkü zorunlu bölüm degill :51:

yaw dün erkenden konsaydi yarisma bu kadar sayfa birikmezdiii:27:

aksama kadar kac sayfa olur bilemiycem artikinn:51::51:

oda kazen beyin sorunu artık :63: :63 şu yarışma hergün olaydı nooolurrduuuu :27::27:

vayy ondan yasakhayal yazıyor nickinin altında arkadşın desene :27::27:

edebilir bence istemiye bilirrr nadirde olsa:30:

Itiraf edimmmi o bennnn
Takinti sahibi insanim yaren2oo7 nin farkli renkte yazmasi ruh halimi bozabilir bi kere avatari mi degistirdim sanki o ben degildim dunyam karardi aynisini zor buldumm
Ay bide kurkle sicak basar bana
Kazanirsam bi gun basakkkka vercem yahu

oda kazen beyin sorunu artık :63: :63 şu yarışma hergün olaydı nooolurrduuuu :27::27:

vayy ondan yasakhayal yazıyor nickinin altında arkadşın desene :27::27:

tutimimim birbirimizi cok sevdik kardes gibimm rütbesine bile beni yazdi sevdigimi herkes görecek dedii:17:

simdi nasi vermim kürkümüü:27:o önce kazansaydi kendisi giymeden bana verecektiii ama gerek kalmadi melek 181 kisce kazaninca hesaplar degistii:24:

evet güneşinkızı seni dinç bekliyoruz buraya ben dün gece uyumamış olsaydım akşama kadar uyurdum :27::27::27: hoş uyusamda gene uyuyabilrim :27::27::27:

olabilir ray kiscem:1:yaw sende baya az atmissinn:30:

ama olabilir cünkü zorunlu bölüm degill :51:

Benim tahminim senin tahminin yanında minicik kaldı ama ya :17:

Ben sadece Kazen bey'in yazdığını okudum etkilenmiyim diye sonra hemen yazdım tahminimi :1::1:

Ama çok pişmanıımmmm :14:

Neyse tecrübe olsun bu hafta bi daha ki yarışmaya 23:55 de cvp vericemm :27::27:

Itiraf edimmmi o bennnn
Takinti sahibi insanim yaren2oo7 nin farkli renkte yazmasi ruh halimi bozabilir bi kere avatari mi degistirdim sanki o ben degildim dunyam karardi aynisini zor buldumm
Ay bide kurkle sicak basar bana
Kazanirsam bi gun basakkkka vercem yahu

tebriklerrr:46::46::46:

Benim tahminim senin tahminin yanında minicik kaldı ama ya :17:

Ben sadece Kazen bey'in yazdığını okudum etkilenmiyim diye sonra hemen yazdım tahminimi :1::1:

Ama çok pişmanıımmmm :14:

Neyse tecrübe olsun bu hafta bi daha ki yarışmaya 23:55 de cvp vericemm :27::27:

acemilik oluyo ilkinde bende hemen ipucunu ne göremeden yazmistimmm bundan sonra bekliyom son dakikaya kadar ama degisen olmadi iki yarismadir:1::1:

Back