Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama belki bunlardan 0+ olanlardan sadece 8.351 tanesi profilinde kan grubunu işaretlemiş olamaz mı bence olabilir
Yani ben öyle olmasını umut ediyorumm
Pro olmayanda pro hakkinda kazandiginda baskadina hediye edebiliyormu
tabi en birincisin kalbimizin birincisisinbi yemecigini ye dinlen aksam burda ol sabahliycaz cünküüü
bi yandanda annemle konusuyorum onla konusurken atamiyorumm
yaw dün erkenden konsaydi yarisma bu kadar sayfa birikmezdiii
aksama kadar kac sayfa olur bilemiycem artikinn
valla yavrucum ben dün gecede uyumadım var ya başım çatlıcak yemek hazırlıcak halim yok dışardan söyledim sonra uyurum belki yine
edebilir bence istemiye bilirrr nadirde olsa
oda kazen beyin sorunu artık :63 şu yarışma hergün olaydı nooolurrduuuu
vayy ondan yasakhayal yazıyor nickinin altında arkadşın desene
biraz yat aksama dinc gel aramiza gece uzun olacakkk bizim icin
olabilir ray kiscemyaw sende baya az atmissinn
ama olabilir cünkü zorunlu bölüm degill
o kadar kötüyüm ki yorumu beğenp yanlışlıkla beğeniyi geri alıp tekrar beğendim sen düşün
evet güneşinkızı seni dinç bekliyoruz buraya ben dün gece uyumamış olsaydım akşama kadar uyurdum hoş uyusamda gene uyuyabilrim
Itiraf edimmmi o bennnn
Takinti sahibi insanim yaren2oo7 nin farkli renkte yazmasi ruh halimi bozabilir bi kere avatari mi degistirdim sanki o ben degildim dunyam karardi aynisini zor buldumm
Ay bide kurkle sicak basar bana
Kazanirsam bi gun basakkkka vercem yahu
Benim tahminim senin tahminin yanında minicik kaldı ama ya
Ben sadece Kazen bey'in yazdığını okudum etkilenmiyim diye sonra hemen yazdım tahminimi
Ama çok pişmanıımmmm
Neyse tecrübe olsun bu hafta bi daha ki yarışmaya 23:55 de cvp vericemm
acemilik oluyo ilkinde bende hemen ipucunu ne göremeden yazmistimmm bundan sonra bekliyom son dakikaya kadar ama degisen olmadi iki yarismadir
o kadar kötüyüm ki yorumu beğenp yanlışlıkla beğeniyi geri alıp tekrar beğendim sen düşün
kazenin ipucu ne ben baska goremedim:26:
beni görmek isteyen varmı kızlar