- Konu Sahibi minnakkelebekim
-
12 eylülde muhafazakar hükümetin temelleri atıldı. 28şubatta inşası hızlandı. Çünkü güçlenmesi gereken kanadın önce ezilmesi gerekiyordu. Kimse darbe mağduru edebiyatı yapmasın. Herkes rolünü iyi oynadı. Asker de fetullah gülen de rte de chp de dönemin koalisyon hükümetleri de.
Mağdur olan varsa her durumda türk halkıdır.
Şimdide sol iktidarın temelleri atılıyor o zaman paniğe lüzum yok :)
Kınıyorum. Oldu mu? Tövbe tövbe. Bir konuda düşünceni belirtiyorsun hemen biri gelip peki şu şu olay hakkinda ne düşünüyorsunuz diyor ya gulsem mi aglasam mi şaşırıyorum. Konu 28 Şubat madimak olayina kadar geldi.
Ben insanların düşünceleri sebebiyle işkence gormelerine ya da mobbing uygulanmasina karşıyım. Bu kim olursa olsun hangi düşünceden olursa olsun. Çünkü ben kokusmus ideolojilerle değil beynimle düşünür kalbimle karar veririm.
Şimdi burda gelip 28 şubatta yapilanlari hakli gorenler gelip de insanlik dersi vermesin bana. Buna ihtiyacim yok!
Bu da bu tarz yorumlara verecegim son cevaptir. Konu sapitip polemige doğru gidiyor çünkü.
Bizdeki sol sol olsa hepimiz bayram ederdik. Sol dediğiniz chpyse kalsın :)
Bengisu karaca ve ekşi sözlükle gelen modern tarih bilgisine de benim dudaklarım uçukladı burda :)
aynenhele kılıçdaroğu sol iktidarın lideri falan ahahah
anam bi gülme tuttu
Sen bir sürü belgeye yaşanana rağmen beyninin oluşturduğu bir hikayeye inaniyorsun da benim yaşayanların yazdiklarina inanmam mi ucuklatti dudagini?! İlginç...
Chp sol bi çizgide değil. Kılıçdaroğlu parti başkanı olabilecek kapasitede değil.
Sol diye bişey bu topraklara uğrasaydı başörtüsü yasağı olmazdı zaten. Devamlı bu kullanıldığı burdan örnek verdim.
Şimdide sol iktidarın temelleri atılıyor o zaman paniğe lüzum yok :)
Emre kongar 28 şubat ve demokrasi. Bilgi birikimi olarak bengisu karacadan daha güvenilir geliyor bana.
Zaten solcularda 28 şubat ile ilgili boy boy haber paylaşmaktan,köşe yazısı eklemekten ,herkese bunu anlatmaktan helak olmuş da şimdi gelmiş samimiyet sorguluyor !
anlatmaya çalıştığımı böyle mi anladınız cidden:)Zaten solcularda 28 şubat ile ilgili boy boy haber paylaşmaktan,köşe yazısı eklemekten ,herkese bunu anlatmaktan helak olmuş da şimdi gelmiş samimiyet sorguluyor !
Yaşananlar gerçek olabilir de olmayabilir de. Belki bir kısmı gerçektir. Belki bir kısmı hafif dikkat çeksin diye abartılmıştır. Çok önemli mi? Birileri emelleri uğruna sürekli halkı mağdur ediyor... Bugün onlar yarın başkası. Tiyatro oynanır perde kapanır biz kavgaya düşeriz böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?