28 ŞUBAT DEMEK... N. Bengisu Karaca

Parkon seninle bazi konularda farklı düşünsekte dusunceni dile getirme şeklini beğeniyorum ve teşekkür ediyorum alaycı bir şekilde yazmadığın için.

Bakin ben zaten desteklemiyorum Erdoğan'ın ayrıştırıcı bir dil kullanmasini. Ve bir egitimcinin sırf sendikası farkli diye ordan oraya suruklenmesini.

Ama buraya gelipte 28 subata hiçbir şey soylemeyip şu anda da bunlar yapılıyor diyenlere de sinirleniyorum. Samimi gelmiyor.

Egitim hakki yenmiyor demistin ilk mesajinda simdi de ordan oraya surulmesini onaylamiyorum diyorsun.
Bu olmadi iste..

Herneyse onu gectim.Sonucta egrisiyle dogrusuyla yanlislariyla bir partiyi destekliyorsun.Burada kac kez dile getirdik te yapilanlarin dogru olmadigini zamaninda aldigimiz cevap biraz da sizler cekin oldu...Oldurulen gencler icin iyiki vurmuslar ohh eline saglik polislerin diyenler ayni kisiydi.O yuzden ister istemez 28 subat diye veryansin olmasi hic samimi gelmiyor ve bu tepkiyi veriyorum.
Konu da daha uzamasin zaten.

Parkon seninle bazi konularda farklı düşünsekte dusunceni dile getirme şeklini beğeniyorum ve teşekkür ediyorum alaycı bir şekilde yazmadığın için.

Bakin ben zaten desteklemiyorum Erdoğan'ın ayrıştırıcı bir dil kullanmasini. Ve bir egitimcinin sırf sendikası farkli diye ordan oraya suruklenmesini.

Ama buraya gelipte 28 subata hiçbir şey soylemeyip şu anda da bunlar yapılıyor diyenlere de sinirleniyorum. Samimi gelmiyor.
Karşılıklı görüşlerimiz nickim.Akp seçmeninden doğru fikir alışverişi yapanildiğim nadir insanlardansın.

28 şubat sürecinde bu yazılanların çoğunun yaşandığına şahit oldum malesef.Bir subay tanıdığımız evde namaz kılarken çocuklarına aerobik yapıyoruz dediklerini anlatmıştı. Çocuklar dışarda falan ağzından kaçırmasın diye , çok üzülmüştüm ben.
Ama bugünde insanların haklarının yendiğini görüyorum. 2 çocuğum var ve gelecekleri için endişe ediyorum. O eski dönemde yapılan fişlemeler okullara indi farkındamısın?
Geçen yıl okullara müfettişler gelip " Atatürk ' ü mü seviyorsun, Tayyip Erdoğan ı mı" sorusunu neden sordular sence? Bu soruyu da komşumun kızından dinledim. Çocuk inanamamıştı böyle bir soruya.

Karşılıklı görüşlerimiz nickim.Akp seçmeninden doğru fikir alışverişi yapanildiğim nadir insanlardansın.

28 şubat sürecinde bu yazılanların çoğunun yaşandığına şahit oldum malesef.Bir subay tanıdığımız evde namaz kılarken çocuklarına aerobik yapıyoruz dediklerini anlatmıştı. Çocuklar dışarda falan ağzından kaçırmasın diye , çok üzülmüştüm ben.
Ama bugünde insanların haklarının yendiğini görüyorum. 2 çocuğum var ve gelecekleri için endişe ediyorum. O eski dönemde yapılan fişlemeler okullara indi farkındamısın?
Geçen yıl okullara müfettişler gelip " Atatürk ' ü mü seviyorsun, Tayyip Erdoğan ı mı" sorusunu neden sordular sence? Bu soruyu da komşumun kızından dinledim. Çocuk inanamamıştı böyle bir soruya.
bende okullarda ailenize söyleyin bu seçimlerde akpye değil, chpye oy versinler yoksa sizi dışlarız diye odalarda çocukların kafalarının karıştırıldığına, üstelik bu çocukların ailelerine baskı yaptıklarına şahit oldum. henüz orta okul çocukları üstelik. yani bu örneği şunun için verdim. tek taraflı olmuyor bunlar, malesef her iki taraf ta yapıyor.

O nasıl bir soru öyle? inan eğer böyle bir soru sorsa okulumuza gelen müfettiş herkesten önce ben karşı cikarim buna. Benik basimdaki örtüye takan mufettisten hiçbir farki yok gözümde kesinlikle.

Bunu hiçbir zaman desteklemedim desteklemem asla.

Haklısın parkon bu konuda sana haksizsin diyemem. Maalesef bizim memlekette bu güçler savaşı bitmiyor. Ve arada filler tepisirken biz cimenlere ooluyor olan. Inan her türlüsü üzücü benim için.

birde okuldan bi arkadaşımız öldü, yarın onun cenazesine katılacağız ailenize söyleyin deyip. meydanlarda berkin elvan için küçücük çocuklara eylem yaptıran okullarda gördüm. bizzatihi kendim gördüm.

bende okullarda ailenize söyleyin bu seçimlerde akpye değil, chpye oy versinler yoksa sizi dışlarız diye odalarda çocukların kafalarının karıştırıldığına, üstelik bu çocukların ailelerine baskı yaptıklarına şahit oldum. henüz orta okul çocukları üstelik. yani bu örneği şunun için verdim. tek taraflı olmuyor bunlar, malesef her iki taraf ta yapıyor.

Hangi sehir bu :)

Diyorum ya sare bir güçler savaşı var. Filler tepisiyor olan bize oluyor. Sadece bir şekilde yasamaya çalışan insanlara

Bastan demek istedigim oydu zaten 28 subatta bizlerin ozgurlugu kisitlandi simdi ise karsi tarafin ozgurlugu kisitlaniyor hakki aliniyor yarin iktidar dusecek yine bi 28 subat sureci daha olmatacak mi nickimiki7

öğretmen değilim, bi yakınım yaşadı öyle şahit oldum . hukuki süreç başlatıldı. sonuç ne olur bilemiyorum.

Haklarını arasinlar tabii. İyi yapmışlar hukuki süreç baslatmakla.

Benim kardesimin okulunda da bir öğretmeni gosteriye yonlendirmis çocukları. Şikayet edecektim sirf kardeşim zor durumda kalmasın diye şikayet edemedim. Başarılı iken bir ogretmenin kafayi takmasi yüzünden o kadar emeği boşa gitmesin diye sustum.

öğretmen değilim, bi yakınım yaşadı öyle şahit oldum . hukuki süreç başlatıldı. sonuç ne olur bilemiyorum.

Canakkalede duyulmustur milli egitim camiasinda.Mart secimi muhtemelen ve coktan sonuclanmistir.Hukuki surec degil sorusturma baslatilmistir Ve coktan bitmistir.Merak ettim detaylari.Arkadasim gorev yapiyor orda sorayim ben.Ogrenmek istiyorum bu olayi.

Canakkalede duyulmustur milli egitim camiasinda.Mart secimi muhtemelen ve coktan sonuclanmistir.Hukuki surec degil sorusturma baslatilmistir Ve coktan bitmistir.Merak ettim detaylari.Arkadasim gorev yapiyor orda sorayim ben.Ogrenmek istiyorum bu olayi.
işte adı herneyse. yani şikayet ettiklerini göz yummadıklarını biliyorum, ama sonuçla ilgili bilgim olmadı.

[QUOTE="Chelzy, post: 39686501, member: 61237]

Oldurulen gencler icin iyiki vurmuslar ohh eline saglik polislerin diyenler ayni kisiydi.O yuzden ister istemez 28 subat diye veryansin olmasi hic samimi gelmiyor.[/QUOTE]
Ayni fikirdeyim. Altina imza atiyorum.

Ben durumun gayette farkındayım siz hic merak etmeyin. Siz daha yeni farkina vardiniz bu durumun, sanki ilk defa bu dönemde oluyormuş gibi. Oysa eskiden beri süregelen duzendir bu. Degisse keske ama degismeyecegi gun gibi ortada. Başa kim gelirse gelsin durum böyle olacaktır.

Yani hiç kimsenin hic kimseden yok bir farkii :))
Eksiden yaptığınız alintilarda anlatilan o zamanın solcularindan bir farkiniz yok o zaman.

baskıdan yana degilim benim gibi olmayan dusunmeyen insana saygı duymasam bile saygı gosteririm yasantısına fikirlerine..ama suan olay tam tersi kim ne derse desin..basın acık seni oraya işe almazlar cevaplarıylada cok karsılastım 28 subatta ben daha cocuktum ee simdi biz cektik sizde cekin diyenler benim ne sucum var madem oyle ilerde bende aynısını derim bu boyle devam eder..buzamanda kıyafeti sebebiyle kadının tecavuze ugramasını haklı gorenler var suan da hic iyi degil duzen.. anlayamıyorum egitim konusunda basortulu kızlar haklarını aldı cok guzel ama diger yonden haklarınız nerde tum kadınlar olarak nerde bizim bu haklarımız..

Son düzenleme:
X