- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
- Konu Sahibi minnakkelebekim
-
ciddi misin ? ama çok saçmaKarşılıklı görüşlerimiz nickim.Akp seçmeninden doğru fikir alışverişi yapanildiğim nadir insanlardansın.
28 şubat sürecinde bu yazılanların çoğunun yaşandığına şahit oldum malesef.Bir subay tanıdığımız evde namaz kılarken çocuklarına aerobik yapıyoruz dediklerini anlatmıştı. Çocuklar dışarda falan ağzından kaçırmasın diye , çok üzülmüştüm ben.
Ama bugünde insanların haklarının yendiğini görüyorum. 2 çocuğum var ve gelecekleri için endişe ediyorum. O eski dönemde yapılan fişlemeler okullara indi farkındamısın?
Geçen yıl okullara müfettişler gelip " Atatürk ' ü mü seviyorsun, Tayyip Erdoğan ı mı" sorusunu neden sordular sence? Bu soruyu da komşumun kızından dinledim. Çocuk inanamamıştı böyle bir soruya.
O nasıl bir soru öyle? inan eğer böyle bir soru sorsa okulumuza gelen müfettiş herkesten önce ben karşı cikarim buna. Benik basimdaki örtüye takan mufettisten hiçbir farki yok gözümde kesinlikle.
Bunu hiçbir zaman desteklemedim desteklemem asla.
Haklısın parkon bu konuda sana haksizsin diyemem. Maalesef bizim memlekette bu güçler savaşı bitmiyor. Ve arada filler tepisirken biz cimenlere ooluyor olan. Inan her türlüsü üzücü benim için.
ciddi misin ? ama çok saçma
28 şubat surecinde yasanilanlar gercekten korkunç. Malesef ulkede hicbi seyin değişmediğini gormek daha korkunç. O zamanda ezilenler simdileri gulluk gulistanlik görüyor o zamanin ezilenleri simdinin zalimini destekliyor ya iste en korkuncu o. Bu memleketten zerre umudum yok malesef
Bu müfettiş haberlerini ilk haberlerde gördüğümde biraz abartılarak haber yapıldığını düşünmüştüm.Taki oğlumun okulunada gelip her sınıftan 3 er öğrenci seçip sorguladıklarını duyana kadar.komşumun kızıyla oğlum aynı sınıfta ve seçtikleri 3 öğrenciden biriymiş kızcağız. Ondan birebir dinledim. Komşum üstüne gitmedi olayın, ben olsam peşini bırakmazdım.
Malesef öyle bir hale geldik kî, her gelen dîğer tarafı ötekileştirip fişliyor.ama kaybeden hep halk oluyor.
Bende onun yerine başlatacak kadar sinirlendim valla .ama insanlarda bir korku var malesef nickimNeden üstüne düşmedi ki? Ben olsam hukuki süreç baslatirdim.
Bende onun yerine başlatacak kadar sinirlendim valla .ama insanlarda bir korku var malesef nickim
28 Şubat'ı adaletli değerledirmek istenirse; 28 Şubat'ın öncesi ve sonrasının iyi incelenmesi ve değerlendirilmesi gerekir. ''Kanlı mı kansız mı gelelim'' diye slogan atanları unutmadık. ''Rektörler ve herkes örtülülere saygı duruşuna duracak'' demecini de unutmadık. Ben sadece İstiklal Harbi'ne katılanlara saygı duruşunda dururum. Örtülüye, açığa, kravatlıya, üniformalıya, cübeliye ve hatta babama bile saygı duruşunda durmam. Durduracak varsa hodri meydan!Bende onun yerine başlatacak kadar sinirlendim valla .ama insanlarda bir korku var malesef nickim
Hangi sehir bu :)
28 Şubat'ı adaletli değerledirmek istenirse; 28 Şubat'ın öncesi ve sonrasının iyi incelenmesi ve değerlendirilmesi gerekir. ''Kanlı mı kansız mı gelelim'' diye slogan atanları unutmadık. ''Rektörler ve herkes örtülülere saygı duruşuna duracak'' demecini de unutmadık. Ben sadece İstiklal Harbi'ne katılanlara saygı duruşunda dururum. Örtülüye, açığa, kravatlıya, üniformalıya, cübeliye ve hatta babama bile saygı duruşunda durmam. Durduracak varsa hodri meydan!
28 Şubat'ı adaletli değerledirmek istenirse; 28 Şubat'ın öncesi ve sonrasının iyi incelenmesi ve değerlendirilmesi gerekir. ''Kanlı mı kansız mı gelelim'' diye slogan atanları unutmadık. ''Rektörler ve herkes örtülülere saygı duruşuna duracak'' demecini de unutmadık. Ben sadece İstiklal Harbi'ne katılanlara saygı duruşunda dururum. Örtülüye, açığa, kravatlıya, üniformalıya, cübeliye ve hatta babama bile saygı duruşunda durmam. Durduracak varsa hodri meydan!
Ne demek bu şimdi? Birkaç kişi bu dediklerinizi söyledi diye bütün kesime bir dizi zorluk cektirmenin daha doğrusu işkence etmenin gereği var mıydı?
Öncesine de sonrasina da bakıyorum, yok 28 Şubat gözümde değişmiyor. Kocaman bir kara leke.
Şimdi burda bu süreci masum gosteemek için bir sürü ambalaj sunmaya gerek yok. 28 Şubat bir insanlik sucuydu öyle de kalacak!
acı yarıştırması yapmaktan nefret ederim ama şöyle bir durum var; sözümona o zamanın solcularını ''bana dokunmayan yılan bin yaşasın''cıydı diye eleştiriyorlar ya hani. kızıyorlar solcular tepki vermedi diye falan filan. eğer ki kendileri de aynı duyarlılığı 2 temmuz için gösteriyorlarsa, 2 temmuzda da böyle haberler açıp ekşiden, şurdan burdan belgeler yapıştırıp, boy boy sergiliyorlarsa, 2 temmuzla ilgili haberleri de izleyip izlettirmeye çalışıyorlarsa kısacası ve 2 temmuzda da aynı şekilde isyan edip üzülüp kahroldularsa ben o zaman eyvallah der, susarım. ama yok eğer durum böyle değil ise zamanın solcularına çamur atmanın alemi yok o zaman.2 temmuz icin ne dusunuyorsunuz ?
Erdoğan'ın kullandığı dili hiçbir zaman tasvip etmedim ancak o zamanla kiyaslanmaz bile şu anda ki durum. Erdoğan en fazla konuşuyor. Hic kimsenin eğitim vs. gibi haklarını engellemiyor.
Eger aynisi yapiliyor dersek haksızlık yapmış oluruz.
Yani insanlar okula ya da hastaneye gittiklerinde dur bakalım senin başın acik mi kapali mi diye süzgeçten gecirilmiyorlar. Esit olarak bu haklardan yararlaniyorlar.
acı yarıştırması yapmaktan nefret ederim ama şöyle bir durum var; sözümona o zamanın solcularını ''bana dokunmayan yılan bin yaşasın''cıydı diye eleştiriyorlar ya hani. kızıyorlar solcular tepki vermedi diye falan filan. eğer ki kendileri de aynı duyarlılığı 2 temmuz için gösteriyorlarsa, 2 temmuzda da böyle haberler açıp ekşiden, şurdan burdan belgeler yapıştırıp, boy boy sergiliyorlarsa, 2 temmuzla ilgili haberleri de izleyip izlettirmeye çalışıyorlarsa kısacası ve 2 temmuzda da aynı şekilde isyan edip üzülüp kahroldularsa ben o zaman eyvallah der, susarım. ama yok eğer durum böyle değil ise zamanın solcularına çamur atmanın alemi yok o zaman.
12 eylülde muhafazakar hükümetin temelleri atıldı. 28şubatta inşası hızlandı. Çünkü güçlenmesi gereken kanadın önce ezilmesi gerekiyordu. Kimse darbe mağduru edebiyatı yapmasın. Herkes rolünü iyi oynadı. Asker de fetullah gülen de rte de chp de dönemin koalisyon hükümetleri de.
Mağdur olan varsa her durumda türk halkıdır.
2 temmuz icin ne dusunuyorsunuz ?
Bu fantaziye soyleyebilecegim hiçbir şey yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?