28 HaZirAnDa SiNaY'da GiRdi DüNyA EviNe!!!

Maaşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin... Çok güzel olmuşsun. Yakışmışsınız birbirinizede..

çok yakışmışsınız birde çok güzelsin rabbim bana da mutlu evlilikler nasip etsin.
allah ayırmasın hiçbir zaman.

cok güzel bir gelin olmuşşsun maşallah mutluluğunuz daim olsnopuyorumnanaktan
ayrıcada başınız sağolsun janım

çok beğendim maşaallah çok güzel bir gelin olmuşsun
mutluluğunuuz daim olsun.
bu arada kayınpederine de allahtan rahmet diliyoırum.
keşke aranızda olsaydı da oğlunun bu güzel gününü görseydi ama hayatta herşey bizler için.
bir ömür boyu mutlu olun inşallah.:nazar:

Sinayımmm yeni gördüm fotolarınıı 41 kere maşallahh canımm :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Barbie bebekler halt etmiş yanındaa opuyorumnanaktan
Allahh bir ömür boyu mutluluğu huzuru yuvanızdan eksik etmesinn canımm Şeniz

canım çok şeker olmuşsun maşallah herşeyinle mükemmel.. Allahım bi ömür mutlululuğunuzu daim etsin hemşom ..

cok güzel bir gelin olmuşşsun maşallah mutluluğunuz daim olsnopuyorumnanaktan
ayrıcada başınız sağolsun janım
teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına Şeniz
maaşallah çok yakışmışsınız...
çook tşkrler Şeniz
çok beğendim maşaallah çok güzel bir gelin olmuşsun
mutluluğunuuz daim olsun.
bu arada kayınpederine de allahtan rahmet diliyoırum.
keşke aranızda olsaydı da oğlunun bu güzel gününü görseydi ama hayatta herşey bizler için.
bir ömür boyu mutlu olun inşallah.:nazar:
bizde çok isterdik ama nasip kısmet olayı gerçekten o da bilemezdi bir sürü masraf yaptığı emek verdiği düğünü göremeyeceğini Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın hele hele böyle güzel gününü sayarken asla:çok üzgünüm: çooooooook sağol canımŞeniz
Sinayımmm yeni gördüm fotolarınıı 41 kere maşallahh canımm :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Barbie bebekler halt etmiş yanındaa opuyorumnanaktan
Allahh bir ömür boyu mutluluğu huzuru yuvanızdan eksik etmesinn canımm Şeniz
batacım canım benim sende öyle çok güzeldin teşekkür ederim amiiin hepimizin inş.:Saruboceq:Şeniza.s.:nazar:
öncelikle başınız sağolsun...
sizede bir ömür boyu mutluluklar:nazar:...çok hoş bi gelin olmuşsun...
teşekkürler canımŞeniz
Maşallah sıbel can gıbı güzel bır kızsın, mutluluklar canım
sibel can'ı da çok beğeniyorum:1rolleyes: teşekkür ederim Şeniz
canım çok şeker olmuşsun maşallah herşeyinle mükemmel.. Allahım bi ömür mutlululuğunuzu daim etsin hemşom ..

teşekkür ederim hemşomŞeniz seninde ikizlerin olacak sanırım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek:

çok tatlı olmusun cnm allah tamamına erdirsin sanırım konyalısın sende benim gibi

Back