28 HaZirAnDa SiNaY'da GiRdi DüNyA EviNe!!!

canım çok güzelsiniz... Yüce Rabbim sizi bir yastıkda kocatsın...

basiniz sagolsun abla

gelinligin sacinn hele muhtesemm... boydan resim yokmu gelinligin ön kismi, cok beyendim
allah nazarlardan korusun sizi:nazar:

başınız sağolsun canım
ikinizde çok tatlısınız allah mutluluğunuzu bozmasın:nazar:

basiniz sagolsun abla

gelinligin sacinn hele muhtesemm... boydan resim yokmu gelinligin ön kismi, cok beyendim
allah nazarlardan korusun sizi:nazar:
teşekkür ederim aylincim gelinliğim en yakın stüdyo fotolarında çıkmış diğer fotolarda bu kadar net değil ön kısmı swaroski taşlarıyla işli yerimseniben
başınız sağolsun canım
ikinizde çok tatlısınız allah mutluluğunuzu bozmasın:nazar:

teşekkür ederim canım amiin hepimizin inş.:Saruboceq:

Allah mesut etsin canım...herşeyin hayırlısı...boşver zaten düğün saçma geliyor bana:delphin:

başınız sağolsun tatlım...Allah rahmet eylesin...

ay cok tatlisiniz allahim bir ömür boyu mutluluklar versin
sacin tasin yüzün cok güzel yaa maasallah

MAŞALLAH çok güzel olmuşsun, Allah ömür boyu mutluluk versin bu arada da başınız sağolsun nasip işte

Canım öncelikle başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin...
Çok güzel bir gelin olmuşun, mutluluğunuz daim olsun inşallah... opuyorumnanaktan

çok güzelsin
mutluluğunuz ömrünüz boyunca sürsün
yuvanızdan huzur eksik olmasın inşallah:nazar:
amiin canım tşkr ederim Şeniz
Allah mesut etsin canım...herşeyin hayırlısı...boşver zaten düğün saçma geliyor bana:delphin:

başınız sağolsun tatlım...Allah rahmet eylesin...
herkes öyle dedi ama işte yine de insan hayatta bir kez evleniyor :sinifsinif:çok tşkr ederim Şeniz
o gözlerinizdeki ışıldı umarım hiç bir zaman yok olmaz mutluluklar cnm :nazar:
tşkr ederim canım amiinŞeniz
ay cok tatlisiniz allahim bir ömür boyu mutluluklar versin
sacin tasin yüzün cok güzel yaa maasallah
çook teşekkürler o senin güzelliğin canımopuyorumnanaktan
allah mesut etsin..
tşkr:Saruboceq:
MAŞALLAH çok güzel olmuşsun, Allah ömür boyu mutluluk versin bu arada da başınız sağolsun nasip işte
çok teşekkür ederim canım darısı bekarlara olsun opuyorumnanaktan
kız sinayyyyyyyyyy ben bunları şimci gördüm güzel kızım sarışınım harika görünüyorsunuz :nazar:
teşekkür ederim hayatım canım benim senin yüzünü göremedik ama eminim sende çook güzel bir kızsın ŞenizŞeniz
çok güzel olmuşsun cnm Allah bi yastıkda kocatsın
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Canım öncelikle başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin...
Çok güzel bir gelin olmuşun, mutluluğunuz daim olsun inşallah... opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım amiin hepimizin inş.Şeniz

Başınız sağolsun canım...
Birbirinizin kadrini kıymetini bilin inşallah... Çok güzel bi gelin olmuşsun...

allah eşine ve ailesine sabır versin oluyor böyle şeyler hayat bir yandan acı veriyor biryandan mutluluk ömür boyu mutluluğunuz bozulmasın inşallah allah mesut etsin hayırlı uğurlu olsun maşallah çok yakışmışsınız çok güzel gelin olmuşsun

aaa benim doğum günümm o günnzemuszemus çok güzel olmuşun canımm allah mesut etsin çok zor olmuştur sizin için allah sabır versin mutlu huzurlu günler geçiririsin inşş

Back