Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok güzelsiniz... Yüce Rabbim sizi bir yastıkda kocatsın...
teşekkür ederim aylincim gelinliğim en yakın stüdyo fotolarında çıkmış diğer fotolarda bu kadar net değil ön kısmı swaroski taşlarıyla işli yerimsenibenbasiniz sagolsun abla
gelinligin sacinn hele muhtesemm... boydan resim yokmu gelinligin ön kismi, cok beyendim
allah nazarlardan korusun sizi![]()
başınız sağolsun canım
ikinizde çok tatlısınız allah mutluluğunuzu bozmasın![]()
amiin canım tşkr ederim Şenizçok güzelsin
mutluluğunuz ömrünüz boyunca sürsün
yuvanızdan huzur eksik olmasın inşallah![]()
herkes öyle dedi ama işte yine de insan hayatta bir kez evleniyor :sinifsinif:çok tşkr ederim ŞenizAllah mesut etsin canım...herşeyin hayırlısı...boşver zaten düğün saçma geliyor bana
başınız sağolsun tatlım...Allah rahmet eylesin...
tşkr ederim canım amiinŞenizo gözlerinizdeki ışıldı umarım hiç bir zaman yok olmaz mutluluklar cnm![]()
çook teşekkürler o senin güzelliğin canımopuyorumnanaktanay cok tatlisiniz allahim bir ömür boyu mutluluklar versin
sacin tasin yüzün cok güzel yaa maasallah
tşkr:Saruboceq:allah mesut etsin..
çok teşekkür ederim canım darısı bekarlara olsun opuyorumnanaktanMAŞALLAH çok güzel olmuşsun, Allah ömür boyu mutluluk versin bu arada da başınız sağolsun nasip işte
teşekkür ederim hayatım canım benim senin yüzünü göremedik ama eminim sende çook güzel bir kızsın ŞenizŞenizkız sinayyyyyyyyyy ben bunları şimci gördüm güzel kızım sarışınım harika görünüyorsunuz![]()
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktançok güzel olmuşsun cnm Allah bi yastıkda kocatsın
teşekkür ederim canım amiin hepimizin inş.ŞenizCanım öncelikle başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin...
Çok güzel bir gelin olmuşun, mutluluğunuz daim olsun inşallah... opuyorumnanaktan