28 HaZirAnDa SiNaY'da GiRdi DüNyA EviNe!!!

evvela başınız sağolsun
kırkbirkere maşallah one güzellik
ALLAH mesut etsin

canım bebek gibisin.allah mutlu etsin her daim inşallah düğününün iptal olmasın açok üzüldüm sonuçta bir kere olan birşey içinde kalır insanın

Canım öncelikle başınız sağolsn.. Allah rahmet eylesin...
Veee maşallaaahhhh tü tü tü çok yakışmışsınız... Allah bir yastıkta kocaksın... Güzel yüzünüz eksik olmasın.. Çok yakışmışsınız... Ömür boyu mutluluklar...

ayyyy gelinliğine bayıldımmmm.. çok hoş olmuşsun cnm mutluluklar dilerim

Maşşallah çok güzel bir gelin olmuşsun.

masallh allah bir omur boyu mutlu etsinopuyorumnanaktan
o gelinligin etegine bittim:1rolleyes:

cok güzel bir gelin olmusun cnm hayırlı olsun inş mutluluklarrrrrrrr a.s.

Canım maşallah barbi bebek gibi olmuşsun. Eşinlede çok yakışmışsınız. Mutluluğunuz ömür boyu sürsün.

çok güzel bir gelin olmuşsun; maşallah nazar değmesin allah bir yastıkda kocatsınnn :))

evvela başınız sağolsun
kırkbirkere maşallah one güzellik
ALLAH mesut etsin

maşallahh maşallahh
bir ömür boyu mutuluklarr.

canım bebek gibisin.allah mutlu etsin her daim inşallah düğününün iptal olmasın açok üzüldüm sonuçta bir kere olan birşey içinde kalır insanın

masALLAH masALLAH coooook yakisiyorsunuz yaa icim ciz etti :( okadar guzel cikmissinizki resimlerde hayran kaldim evlenesim geldi... ALLAH mesut etsinn

maşallah canım çok güzel bi gelin olmuşsun:nazar:

canım fotolar süperr...
inş çok mutlu olursun kuzucuğum.....

Canım öncelikle başınız sağolsn.. Allah rahmet eylesin...
Veee maşallaaahhhh tü tü tü çok yakışmışsınız... Allah bir yastıkta kocaksın... Güzel yüzünüz eksik olmasın.. Çok yakışmışsınız... Ömür boyu mutluluklar...

hepinize çoook teşekkür ederim canlarımŞeniz Allahım herkese nasip etsin evlilik denilen yuvayı kurmayı :Saruboceq::asigim::1hug:a.s.:nazar::nazar::nazar:

masallah cok güzel cikmis resimler..allah sabir versin canim,,umarim onun acisi yuvaniza baska bir sekilde mutlulukla döner ! saygilar

öncelikle başınız sağolsun allah rahmet eylesin canım benim sende çok çok çok çok güzel olmuşsun peri kızları gibi canım benim Şeniz darısı başıma işallah :Saruboceq:

canım benim başınız sağolsun öncelikle...:çok üzgünüm:
cok güzel olmussun maşaallah. allah mutlu mesut etsin....

öncelikle basin sagolsun canim, cok üzüldüm :1no2:

Masallah diyorum ben o kadar güzel olmussun ki, Allah sizi bir yastikta kocatsin, mutluluklar dilerim

canım öncelikle başınız sağolsn.
çok güzel olmuşsun. allah bir yastıkda kocatsın. tebessüm yüzünden hiç eksik olmasın.

Canım çok güzelsin MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:Gülmek de çok yakışmış zaten güzelsin:nazar: daha da güzel olmuşsun.Ayrıca başınız sağolsun...

masallah cok güzel cikmis resimler..allah sabir versin canim,,umarim onun acisi yuvaniza baska bir sekilde mutlulukla döner ! saygilar

öncelikle başınız sağolsun allah rahmet eylesin canım benim sende çok çok çok çok güzel olmuşsun peri kızları gibi canım benim Şeniz darısı başıma işallah :Saruboceq:

başınız sağolsun sinaycım çok çok güzel bir gelin olmuşsun maaşallah:nazar::nazar::nazar:

canım benim başınız sağolsun öncelikle...:çok üzgünüm:
cok güzel olmussun maşaallah. allah mutlu mesut etsin....

öncelikle basin sagolsun canim, cok üzüldüm :1no2:

Masallah diyorum ben o kadar güzel olmussun ki, Allah sizi bir yastikta kocatsin, mutluluklar dilerim

canım öncelikle başınız sağolsn.
çok güzel olmuşsun. allah bir yastıkda kocatsın. tebessüm yüzünden hiç eksik olmasın.

çok güzel olmuşsun tatlım Allah bi yastıkta kocatsın

Canım çok güzelsin MAŞALLAH:nazar::nazar::nazar:Gülmek de çok yakışmış zaten güzelsin:nazar: daha da güzel olmuşsun.Ayrıca başınız sağolsun...

melekler gibi olmuşsun canımm mutlugunuz daimi olsun inşallahhh

teşekkür ederim kızlarŞeniz Allahım herkese nasip etsin:nazar: nasip edenleride mutlu yuvalarında mesut etsin inş.:Saruboceq::asigim::asigim::asigim:

Back