28 HaZirAnDa SiNaY'da GiRdi DüNyA EviNe!!!

Masallah
O kadar güzel olmussun ki Sinay'cım, Allah ömür boyu mutlulugunuzu daim etsin, yüzünüzden gülücükler eksik olmasın. :Saruboceq:
Ceyiz topiciginden biliyordum olanları, Allah kayınbabanın mekanını cennet eylesin nur icinde yatsın :Saruboceq:

sinay çok güzel canım ya...
sen gelinliğin ve makyajn süper olmuş
Gözlerinin içi gülüyor resmen.
Düğününüz olmadı ama inşallah bundan spnrası onun eksikliğini kapatacak kadar güzel olur.
Ömür boyu mutluluklar canım

prensesler gibi olmuşsun maşallah
Allah mutluluğunuzu bozmasın... Evlilik öncesi yaşadığınız sorunlar bu hayatta yaşadığınız son üzüntüler olsun inşallah... okumuştum başınızdan geçenleri... çok da üzülmüştüm.. ama artık önünüze bakıp mutlu olmanızı canı gönülden dilerim

CANIMMMM çok şeker bir gelin olmuşsun maşallahh sizeee ...
ALLAHIM ÖMÜR BOYU SAĞLIKLI MUTLU VE HUZURLU ÖMÜRLER NASıP ETSıN ıNŞALLAH...
tebrikler

Basiniz sag olsun guzelim, msallah cok guzl olmussun, esinle yakismisiniz tebrik ediyorum

ßaşınızz sağolsunn ..
Ömür ßoyu mutluluklarr ..
Allah nazarlardan saklasın

çok ama çok tatlısın abla

Allah mesut etsın nazarlardan korusun ınsallah guzel gelın...

CANIMMMM çok şeker bir gelin olmuşsun maşallahh sizeee ...
ALLAHIM ÖMÜR BOYU SAĞLIKLI MUTLU VE HUZURLU ÖMÜRLER NASİP ETSİN İNŞALLAH...
tebrikler

Basiniz sag olsun guzelim, msallah cok guzl olmussun, esinle yakismisiniz tebrik ediyorum

Masallah canim..
Yüzündeki gülücük eskik olmasin..

ßaşınızz sağolsunn ..
Ömür ßoyu mutluluklarr ..
Allah nazarlardan saklasın

çok ama çok tatlısın abla

Çok güzel olmuşsunuz, Allah bir ömür boyu ayırmasın...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Şeniz Allahım her dileyene tez zamanda nasip etsin evlilik denilen kutsal yuvayı kurmayı:Saruboceq: Özlem ablacım canım benim sanada tez zamanda nur topu gibi bir bebiş versin canı gönülden dua ediyorum opuyorumnanaktan:lepi::lepi::lepi::1hug:a.s.:asigim:

maşallah maşalah maşallah kırkbin kere maşallah

sinaycım, çok tatlı olmuşsun fıstığım.
Gülen yüzün hiç solmasın. Allah daha büyük acı vermesin balım.

once basiniz sagolsun canim ...........ikinci olarakta Allah nazarlardan esirgesin sizi diyorum cok yakismisiniz inci tanesi gibi olmussun cok guzel bir omuru birlikte paylasin

bir cift ancak bukadar yakışır birbirine allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım bir daim ağzınızın tadı bozulmasın

sarı şeker bir gelin olmuşsun canım.mutluluklar dilerim bir ömür boyu beraber olmanız dileğiyle...a.s.
sende öyle canım inş. hepimiz mutlu olalım bir ömür :asigim::1hug:
çok yakışmışsınız çok tatlısınız cnm
teşekkür ederim canıma.s.
maşallah maşalah maşallah kırkbin kere maşallah

sinaycım, çok tatlı olmuşsun fıstığım.
Gülen yüzün hiç solmasın. Allah daha büyük acı vermesin balım.
teşekkür ederim canım benim dualarının bin katı senin olsun inş. a.s.Şeniz
once basiniz sagolsun canim ...........ikinci olarakta Allah nazarlardan esirgesin sizi diyorum cok yakismisiniz inci tanesi gibi olmussun cok guzel bir omuru birlikte paylasin
çook teşekkürler nuraycım Allahım dileyen herkese yaşatsın bu mutluluğua.s.Şeniz:asigim:
bir cift ancak bukadar yakışır birbirine allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım bir daim ağzınızın tadı bozulmasın

inş. canım hepimizin mutlulukları daim olsun bir ömür çook teşekkür ederim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…