How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Premature Bebekler 28 haftalık ikizlerim geliyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım öncelikle başın sagolsun ama emin ol o melek sana ve kardeşine şahadetlik eder. moralini sakın bozma dualarımız seninle allah senin ve minik meleğinin yardımcı olsun

kızlar ben yılbaşında doğum yaptım malesef 29 haftalık bebğimin biri 3 gün yaşadı diğeri küvezde sütümü sağıp götürüyorum çok zormuş dua edin nolur

Allah sabırlar versin canım. Çok zor bir durum ama diğer evladın için güçlü olmaya çalış. Küvezde olan bebeğinin durumu nasıl? Solunum desteği alıyor mu? Allah biran önce sağlığına kavuşturur inşallah...

canım hıra cok gecmış ols cok uzuldum canım ne zor ama ınş bı tanesuyle tesellı olursun o sana guç vereceık canım ınşş ıyı olucak bebısın ben hala beklıyorum 45 gun oldu ınş kavusacaz canım sutun ols bolbol uzme cok kendını.................dualarım senınle

canım basın sagolsun Allahım diğer bebegini sana bagıslasın insallah bişey sorabilirmiyim karnım sertlesmeye baslamıs demişsinde merak ettim 23. haftadayım normalde karnımda bi sertlik hissetmiyorum ama karnıma dokundugum zaman hep sert bende korkuyorum bişey olurmu diye yada rahim büyüyo bebek büyüyo ondanmı diye bilemiyorum

canım zaten karnı sert olanlarda varmış yani normal o merak etme benim arada bir aniden taş gibi sertleşiyordu işte o tehlikeli

muallimcim saol cnm inş sende kavuşursun meleklerine bianönce
benim ki makine desteği almadı hiç çok şükür kendi soludu sadece oksijen desteği alıyor bugün 5. gün

masallah bebıne canım.............ınş daha az kalıcak gıbı senınkı.........ınş canım hersey ıyı olurda gelırler yanımıza ......

Allah sabır versin bebeğin için güçlü ol canım inşallah o hayata ve sana tutunur sımsıkı...

öncelikle başn sağolsun.ama öbür bebeğin için güçlü olmak zorundasın.Allah bebeğini sana bağışlasın.Sağlıklı uzun ömür versin allah.Sanada kolaylık diliyorum canım.Bebeğini güle güle büyüt..Sağlıcakla kal..:ecrin_bebek:

Sevgili hiram, senin başına gelenin aynısı bana da oldu. 21. haftada ikizlerden birinin suyu geldi. Ancak az miktarda değildi tamamen boşaldı enfeksiyon oluştu ve iki bebeğimi de kaybettim. Bu yüzden senin durumun çok büyük bir şans ve lütuf bebeklerden birinin sana bağışlanmış olması büyük şans. Ona sarıl ve mutsuzluğunu belli etme. Ayrıca bence bu kadar içinde tutunduğu için o da güçlü bir bebekmiş. Sana ve bebeğine tüm sevdiklerinizle mutlu bir yaşam dilerim.

basin sag olsun canim cok zor ama diger bebegin var hersey onun icin simdi onu dusunmek zorundasin

kızlar ben yılbaşında doğum yaptım malesef 29 haftalık bebğimin biri 3 gün yaşadı diğeri küvezde sütümü sağıp götürüyorum çok zormuş dua edin nolur

allah sabır versin hayattaki bebeğinede sağlık ve dayanma gücü versin büyük allahım. üzülme diyemiyorum ne demek olduğunu iyi biliyorum acil doğuma alındığımda bende 3 kişi çıkıcaz diyerek girdim ama malesef kızımın birini kaybettim. allah kucaklayabileceğin bebeğini sana bağışlasın. Diğer bebeğin içinde allah sabır versin. insan şaşırıyor sevineyimmi üzüleyimmi her zamanında böyle geçiyor . kızımın 1. yaş günü kabus gibiydi hayattaki kızım için çok sevinçliydim melek olan kızım için çok üzgün doğum günleri diğer kızımın ölüm günü allah kimseye yaşatmasın. sana ve eşinede bol bol sabır versin.Takdirimiz böyleymiş canım yapacak bir şey yok. yazılanı yaşıyoruz bu dünyada.

kızlar dualarınızı eksik etmeyin minik kızm 1100 gr olmuş henüz çok küçük oksijen alıyor 16 cc ile besleniyor inş bian önce kilo alır sağlıkla büyür

Canım 16 cc beslenmeye devam ediyorsa toparladı artık demektir. ınşallah biran önce kilo alır ve yuvasına kavuşur miniğimiz. Allah sana da bebeğine de güç versin.

kızlar dualarınızı eksik etmeyin minik kızm 1100 gr olmuş henüz çok küçük oksijen alıyor 16 cc ile besleniyor inş bian önce kilo alır sağlıkla büyür

16 cc ile beslenmesi çok iyi. demek ki boşaltım ve sindirim sorunu yok. sıvı desteği de almıyordur muhtemelen yani sadece gıda ile besleniyor
diğer bebeğin için çok üzüldüm, Allah bunu sana bağışlar merak etme.
şimdi sırada emmeyi öğrenmesi var, onu da başarır yakında inşallah.

ay inşallah saglıkla kucağında görmeyide nawip eder allahım

afferin minik kuzumuza toparlanmaya başlamış inşallah bundan sonra çok daha iyi olur

çok saolun kızlar bugün 18 ccye çıkmış arada oksijeni azaltmışlar inş toparlanır

çok saolun kızlar bugün 18 ccye çıkmış arada oksijeni azaltmışlar inş toparlanır

nasıl güçlü o minik cadılar her şeyi atlatıp annesinin kollarına gelicektir sırayla bu işler sher in miniği geldi sıra el muallimde sonrada senin fıstık evine gelicek inşallah

Back