Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş cnm inş dün akşam yanındaydım çok ağladı süt az gelmiş 20 cc ye çıkarttılar inş muallimde bian önce kavuşur bende cnm
çok saolun kızlar bugün 18 ccye çıkmış arada oksijeni azaltmışlar inş toparlanır
canım huddan cıkmış cok ıyı .........oksıjen alıyomu...........beslenmesı ıyı merak etme canım dusuyoo sonra yıne alıyolar kıloyu........ınş canım rabbım kavıustursun bızı ..........55 gun oldu sabır cok zor ama ıyıler ya cok sukur.........kılo almalarını beklıyoruz.............ınşş seda 1 370 ........bı buçugu gecsınler bıberonna gececekler hemen yoruluyolrar cunku........canım ınşş alıcaz kucamıza ........cuman hayırlı ols rabbım kavustursun bızı
cnm saol dün gittim işte iyiydi şükür uyuyor hep dün serumları çıkartmış doktor besini iyi diye1100 gr dan 1080 e düşmüş serumlar çıkınca üzüldüm biraz hududa çıkartmışlar inş bian önce kilo alır 20 cc alıyor işte bide vitamin veriyorlar seninkileride okudum maşllah inş yakında gelirler kaç gün oldu senin
canım huddan cıkmış cok ıyı .........oksıjen alıyomu...........beslenmesı ıyı merak etme canım dusuyoo sonra yıne alıyolar kıloyu........ınş canım rabbım kavıustursun bızı ..........55 gun oldu sabır cok zor ama ıyıler ya cok sukur.........kılo almalarını beklıyoruz.............ınşş seda 1 370 ........bı buçugu gecsınler bıberonna gececekler hemen yoruluyolrar cunku........canım ınşş alıcaz kucamıza ........cuman hayırlı ols rabbım kavustursun bızı
Allah sabır versin insan çok zor dayanıyor çok zor sabrediyor ama evinize geline minikleriniz her şey geride kalıcak inşallah evinizin rengi bile değişecek allah en kısa zamanda göstersin sizlerecnm saol dün gittim işte iyiydi şükür uyuyor hep dün serumları çıkartmış doktor besini iyi diye1100 gr dan 1080 e düşmüş serumlar çıkınca üzüldüm biraz hududa çıkartmışlar inş bian önce kilo alır 20 cc alıyor işte bide vitamin veriyorlar seninkileride okudum maşllah inş yakında gelirler kaç gün oldu senin