• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 haftalık hamileyim kizlar sağ bacağım çok kasıyor ayağa kalkınca hayli yürüyemiyorum aynı durumu yaşayan var mi

2. Hamileliğimde doğumdan sonra bende yuruyemwdim cnm bel fitigim patladı bende çok zorlu süreç yaşadım yine aynısı olucak diye çok korkuyorum hiç destekcimde yok annem engelli kayınvalidem yaşlı korku basıyor coxuklarima yetemiycem diye dua ediyorum bu dogumumda tam anestezi almayı düşünüyorum belime iğne yaptirmiycam fıtığı denk gelebiliyormus
Aman aman asla yaptırma, sorun yaşayan cok kişi var.
Hatta bir kadın tanıdım igne belde bi yeri delmiş omurilik içindeki sıvı akıyormuş sorun yaşıyordu.

Benim ilk doğumum genel anestezi ile oldu, dogumdan sonra büyük bir ameliyat geçirdim.
2. Dogumunda da genel anestezi aldım.
Doktorumda hiç üstelemedi zaten sordu kesinlikle istemiyorum epidural demiştim.

Benim fıtık sorunum ama oda ayrı bi zorluk konusu.
Dua edicem sana kadiri Mutlak kolaylık versin.
Şu an şu dakika sorunların hafiflesin.

Aman aman asla yaptırma, sorun yaşayan cok kişi var.
Hatta bir kadın tanıdım igne belde bi yeri delmiş omurilik içindeki sıvı akıyormuş sorun yaşıyordu.

Benim ilk doğumum genel anestezi ile oldu, dogumdan sonra büyük bir ameliyat geçirdim.
2. Dogumunda da genel anestezi aldım.
Doktorumda hiç üstelemedi zaten sordu kesinlikle istemiyorum epidural demiştim.

Benim fıtık sorunum ama oda ayrı bi zorluk konusu.
Dua edicem sana kadiri Mutlak kolaylık versin.
Şu an şu dakika sorunların hafiflesin.
Allah razı olsun cnm duaya çok ihtiyacım var Allah seninde yar ve yardımcın olsun

Allah razı olsun cnm duaya çok ihtiyacım var Allah seninde yar ve yardımcın olsun
Ah beni sorma.
Bana olan oldu, neler olmadı ki. Leğen kemiklerimle kaval kemiklerimin birleştiği yerler değişti resmen, yürümem bile eskisi gibi değil.
Evet sorunsuz yürüyorum ama eskisi gibi değilim hızlı yürüyemem, koşamam..

Demek bu sınavı yaşamam gerekiyormuş.

Şifa olsun sana içtiğin sular inşallah.

Valla hamile duası çok isterim teşekkür ederim. Aklın geldikçe beni de duana kat.

Devamlı dua edicem sana.

Bende senin için dua edicem cnm Allah razı olsun Allah şafi ismiyle sifalandirsin seni

Back
X