Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftaliksinn cnmBana da oluyor canım, gece bacaklarımı açıp gerinirken kramp giriyor. Magnezyum kullanmamı önermemişti doktorum ben kullanmadım. Günde 1 maden suyu içiyorum, her gün yürüyüş yapınca bacaklarım ağrımıyor. Ama evde hareketsiz kalırsam ağrıyor ve ödem oluyor. Bir de ben günde 2-2,5 litre su içerdim. 3 litrenin üzerine çıkınca ödemim azaldı.
Doğumdan sonra geçer inşallahBebek damara baskı yapmış olabilir.
Magnezyum kullanıp geçmiyorsa baskıdır.
Geçer canım doğum yaptığın gibi geçiyor.Doğumdan sonra geçer inşallah
Geçer canım doğum yaptığın gibi geçiyor.
Basıdan kaynaklı.
Bebek oraya bası yapmayı bıraksın şu dakika bile geçer ağrın.
Benim farklı sorunlarımdan dolayı hamile iken ayaklarım yamuldu. Bildigin yamuldu. Tek bacağımı sürükleyerek, topallayarak ve sürükledigim ayağımıda içe içe çekmekten bildigin sakat gibiydin. Benim sürecim çok zorlu olduğu için kadın dogum doktorum asistanı gittigimde koridorda beklerdi. Her hafta bi kaç kere doktorda oldugum için.
Ben düzeldim düşün
Tabi çok zordu o süreç 4 ayımı aldı iyileşmem.
Tabi canın çok açıyor şimdi seni anlıyorum. Bakanın ya da destek olanın var ise kendini zorlama.
Hepimiz öyleyiz cennet annelerin ayakları altında diye boşuna denmemis Allah yardımcımız olsun inşallahSizin ayaklariniz altına halı serilse az bence annelik bu olmalı herşeye rağmen agriya dayanmak galiba
Ben anne olmak istiyorum ama çok zor biliyorum şuan aglicam resmenHepimiz öyleyiz cennet annelerin ayakları altında diye boşuna denmemis Allah yardımcımız olsun inşallah
Kötü düşünme cnm Allah sana da nasip eder bende ilk zor hamile kaldım dua et bol bolBen anne olmak istiyorum ama çok zor biliyorum şuan aglicam resmen
Şekerim kolestrolum bide kanımda iltihap çıktı.umutsuz olmam normal degilmi neyse konuyu dahitmayayimKötü düşünme cnm Allah sana da nasip eder bende ilk zor hamile kaldım dua et bol bol
Değil cnm inan benimde kolestrol ve iltihap çıktı ilk önce kendini diyete al bednce sağlıklı beslen sonra soğan kürü tarifi var hamile kalmak için birde Nisan yagmurunu değerlendir onunla banyo yap niyetlen çocuğun olmasına inanarak yap hepsini temmuzda hamile kalicaksin bak bana çok dua ediceksin bende tam bu aylarda başlamıştım bu dediklerimi yapmayaŞekerim kolestrolum bide kanımda iltihap çıktı.umutsuz olmam normal degilmi neyse konuyu dahitmayayim
Tesskur ederimDeğil cnm inan benimde kolestrol ve iltihap çıktı ilk önce kendini diyete al bednce sağlıklı beslen sonra soğan kürü tarifi var hamile kalmak için birde Nisan yagmurunu değerlendir onunla banyo yap niyetlen çocuğun olmasına inanarak yap hepsini temmuzda hamile kalicaksin bak bana çok dua ediceksin bende tam bu aylarda başlamıştım bu dediklerimi yapmaya
Tesskur ederim
28+2'yim canımKaç haftaliksinn cnm