28 haftalık hamileyim kizlar sağ bacağım çok kasıyor ayağa kalkınca hayli yürüyemiyorum aynı durumu yaşayan var mi

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
326
194
103
30
Bacağımda ki ağrı ödem galiba sinyatikde olabilir siz neler yapıyorsunuz bu ağrılar için

Magnezyum alıyorum cnm ama bacaklarım çok şişti birde geceleri çok kramp giriyor

Bana da oluyor canım, gece bacaklarımı açıp gerinirken kramp giriyor. Magnezyum kullanmamı önermemişti doktorum ben kullanmadım. Günde 1 maden suyu içiyorum, her gün yürüyüş yapınca bacaklarım ağrımıyor. Ama evde hareketsiz kalırsam ağrıyor ve ödem oluyor. Bir de ben günde 2-2,5 litre su içerdim. 3 litrenin üzerine çıkınca ödemim azaldı.

Bebek damara baskı yapmış olabilir.
Magnezyum kullanıp geçmiyorsa baskıdır.

Bana da oluyor canım, gece bacaklarımı açıp gerinirken kramp giriyor. Magnezyum kullanmamı önermemişti doktorum ben kullanmadım. Günde 1 maden suyu içiyorum, her gün yürüyüş yapınca bacaklarım ağrımıyor. Ama evde hareketsiz kalırsam ağrıyor ve ödem oluyor. Bir de ben günde 2-2,5 litre su içerdim. 3 litrenin üzerine çıkınca ödemim azaldı.
Kaç haftaliksinn cnm

Doğumdan sonra geçer inşallah
Geçer canım doğum yaptığın gibi geçiyor.
Basıdan kaynaklı.
Bebek oraya bası yapmayı bıraksın şu dakika bile geçer ağrın.

Benim farklı sorunlarımdan dolayı hamile iken ayaklarım yamuldu. Bildigin yamuldu. Tek bacağımı sürükleyerek, topallayarak ve sürükledigim ayağımıda içe içe çekmekten bildigin sakat gibiydin. Benim sürecim çok zorlu olduğu için kadın dogum doktorum asistanı gittigimde koridorda beklerdi. Her hafta bi kaç kere doktorda oldugum için.
Ben düzeldim düşün😂😂😂
Tabi çok zordu o süreç 4 ayımı aldı iyileşmem.

Tabi canın çok açıyor şimdi seni anlıyorum. Bakanın ya da destek olanın var ise kendini zorlama.

Geçer canım doğum yaptığın gibi geçiyor.
Basıdan kaynaklı.
Bebek oraya bası yapmayı bıraksın şu dakika bile geçer ağrın.

Benim farklı sorunlarımdan dolayı hamile iken ayaklarım yamuldu. Bildigin yamuldu. Tek bacağımı sürükleyerek, topallayarak ve sürükledigim ayağımıda içe içe çekmekten bildigin sakat gibiydin. Benim sürecim çok zorlu olduğu için kadın dogum doktorum asistanı gittigimde koridorda beklerdi. Her hafta bi kaç kere doktorda oldugum için.
Ben düzeldim düşün😂😂😂
Tabi çok zordu o süreç 4 ayımı aldı iyileşmem.

Tabi canın çok açıyor şimdi seni anlıyorum. Bakanın ya da destek olanın var ise kendini zorlama.

2. Hamileliğimde doğumdan sonra bende yuruyemwdim cnm bel fitigim patladı bende çok zorlu süreç yaşadım yine aynısı olucak diye çok korkuyorum hiç destekcimde yok annem engelli kayınvalidem yaşlı korku basıyor coxuklarima yetemiycem diye dua ediyorum bu dogumumda tam anestezi almayı düşünüyorum belime iğne yaptirmiycam fıtığı denk gelebiliyormus

Sizin ayaklariniz altına halı serilse az bence annelik bu olmalı herşeye rağmen agriya dayanmak galiba

Şekerim kolestrolum bide kanımda iltihap çıktı.umutsuz olmam normal degilmi neyse konuyu dahitmayayim
Değil cnm inan benimde kolestrol ve iltihap çıktı ilk önce kendini diyete al bednce sağlıklı beslen sonra soğan kürü tarifi var hamile kalmak için birde Nisan yagmurunu değerlendir onunla banyo yap niyetlen çocuğun olmasına inanarak yap hepsini temmuzda hamile kalicaksin bak bana çok dua ediceksin bende tam bu aylarda başlamıştım bu dediklerimi yapmaya

Değil cnm inan benimde kolestrol ve iltihap çıktı ilk önce kendini diyete al bednce sağlıklı beslen sonra soğan kürü tarifi var hamile kalmak için birde Nisan yagmurunu değerlendir onunla banyo yap niyetlen çocuğun olmasına inanarak yap hepsini temmuzda hamile kalicaksin bak bana çok dua ediceksin bende tam bu aylarda başlamıştım bu dediklerimi yapmaya
Tesskur ederim

Back
X