• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 HAFTALIK GEBELİK

Gunesxkizi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
2
0
1
26
Merhaba güzel anneler
17.ci haftam da sol bobregime stent takıldı , sebebi ise taş ve geçmeyen tekrarlayan böbrek ve idrar yolu enfeksiyon oluşan ağrılarım sebebiyle.
ŞUAN tam olarak 28.ci haftamdayim ve stent takıldığından beri sürekli olarak enfeksiyon geçiriyorum 3 aydır antibiyotikler ile duruyorum . Doğumdan sonra böbrek taşı alıncak doktorum sabır et diyor 8.ci ayını doldurdugunda doğuma alicaz dediler . Bu akşam vajinal sızlama nedeni ile acile gittim İdrar testi alındı her zamanki gibi size sonuçlarımi paylaşmak istiyorum bilgisi olan yazabilir mi ?
İdrar testinde Protein negatif +2 diyor ilgimi çekti sizce durum nedir ? Sabah sonuç gosteremeye gidicem :( şimdiden teşekkürler

Merhaba güzel anneler
17.ci haftam da sol bobregime stent takıldı , sebebi ise taş ve geçmeyen tekrarlayan böbrek ve idrar yolu enfeksiyon oluşan ağrılarım sebebiyle.
ŞUAN tam olarak 28.ci haftamdayim ve stent takıldığından beri sürekli olarak enfeksiyon geçiriyorum 3 aydır antibiyotikler ile duruyorum . Doğumdan sonra böbrek taşı alıncak doktorum sabır et diyor 8.ci ayını doldurdugunda doğuma alicaz dediler . Bu akşam vajinal sızlama nedeni ile acile gittim İdrar testi alındı her zamanki gibi size sonuçlarımi paylaşmak istiyorum bilgisi olan yazabilir mi ?
İdrar testinde Protein negatif +2 diyor ilgimi çekti sizce durum nedir ? Sabah sonuç gosteremeye gidicem :KK43: şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• IMG_20230819_003120.jpg
    IMG_20230819_003120.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20230819_003053.jpg
    IMG_20230819_003053.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 52
Back