28.haftada durmayan kanama

gizem_istanbul

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
97
31
32
Merhaba arkadaşlar biraz morale ihtiyacım var açıkçası olumsuz bir şeye artık tahammülüm kalmadı ben 28. haftada dün akşam kanamam oldu hastaneye gittim acile idrar yolu enfeksiyona bağlı olabileceğini düşünüyoruz diyerek gönderdiler vajinal muayene açıklık sancı nst vs.herşey yapıldı hiç bir şey çıkmadı dün akşama göre biraz kanamam azalmış ama hala devam ediyor bugün doktor kontrolüm var tekrar gidicem kimin duası kabul olur bilinmez ama bol dualarınıza ihtiyacım var bir yandan moral olarak yüksek tutmaya çalışıyorum kendimi bir yandan ağlamak istiyorum hıçkırarak

Allah şifa versin çok geçmiş olsunbence korkmayın vajinal muayene de bir şey çıkmamış idrar yolu enfeksiyonundandır kanamanızda azalmış inşallah bir an önce geçer stres yapmayın stres hem sizi hem bebeği etkiler iyileşme sürecinizi yavaşlatır moralinizi yüksek tutun geçecek

Amin inşallah çok teşekkür ederim bir gram uyumadım geceden beri sanki uyuyunca bebeğime haksızlık yapıyormuşum onunla ilgilenmiyormuşum gibi hissediyorum

Sen stres yapmamaya çaliş Rabbim ona yaşama hakki verdiyse her türlü yaşar bol bol dinlen bebeginle konus dokun hareketlerini takip et iyi olucaksin de. Gelecekdeki dogumunu hayal et ona nasil bakacagini ilk gordugunde neler hissedecegini hayal et. Stres bebegin en buyuk düşmani stres yuzunden erken dogum yapan binlerce insan var sen uzuldukçe bebegine zarar veriyorsun unutma hamilelikte çogu kişi kanama geçiriyor sag Salim dogan çok. Bende 9 haftalik hamileyim bende sag Salim alirim kucagima

Sen stres yapma, benim kuzenim de idrar yolu enfeksiyonu olduğunda kanamadan hastaneye yatar oluyor yani kanama o durumda.

Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kimseye de yaşatmasın inşallah

Amin inşallah çok teşekkür ederim bir gram uyumadım geceden beri sanki uyuyunca bebeğime haksızlık yapıyormuşum onunla ilgilenmiyormuşum gibi hissediyorum
Öyle hissetme bebeğin için yapacağın en iyi şey uyuyup vücudunu dinlendirmek ve stres yapmamak uyu dinlen inşallah atlatacaksın bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…