28. Haftada bebeğin kilosu

Nazime

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
35
14
8
29
Slm bayanlar 28 haftalık hamileyim bu gün doktora gittim bebeğin kilosunun 2.800 Gr olduğunu söyledi,ben mi yanlış duydum yoksa normal mi bilemedim ,gerçi özellikle iki kez sordum ama yine de fazla gibi geldi sizin bebeginiz kaç kilo , bı de gebeliğimden bu yana doktor tavsiyesi üzerine folbiol kullanıyordum ama bu gün gittiğim doktor çok yanlış buldu bebeğe zararı olacağını söyledi aceba bebek etkilenmiş midir tecrübesi olanlar yazsın lütfen

Folbiol çok iyi bı folik asitte değil zaten folik asit ilk üç ay kullanılır sonrasında bırakıyoruz, ama çok stres yapmayın icinde folik asitte bulunan vitaminlere geçiyoruz doktor ekstra birşey demediyse korkmayın ama siz her gittiğinizde kullandığınız ilaçları söyleyin, ben hepsini sayıyorum sormasa da bunlara devam edeyim mi diye duruma göre değişiklik yapıyorlar yada devam et diyorlar aman atlamayın hatırlatın sormasalarda, folik asit baya fazla olmuş yani

Artık içmeyin 5mg fazla bir miktar.Multi omega vitaminlerde zaten var.2800 28.hafta için fazla doktorun yorumu olmadımı.yanlış duymuş olabilirmisiniz? Şekeriniz var mı?

Yorumunuz için teşekkür ederim, şimdiye kadar gittiğim hastane bebekle ilgili hiç bilgi vermiyodu o yüzden farklı hastaneye gittim iyi ki de gitmişim yoksa folbiola devam edicektim .

Artık içmeyin 5mg fazla bir miktar.Multi omega vitaminlerde zaten var.2800 28.hafta için fazla doktorun yorumu olmadımı.yanlış duymuş olabilirmisiniz? Şekeriniz var mı?
Yok icmicem zaten ,ya yanlışlıkla 2800 yazmışım 1800 olucakti ama yine de fazla ,ideal olan 900 1000 arası diye biliyorum

benim bebek 37+3te 2900dü.
37+6da 3050 gr doğdu.

benim bebeğim hep ince uzundu ama yapısal olarak. sizinki belki tombiktir bilemedim

Yok icmicem zaten ,ya yanlışlıkla 2800 yazmışım 1800 olucakti ama yine de fazla ,ideal olan 900 1000 arası diye biliyorum
Ben de bugün konu açmıştım dün 28+1 de kontrolüm vardı 1250 gr dedi doktor bana 38,5 cm ben de az mı acaba diye telaşlandım ama sizinki de azıcık Tombiş geldi ele avuca gelecek belli maşallah ama şekerinize baktırın derim

Folbiol u devam ettiren duymadım herkes kesiyor siz neden devam etmiştiniz ortalamanin üstünde bebek ama sağlıklı ise soeun yok

Glikoz testi yaptım ve normal çıktı ama siz öyle diyince de korktum şimdi

Folbiol u devam ettiren duymadım herkes kesiyor siz neden devam etmiştiniz ortalamanin üstünde bebek ama sağlıklı ise soeun yok
Gittiğim hastane genel olarak ilgisiz,bana kesmem gerektiği söylenmedi işin kötü tarafı bir kere dahi aksatmadim ,ama çok şükür bebeğim sağlıklı

Glikoz testi yaptım ve normal çıktı ama siz öyle diyince de korktum şimdi
Testi yaptırdıysanız sıkıntı çıkmadıysa her şey yolundadır. Sadece bebekler fazla kilo alıp önden gidince anneye diyet yaptırıyorlar şekerden şüphelenip ya da bebeğin fazla ilerden gitmesi ya da geride kalmasını istemiyorlar. Eğer çok karbonhidrat tarzı tüketiyorsanız ya da tatlı onu azaltın ama yapısal da olabilir. Sizin genetiğinizi alıyor bebişler. Öyle bir gerçekte var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…