- 8 Kasım 2019
- 159
- 107
- 33
- Konu Sahibi tugcesyaman
-
Ben erken mi davranıyorum acaba? Kızım 20 aylık. Kakasını yapınca çiş diye gösteriyo bez getiriyo. Bende lazımlık aldım evdeyken öğretiyim diye. Başta sandalye gibi oturdu. 2-3 gün sonra bezini çıkartıp deniyim dedim korktu dahada üstüne gitmedim.Arkadaslar merhaba yaklasik 2bucuk yasinda kızım tuvalet egitimini vermek istiyorum artık. Ama korkuyo lazimlik falanda aldim ama oturup yapmak istemiyo. Hazir evden cikamiyoken alissin istiyorum. Bikac kere cesaretlendirdim oturdu ama yapmadan kalkti. Kendini ifade edebiliyo herseyi konusabiliyo. Ustune basina birsey dokulse surulse rahatsiz olup degistirtir. Bezini kirletince hemen degistirmem icin yatar yere bekler beni oyle asla dolasmaz. Acaba diyorum bezini cikarsam belki altina kacirip tiksinince soyler mi yada ne yapmaliyim? Herseyi ogrendik bi bu sorunumuz kaldî malesef..
Tuvalet eğitimi çağındaki çocuklar, kaka yaptıklarında kendilerinden bir parça koptuğunu düşündükleri için tuvalete gidip kaka yapmak istemezler. Şimdi söyleyeceğim çok saçma gelecek ama çocuğu tuvalete götürduğünüzde yavru kakaları anne kakaya kavuşturuyoruz tarzı bir hikaye yaratarak onun için korkulacak bir durum olmaktan çıkmasını sağlayabilirsiniz.Arkadaslar merhaba yaklasik 2bucuk yasinda kızım tuvalet egitimini vermek istiyorum artık. Ama korkuyo lazimlik falanda aldim ama oturup yapmak istemiyo. Hazir evden cikamiyoken alissin istiyorum. Bikac kere cesaretlendirdim oturdu ama yapmadan kalkti. Kendini ifade edebiliyo herseyi konusabiliyo. Ustune basina birsey dokulse surulse rahatsiz olup degistirtir. Bezini kirletince hemen degistirmem icin yatar yere bekler beni oyle asla dolasmaz. Acaba diyorum bezini cikarsam belki altina kacirip tiksinince soyler mi yada ne yapmaliyim? Herseyi ogrendik bi bu sorunumuz kaldî malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?