- 22 Ocak 2017
- 5.652
- 7.046
- 198
- Konu Sahibi tugcesyaman
-
MerhabaArkadaslar merhaba yaklasik 2bucuk yasinda kızım tuvalet egitimini vermek istiyorum artık. Ama korkuyo lazimlik falanda aldim ama oturup yapmak istemiyo. Hazir evden cikamiyoken alissin istiyorum. Bikac kere cesaretlendirdim oturdu ama yapmadan kalkti. Kendini ifade edebiliyo herseyi konusabiliyo. Ustune basina birsey dokulse surulse rahatsiz olup degistirtir. Bezini kirletince hemen degistirmem icin yatar yere bekler beni oyle asla dolasmaz. Acaba diyorum bezini cikarsam belki altina kacirip tiksinince soyler mi yada ne yapmaliyim? Herseyi ogrendik bi bu sorunumuz kaldî malesef..
Benim de kızım 29 aylık aynı durumdayız. Bazen oturtayim diyorum kaçıyor. Bende üstelemiyorum zamanı var demekki.Arkadaslar merhaba yaklasik 2bucuk yasinda kızım tuvalet egitimini vermek istiyorum artık. Ama korkuyo lazimlik falanda aldim ama oturup yapmak istemiyo. Hazir evden cikamiyoken alissin istiyorum. Bikac kere cesaretlendirdim oturdu ama yapmadan kalkti. Kendini ifade edebiliyo herseyi konusabiliyo. Ustune basina birsey dokulse surulse rahatsiz olup degistirtir. Bezini kirletince hemen degistirmem icin yatar yere bekler beni oyle asla dolasmaz. Acaba diyorum bezini cikarsam belki altina kacirip tiksinince soyler mi yada ne yapmaliyim? Herseyi ogrendik bi bu sorunumuz kaldî malesef..
Arkadaslar merhaba yaklasik 2bucuk yasinda kızım tuvalet egitimini vermek istiyorum artık. Ama korkuyo lazimlik falanda aldim ama oturup yapmak istemiyo. Hazir evden cikamiyoken alissin istiyorum. Bikac kere cesaretlendirdim oturdu ama yapmadan kalkti. Kendini ifade edebiliyo herseyi konusabiliyo. Ustune basina birsey dokulse surulse rahatsiz olup degistirtir. Bezini kirletince hemen degistirmem icin yatar yere bekler beni oyle asla dolasmaz. Acaba diyorum bezini cikarsam belki altina kacirip tiksinince soyler mi yada ne yapmaliyim? Herseyi ogrendik bi bu sorunumuz kaldî malesef..
Merhabalar ben zorlamadim bekliyorum biraz daha :)Merhaba canım hallettiniz mi Ben de aynı dönemde başlamışım biz henüz halledemedik
Merhabalar ben zorlamadim bekliyorum biraz daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?