28 aylık bebek tatil

61eda61

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2023
130
36
18
31
Kızlar merhaba oglumla temmuz gibi tatile gidicez 4 saatlık uzaklıkta gidecegimiz otel 1 hafta kalıcaz ama oğlumun beslenmesi sıkıntı cok secici herseyi yemez gidecegimiz oteldede ona göre yemek pek cıkmıyor corba vs cok nadir icer sevmez önerileriniz neler acaba deneyimlerinizi paylaşırmısınız

Sanırım otele daha önce gittiniz, yemekleri biliyorsunuz. Ben yemeyeceğini bildiğim halde o otele götürmezdim bebeğimi.

Otelin mutfağını kullanamayacağınıza göre dışarıda yiyeceksiniz sanırım tek çare

yulaf ezmesi yer mi? ben sabah kahvaltısında yulaf, yoğurt, meyve karıştırır odanın buzdolabına koyardım. öğlene kadar o zaten yumuşardı, akşam kahvaltısı olarak onu verirdim. Birkaç tane kavanoz mamalardan götürün acil durumlar için. Giderken yolluk olarak onun yiyeceği şeylerden hazırlayın 2 gün idare eder zaten. biraz da ne yiyorsa ona yükleneceksiniz ve yemezse de yemeyecek...

Evet oylede dusundum meyve fındık tarzıyla idare ederim diyede düşündüm ama zor yemek secen cocukta cidden

Seveceği yemekleri evden yapın, sıcakken kavanoza koyup kavonozu ters çevirin.konserve gibi. Giderken de yine sıcakta kalmasın diye termal çantada götürüp buzdolabına koyabilirsiniz yemekleri hazır olur.
Ben bir de elektrikli küçük tencere almıştım , o zaman 7 aylıktı ek gıdaya yeni geçmiştik organik yumurta götürüp odada haşlamıştım, sebze haşlamıştım. Şimdiki aklımla aman bir hafta organik yumurta yemesin derdim ama
Sizinki büyükmüş gerçi ızgara köfte , makarna, pilav her gün oluyor otelde onları yemez mi? Öğlen de gözleme yer

Evet oyle oluyor arada cıkıyor yada gunluk ev tutuyorlar oylede yapsam olurmu sizce ayvalıga gitcez

Evet oyle oluyor arada cıkıyor yada gunluk ev tutuyorlar oylede yapsam olurmu sizce ayvalıga gitcez
Tam anlamadım dediğinizi ama ben her şey dahil otelde odada elektrikli küçük tencerede yumurta ve sebze haşlamıştım.daha baharatlı yemeklere geçmemiştik diye. Ama sonraki yıllarda birnyaşını geçtikten sonra otelde en kötü makarna pilav köfte yiyor çorba içiyordu.
Siz nasıl otele gitceksiniz? Ev de olur ama evde biraz yorucu oluyor kendinize de kahvaltı hazırlamak gerekir.
Bence her şey dahil otele gidin mis gibi, köfte falan yer deidiğim gibi evden bir kaç kavanooz yemek de hazırlayın garanti olur.

Evet haklısınız otelde aksam yemegı sabah kahvaltı oluyor ev daha yorucu olur evdende bişeyler alırım zaten meyve vs oluyor 1 hafta hemen gecer

Bebek dostu otel seçme imkanınız yok mu? Biz bu yaz tatilinde ek gıdaya yeni geçmiş olacağız o yüzden bebek dostu bir otel seçtim. Bebek büfesinde yoğurt haşlama sebze ve tuzsuz yemek alternatifleri var.

Seker ilavesiz findiz veya fistik ezmesi alabilirsiniz, makarna seviyorsa illaki makarna vardir menude

Yerse yer yemezse yemez :) tecrubeli anne mottosu; göreceksin bak evde yemediği ne varsa orada yiyecek. Çocuklar böyle. Gıcıklıkları bize. Tatilinizin kıymetini bilin. Mesela açık büfede babasıyla gezsin, yiyeceğini söylediği şeyleri alsınlar, otursun kendi yesin. Azıcık kendinizi şımartın bırakın ne yiyorsa ne kadar yiyorsa onu yesin. İyi tatiller.

Cok sagolun bende bakım oyle otel
Ayvalık civarında var mı bilmiyorum butik bir otel seçerseniz ve gitmeden konuşursanız belki mutfağında birşey pişirmenize izin verebilirler. Köfte yapıp pişirip evden götürürseniz mikrodalgada ısıtıp verebilirsiniz belki yoğurt ile.

Makarna illa ki bulursunuz her yerde.

Organik kavanoz sebze püreleri var denediniz mi bilmiyorum.

Sebze haşlayabilirsiniz

ben ünide otelde çalışırken, nadirende olsa ebeveynler durumu iletirdi. Aşçılar öğlen personele çorba yaparken bebeklerin içeceği çorbayı seçer ona göre fazla yapar bebek ailelerine de verilirdi. Rica edebilirsiniz belki bir alternatif yapabilirler

Ya inşallah mesajınız cok iyi geldi bana evet takınca değişmiyor yine bildiklerini yapıyorlar zaten çok tesekkür ederim

Onlara giderken bakıcam hipp varmış organık sebze püreleri

Aynen bende böyle yazacaktım 1 haftadan bişey olmaz konu sahibi siz keyfinize bakın. Yemiyor diye strese girmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…