Teyzeler kızımın damar yolu beslenmesi dün çıkarıldı çok şükür artık sadece mideden besleniyor hala hortumla ama olsun bunada şükür 20ccye çıkarılmış beslenmesi şükür şimdilik bi sıkıntı yok ama doktorumuz hala riskli diyo bağırsak yırtılması olabilir falan filan dedi azonce yanından geldim bi güzel bi tatliki dawsanım annesinin prensesi bugünlere şükür 1225 grm olmuş maşallah rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Amiinnngecmiş olsun. Allah bagıslasın yavrunuzu. ben de 27+4 te dogum yaptım. 57.gunumuz bugun. Allah yavrularımızı bızlere bagıslasın...
Güzel anneler ben de dua beklıyorum kızım için. haftasonundan beri biberon denemeleri yapılıyo. çene kasları kuvvetli ama saturasyon düşüşü çok yaptıgı için bekliyoruz.. inş. emmeyi başarsın taburcu olcaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ayyy teyzesi 3 gün önce minik kuzumu ilkkez kucağıma aldım o öyle bir duyguyduki aglamktan bi ara bebeğimi göremedim tabi bunlar mutluluk göz yaslariydi şükürler olsun hersey yolunda pazartesi hortumu çıkmıştı aynı gün kucağıma verdiler bi uyuduki sipa mışıl mışıl kurban olduğum miniminnak bu arada sutunu de biberondan iciyor bugun 4.gün rabbim bu gunleri gosterdi sukurler olsun inşallah daha güzel haberlerini vericem hayırlısıylaElvan nerelerdesin?nasil minik prenses?
Yanlış anlamak olurmu hiç sizin gibilerin yaşadıkları tavsiyeleri bize bizim gibilere altın gibi değerli taburculuk yakın ama kilosu henüz düşük 1500grm 2 olmasını bekliyoruz beni asıl korkutan eve geçince napicaz enfeksiyondan cok korkuyorum biz aslında adanada oturuyoruz doğum denizlide oldu bunca yolu nasıl gidicez onu düşünüyorum kara kara eşim olmazsa Muğla da annemin yanında kalmami söylüyor biraz daha toparlanana kadar ama eşimin desteğine çok ihtiyacım var çünkü 4 yaşında bir oğlum daha var ve babayi çok sayikliyor oda perişan oldu bu sürede ne yapacağımı bilemiyorum annemlere çok misafir gelir onuda düşünüyorum bir sürü soru işareti dolu kafamda kaynanamla gorusmuyordum ama sanırım onu çağırmak zorunda kalicam buarada elimi yikamaktan yara olmuştu demissiniz ya bide beninkileri görseniz kremler hak getire utanıyorum artık eve gelince başka nelere dikkat etmek gerek acabaMerhaba,
Yazılanları okudum bir anda geçmişe gittim ben de bir prematüre annesiyim. Kaygılarınızı çok çok iyi anlıyorum. Ben de kendi tecrübelerimi aktarmak istiyorum. Öncelikle sütünüz çok önemli sakın sütünüzü sağmayı ihmal etmeyin. Korkmayın bebeğiniz emmediği için değil sütünüzü sağmadığınız için kesilir. Nolur bu noktayı atlamayın bir kez bile ihmal etmeyin 3 saatte bir mutlaka sağın. Buzlukta saklayıp sütünüz azaldığında oradan takviye edebilirsiniz. Çocuğunuza en iyi siz bakarsınız bunu da unutmayın çevreden destek alın ama kendiniz için size yemek yapan işinizi yapan kısacası size yardımcı olan insanlar olsun hatta mümkünse çok ziyaretçi kabul etmeyin. Biz 2 ay evimize hiçkimseyi almadık toparlanınca kızım ben de tabi ki (çünkü o süreç sizin için de yorucu) yavaş yavaş ziyaretçileri aldık. Temizliğe özen gösterin. TAbii ki temiz titiz bir insan olabilirsiniz yanlış anlamayın ama prematüre özbakımı normal bebek özbakımından daha fazla özen ister. Bizim ellerimiz yara olmuştu yıkamaktan. Şimdi çok şükür o günlerimiz geride kaldı. Ek gıda serüvenimiz başladı. Allah yardımcınız olsun.
Amin canım amin bizde o evredeyiz şuan bol bol ya şafi çekGüzel anneler ben de dua beklıyorum kızım için. haftasonundan beri biberon denemeleri yapılıyo. çene kasları kuvvetli ama saturasyon düşüşü çok yaptıgı için bekliyoruz.. inş. emmeyi başarsın taburcu olcaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yanlış anlamak olurmu hiç sizin gibilerin yaşadıkları tavsiyeleri bize bizim gibilere altın gibi değerli taburculuk yakın ama kilosu henüz düşük 1500grm 2 olmasını bekliyoruz beni asıl korkutan eve geçince napicaz enfeksiyondan cok korkuyorum biz aslında adanada oturuyoruz doğum denizlide oldu bunca yolu nasıl gidicez onu düşünüyorum kara kara eşim olmazsa Muğla da annemin yanında kalmami söylüyor biraz daha toparlanana kadar ama eşimin desteğine çok ihtiyacım var çünkü 4 yaşında bir oğlum daha var ve babayi çok sayikliyor oda perişan oldu bu sürede ne yapacağımı bilemiyorum annemlere çok misafir gelir onuda düşünüyorum bir sürü soru işareti dolu kafamda kaynanamla gorusmuyordum ama sanırım onu çağırmak zorunda kalicam buarada elimi yikamaktan yara olmuştu demissiniz ya bide beninkileri görseniz kremler hak getire utanıyorum artık eve gelince başka nelere dikkat etmek gerek acaba
Merhabalar ayni problem bizde de var biberonla icerken yoruluyor diyo doktor zorlaniyormus o yuzden cikaramiyoruz bugun daha iyi almis cok sukur insallah en kisa zamanda kavusuruzGüzel anneler ben de dua beklıyorum kızım için. haftasonundan beri biberon denemeleri yapılıyo. çene kasları kuvvetli ama saturasyon düşüşü çok yaptıgı için bekliyoruz.. inş. emmeyi başarsın taburcu olcaz.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sizi çok iyi anlıyorum zor bir durum. Bence bakabilirsiniz. Benim lahosalıyım 20. günde bitti. Çünkü annem ve eşim işe başlamak zorunda kaldılar bebekle beraber yapayalnız kaldım. Her işimi kendime yapmaya başlamıştım. 2 ayda hem evimin işini hem bebeğimin bakımını hem de kendi bakımını ihmal etmedim. Üstelik 3 saatte bir sütümü sağıp bebeğimi besliyordum. Onları steril ediyordum. Tecrübe olarak sıfırdım. Bırakın prematüre bebeği normal yenidoğan bebek bile görmemiştim. Diyeceğim o ki ben başardıysam siz de başarabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Anneniz size gelemez mi yardıma? Misafir olayını biz en baştan söyledik herkese. Ziyaretçi yasağımız var dedik 2 ay kimseyi almadık. Bebeğiniz de çok küçük. Ama şunu unutmayın her şeyi doktor ve hemşirelerle konuşun lütfen. Her bebeğin yapısı farklıdır. En iyi kararı doktorunuz ve sağlık ekibiyle beraber siz verirsiniz. Şimdiden kolay gelsin :)
Sizin kaç haftalık kaç grm doğdu bide kacgun oldu acaba bizim bugün 36.gün dü daha iyi emdi biberonu dedi hemsiresiMerhabalar ayni problem bizde de var biberonla icerken yoruluyor diyo doktor zorlaniyormus o yuzden cikaramiyoruz bugun daha iyi almis cok sukur insallah en kisa zamanda kavusuruz
Benim 29 haftalik dogdu 1500 gram dogmustu 45 gun oldu oglm basta skintili gunler gecirdi simdi 2 kiloyu gecti ama beslenme yuzunden cikamiyoruz doktor da aktif bi sekilde emmeden vermek istemiyor bakalim bekliyoruz insallah yarin daha iyi alirlar en kisa zamanda cikarizS
Sizin kaç haftalık kaç grm doğdu bide kacgun oldu acaba bizim bugün 36.gün dü daha iyi emdi biberonu dedi hemsiresi
Ooo maşallah subhanallah annesi kilosu çok iyiymiş benimki daha yeni 1500 oldu bizde ilk günler çok sıkıntı yaşadık şükür bazi yazilanlari okuyunca biz hafif bile atlatmisiz diyorum tabi sonradan başka bişeyler çıkmazsa rabbim daha fazla onların acısıyla sikintisiyla sinamasin bizleriBenim 29 haftalik dogdu 1500 gram dogmustu 45 gun oldu oglm basta skintili gunler gecirdi simdi 2 kiloyu gecti ama beslenme yuzunden cikamiyoruz doktor da aktif bi sekilde emmeden vermek istemiyor bakalim bekliyoruz insallah yarin daha iyi alirlar en kisa zamanda cikariz
Ooo maşallah subhanallah annesi kilosu çok iyiymiş benimki daha yeni 1500 oldu bizde ilk günler çok sıkıntı yaşadık şükür bazi yazilanlari okuyunca biz hafif bile atlatmisiz diyorum tabi sonradan başka bişeyler çıkmazsa rabbim daha fazla onların acısıyla sikintisiyla
Gozun aydin canm benide yarin emzirmek icin cagirdilar insallah bizde bi kac gune cikariz kilomuzu tamamladik zaten seninde ins biran once kilo alir :)Teyzeeleeeeerr bugün doktorumuz 2 haftaya taburcu olursunuz dedi yaaaaadaha erken olurdukta kilomuz düşük sağlık olsun rabbim geç olsun güç olmasın inşallah bugün ultrason komtrollerimiz varmış sonuçları yarın söylerler sanırım doktoru bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum dedi inşallah bi sıkıntı çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?