• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 28+6 günlük doğum yaptım tecrubenize ihtiyacım var

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Beklenen bişeymiydi bebeğin erken gelmesi yani risklimiydi ciğer geliştirici iğne falan oldunuzmu doğum öncesi Rabbim nelere Kadir dir.içini ferah tut artık dört beş aylık bebekler bile biraz hastane bakımından sonra Allah ın izni ile yuvalarına sağlıklı gideviliyorlar.Umarım senin bebeğinde en kısa zamanda gelir evine ...

Doğumdan 2hafta önce kanamam başladı ciğer geliştirici oldum ama ondan önce yani kanama olana kadar bize hiç erken doğum olabilir yada riski var denmemişti herşey biranda gelişti doğumu artık daha fazla durduramadilar çünkü sancilarim ve kasilmalarim başlamıştı ve 5cm açılmam olmuştu bile ve bebeğim ters ayak aşağı geliyordu hemen sevk edilip çok iyi bi hastanede Sezeryan le dogumumu yaptım

Doğumdan 2hafta önce kanamam başladı ciğer geliştirici oldum ama ondan önce yani kanama olana kadar bize hiç erken doğum olabilir yada riski var denmemişti herşey biranda gelişti doğumu artık daha fazla durduramadilar çünkü sancilarim ve kasilmalarim başlamıştı ve 5cm açılmam olmuştu bile ve bebeğim ters ayak aşağı geliyordu hemen sevk edilip çok iyi bi hastanede Sezeryan le dogumumu yaptım
Allah yawrunu sana bagislasin zor gunler geciriyorsun emekleriniz bosa cikmaz insallah

37+4 de doğum yaptım bende bebeğim 15 gün hastanede yattı perişan olmuştum seni anlayabiliyorum çok zor allah yardımcın olsun kardeşim.

benim bebeğim çabuk toparladı çok şükür iyi şimdi 9 aylık inşallah senin bebeğinde iyileşir rabbim şifa versin.

Amin cumlemizin inşallah
Tebrik ederim Allah bagislasin gulee gule
Amin cumlemizin inşallah
Tebrik edeerim Allah bagislasin gulee gule buyutun ins.

Tanrı yardımcın olsun, göklerdeki babamız ve kralımız İsa korusun.

Konuyla alakali degil biliyorum ama.
Hz. İsa kral degil peygamberdir.bilgine

:) sadece dua etmek istedim, elimden gelen buydu. konuyu gördüm, bilgim yok sadece dua ettim. Benim içni kral senin için peygamber. niyetimi değiştirir mi?

:) sadece dua etmek istedim, elimden gelen buydu. konuyu gördüm, bilgim yok sadece dua ettim. Benim içni kral senin için peygamber. niyetimi değiştirir mi?
Dua etmek hem kalple hem dille olur.
Kalbinden gecen dua diline dogru orantili olmalidirki makbul olsun.
Sadece burasi icin yada deminki msjiniz icin soylemiyorum yalnis anlamayin.
Bizi yaratana ve peygamberine dua edeceksen dogru kelimelerle etmelisin bence.hani bilgim yok dedigin icin yazdim.yoksa bi nesneye bile secde edenler yokmu var.herkesin kendi yoludur.bisey diyemem.

Dua etmek hem kalple hem dille olur.
Kalbinden gecen dua diline dogru orantili olmalidirki makbul olsun.
Sadece burasi icin yada deminki msjiniz icin soylemiyorum yalnis anlamayin.
Bizi yaratana ve peygamberine dua edeceksen dogru kelimelerle etmelisin bence.hani bilgim yok dedigin icin yazdim.yoksa bi nesneye bile secde edenler yokmu var.herkesin kendi yoludur.bisey diyemem.

Dinlerimiz farklı büyük ihtimalle. ben böyle dua ediyorum. Kabul edecek olan Tanrı dır sanırım sizi daha fazla ilgilendirmez. Bilgim yok dediğim nasıl dua edeceğim değil, konu.

Dinlerimiz farklı büyük ihtimalle. ben böyle dua ediyorum. Kabul edecek olan Tanrı dır sanırım sizi daha fazla ilgilendirmez. Bilgim yok dediğim nasıl dua edeceğim değil, konu.
Benimde anlatmak istedigim buydu zaten.dininiz farkli olabilir ama hangi din hz İsa yi kral olarak tanimliyo cok merak ettim.
Bence siz hangi dine inaniyosunuz onu bile bilmiyosunuz.
Farkli bi dindensiniz diye hz.İsa ya bilincsizce adlar takamazsiniz.
Oncelikle bilicli olun ve arastirin biraz.
Bastada soyledim guzellikle ama senin dininde gosgoruye yer yok galiba.
Rahatca seni ilgilendirnez diyebiliyosun.
Ornek Bi musevi bile gelse benm dinimle ilgili yanlisimi duzeltse seni ilgilendirmez demezdim.
Musluman olmamasi benm dinimle ilgili bilgi sahibi olmamasini gerektirmez.

Forumda dini konular konusmak yasak.daha fazla bisey soylemicem.

Benimde anlatmak istedigim buydu zaten.dininiz farkli olabilir ama hangi din hz İsa yi kral olarak tanimliyo cok merak ettim.
Bence siz hangi dine inaniyosunuz onu bile bilmiyosunuz.
Farkli bi dindensiniz diye hz.İsa ya bilincsizce adlar takamazsiniz.
Oncelikle bilicli olun ve arastirin biraz.
Bastada soyledim guzellikle ama senin dininde gosgoruye yer yok galiba.
Rahatca seni ilgilendirnez diyebiliyosun.
Ornek Bi musevi bile gelse benm dinimle ilgili yanlisimi duzeltse seni ilgilendirmez demezdim.
Musluman olmamasi benm dinimle ilgili bilgi sahibi olmamasini gerektirmez.

Forumda dini konular konusmak yasak.daha fazla bisey soylemicem.

Tamam oldu.

seninki konuyla alakasız,ortaya söylenmiş,laf olsun torba dolsun,tepki ölçme amaçlı bir mesaj..şimdi konuyla senin inancının ne alakası var.git duanı nerde edersen et millet derdiyle uğraşıyo bu da ortaya bi laf atayım da bakalım ne olacak derdinde .şimdi senin dinini soranmı oldu..ne gereksiz insanlar var ya..resmen probagandacı

seninki konuyla alakasız,ortaya söylenmiş,laf olsun torba dolsun,tepki ölçme amaçlı bir mesaj..şimdi konuyla senin inancının ne alakası var.git duanı nerde edersen et millet derdiyle uğraşıyo bu da ortaya bi laf atayım da bakalım ne olacak derdinde .şimdi senin dinini soranmı oldu..ne gereksiz insanlar var ya..resmen probagandacı

Propaganda yazmayı öğren. Ben bebek için dua ettim tıpkı sizin Allah sağlık versin, iyi olur inşaallah demeniz gibi.
Konuyu bulandıran ben değilim. Bizler için dua nerede edersen et bir şey değil, ihtiyacı olana edilen bir şey.

Bence taşlayın kızı tam olsun..

Konu sahibi, rabbim acil şifalar versin öncelikle.. Bence gelişmeler çok iyi, eminim anne sütünü aldıkça çok hızlı toparlanacak. doktorların umut verici konuşmaması normal, ama ben inanıyorum sen minik kelebeğinle çıkacaksın hastaneden. şimdi senin moralini çok ama çok yüksek tutman gerek, evdeki miniğini de düşünmek zorundasın.. dualarım seninle..

Propaganda yazmayı öğren. Ben bebek için dua ettim tıpkı sizin Allah sağlık versin, iyi olur inşaallah demeniz gibi.
Konuyu bulandıran ben değilim. Bizler için dua nerede edersen et bir şey değil, ihtiyacı olana edilen bir şey.
benim imla hatam senin mesajı almana engel olmamış..sorunun ne biliyormusun,dua et hangi dinle,hangi dille mevzu bu değil. mevzu senin '''benim dinim sizinkilerden farklııııı'''' diye dikkat çekmeye çalışman..hemde konu sahibinin konusuyla en alakasız yerde..

Lütfen konu sahibesine biraz saygı.
Illa tartışmak istiyorum diyorsanız kimle tartışacaksanız onla özelden Konuşun.
Dini yorumlar yasak deyip uyarımızı yaptık, daha fazla devam edilmesin rica ediyorum.

Son düzenleme:
Hepinizden Allah razı olsun rabbim rahman ve rahim kimin duasını kabul eder bilinmez ama sizden ricam daha fazla buyutmeyelim zihnim fikrim bunları düşünecek durumda değil ilginize duaniza çok tşk ederim kim olursanız olun hala o dualariniza ihtiyacım var sadece bunu belirtmek isterim buarada dawsanım yavaş yavaş kilo almaya başlamış teyzeleri inşallah başka sorunlar çıkmaz

Back