• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 01 2009 bugun uye olan arkadaslar hosgeldiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunesim07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar herkese bende aranıza bugün katıldım çok güzel bi yer burası her şey hakkında bilgi alabiliyorsun burada olmaktan çok mutluyum:)evliyim 6 aylık öğretmenim istanbulda yaşıyorum bende bebek istiyorum...

Merhaba arkadaslar bende yeni üye oldum araniza ve guzel bir paylasim sitesi bende 7 aylik evliyim:)

merabalar...
bende aranısa yeni katıldım coq güsel bi site olmus burası coq güsel bılgler ediniyorum..
teskkrler :)

selam bende yenilerdenim güzel arkadaşlıklar kurmayı istiyorum evliyim iki çocuk annesiyim 31 yaşındayım hadi bana kolay gelsin ben sayfaların arasında birdolaşayım byy

merhaba bende yeni katildim araniza dün tesadüfen kesfettim siteyi harika bi site.....

slm bende yeni üye oldum iş yoğunluğundan vakit ayıramıyorum aslında çok güzel paylaşımlar var . Bir iki gözattım kendime yararlı bilgiler bulabildim . Çok hoş bir site daha ne diyeyim.

ay ne güzel kız çocuklarını çok severim ama olmadı oğullarım 19 ve 14 yaşındallar büyüdüler artık

Back