27 Ocak 2025 taransfer olanlar belirtileriniz nelerdir

Ya çok güzel haber bana da umut oldunuz ben de Alper beye gidiyorum benim transfer ertelendi troit yüzünden
Onsallah hayirlisiyla olur sizin de

Ya çok güzel haber bana da umut oldunuz ben de Alper beye gidiyorum benim transfer ertelendi troit yüzünden
Vende Alper bey hastasıyım. Canınızı sıkmayın yeterki sağlıkla olsun. Negatif olsaydı daha çok üzülürdünüz duruma en azından sorunu çözüme kavuşturup denersiniz ve inşallah denemeniz pozitif sonuçlanır :)

İnşallah öyle olur ya çok korkuyorum birde ben normalde geç adet oluyorum bu sefer doğum kontrol hapida vermedi akışına mi bıraksam acaba

İnşallah öyle olur ya çok korkuyorum birde ben normalde geç adet oluyorum bu sefer doğum kontrol hapida vermedi akışına mi bıraksam acaba
Doktoruna güven gerçekten bilinçsiz ezbere hareket etmiyor :) o yüzden rahat ol aklına birşey takılıyorsa eğer hiç çekinme yaz hastaneye doktoruna sorsunlar veya ara hemşirelerle bağlan tı kur sen konuş.
Sana seni tatmin edecek bir açıklama mutlaka yaparlar.
Ben hep öyle yapıyorum yani iletişim kuruyorum hemen. Kafada kurup veya stres olmaktansa. Haftaya pazartesi kontrolüm var hatta gideceğim ama gene de bazen önceden soru sorduğum zamanlar oluyor :)

Teşekkürler bende soruyorum da bu sefer moralim bozuldu nasip demek ki her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…