27 Mayıs Meme Ameliyatım

Libnie

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
428
460
Kızlar merhaba sonunda doktoruma karar verdim cumartesi Alper Bayraktar'a ameliyat olacağım.

Aslında foruma girmek istemiyorum çünkü çok ağrı çekenler çok zorlananlar olmuş gördükçe korkularım artıyor

Cumartesi günü ameliyatım en geç Çarşamba günü işe dönmem lazım kas üstü olacağım için daha rahat geçer diye umuyorum

Desteklerinizi bekliyorum

Merhaba, umarım istediğin gibi güzel geçer. Kesi yerin nereden olacak ben de o konuda endişeliyim :/

Merhaba iyi dileklerin için çok teşekkür ederim meme altından olacak iz fln düşünmüyorum çok takıntılı değilim o konuda iyileşme süreci çok önemli ama kas üstü daha çabuk iyileştiği söyleniyor

Bursa'da sanırım doktorunuz. Kaç cc hangi özellikte olacak ki?
Evet sanırım ağrısı en çok kol altı kesisinde ve kas altında oluyor. Sizinki çok rahat geçecektir..

İnş rahat geçer ilk ameliyatım ve ilk defa narkoz alacağım biraz tedirginim açıkçası

Evet doktorum Bursa'da 300 cc olacak sanırım perşembe son randevuda kesin karar vereceğiz fakat damla mı yuvarlak mı ikisini de deneyecek ameliyatta karar verecek yuvarlak olursa üstler boş kalabilir denemem lazım dedi

Bende ilk ameliyatimi alper beye olmustum.suan ameliyatlarini jimerde yapiyor sanirim.benim ameliyat sonrasi pek konforlu gecmemisti.agri nerdeyse hic cekmedim ama narkozdan ayılmak zordu.bol şans.

Bende ilk ameliyatimi alper beye olmustum.suan ameliyatlarini jimerde yapiyor sanirim.benim ameliyat sonrasi pek konforlu gecmemisti.agri nerdeyse hic cekmedim ama narkozdan ayılmak zordu.bol şans.

merhaba, ameliyatlarını acıbademde yapıyor şuan. konfordan kastınız nedir? ne sıkıntısı çektiniz? meme büyütme mi olmuştunuz?

merhaba, ameliyatlarını acıbademde yapıyor şuan. konfordan kastınız nedir? ne sıkıntısı çektiniz? meme büyütme mi olmuştunuz?
Benim emzirmeden dolayi meme dokum kücülmüstü.meme büyütme oldum kendisine.4 saat sürdü ameliyatim.cok deneme yapmis.o yuzden biraz uzun sürdü dedi.ben üstler dolgun olsun istedigim icin yuvarlak protez istiyordum.kendisi ameliyat esnasinda damla protezi uygun görüp takmis.ameliyattan sonra agrim olmadi nerdeyse.sirtim cok agridi.ama narkozdan ayilmam zor oldu.cok kustum ve surekli yari baygin haldeydim.ertesi gun oglen kendime geldim.kas üstü ameliyatta agri nerdeyse hic yok diyebilirim.ben ikinci ameliyatimi kas alti oldum.ikisi arasindaki agri kiyaslanamaz bile.sadece yatmaktan sirtiniz agriyor o kadar.

Merhaba kızlar hepinize hayırlı olsun. benimde yarın ilk muaynem var ameliyat yakında.allah isteyen herkese nasip etsin bunu yaşamayan anlamıyor.benim sorum kas altı üstü neye göre kararlaştırılıyor .yuvarlak damla konulacağı nasıl.birde hastanede yatırıyorlarmı

Benim emzirmeden dolayi meme dokum kücülmüstü.meme büyütme oldum kendisine.4 saat sürdü ameliyatim.cok deneme yapmis.o yuzden biraz uzun sürdü dedi.ben üstler dolgun olsun istedigim icin yuvarlak protez istiyordum.kendisi ameliyat esnasinda damla protezi uygun görüp takmis.ameliyattan sonra agrim olmadi nerdeyse.sirtim cok agridi.ama narkozdan ayilmam zor oldu.cok kustum ve surekli yari baygin haldeydim.ertesi gun oglen kendime geldim.kas üstü ameliyatta agri nerdeyse hic yok diyebilirim.ben ikinci ameliyatimi kas alti oldum.ikisi arasindaki agri kiyaslanamaz bile.sadece yatmaktan sirtiniz agriyor o kadar.

çok geçmiş olsun...

peki ikinci ameliyatı neden oldunuz? memnun değil miydiniz? birazdan son karar için gideceğim bende çok heyecanlı :)

Merhaba kızlar hepinize hayırlı olsun. benimde yarın ilk muaynem var ameliyat yakında.allah isteyen herkese nasip etsin bunu yaşamayan anlamıyor.benim sorum kas altı üstü neye göre kararlaştırılıyor .yuvarlak damla konulacağı nasıl.birde hastanede yatırıyorlarmı

merhaba canım,

1 gece hastanede yatırıyorlar genelde, senin göğüs yapına göre karar veriliyor damla mı yuvarlak mı konulaccağına aynı şekilde kas altı kas üstü onu da doktor belirliyor, ikisin de avantajları ve dezavantajları var tabi...

fiyatlar 7 10 bin arasında değişiyor, doktor seçimi çok önemli, ucuz yerler de var ama ben güvenemedim

çok geçmiş olsun...

peki ikinci ameliyatı neden oldunuz? memnun değil miydiniz? birazdan son karar için gideceğim bende çok heyecanlı :)
Ben yuvarlak protez istiyordum.ameliyattan sonra damla protezin goruntusunden memnun kalmadim.kas ustu yapilmisti ameliyatim.3 sene icinde sarkma da olunca 2.ameliyata karar verdim.2.ameliyatimi farkli bir doktor yapti.kas alti yuvarlak protez yapildi.gayet memnunum

adan adan aa her iki protezi de denemiş biri olarak sorayım hemen, gerçi biri kasüstü diğeri kasaltı ama olsun, protezin sertliği açısından çok belirgin bir fark var mı?

adan adan aa her iki protezi de denemiş biri olarak sorayım hemen, gerçi biri kasüstü diğeri kasaltı ama olsun, protezin sertliği açısından çok belirgin bir fark var mı?
Ilk protezim kas üstü damlaydi.evet oldukca sert bir protez.ikinci protezim kas alti yuvarlak.kas alti olmasina ragmen yumusakligindan memnunum. Dogala daha yakin

Kızlar merhaba sonunda doktoruma karar verdim cumartesi Alper Bayraktar'a ameliyat olacağım.

Aslında foruma girmek istemiyorum çünkü çok ağrı çekenler çok zorlananlar olmuş gördükçe korkularım artıyor

Cumartesi günü ameliyatım en geç Çarşamba günü işe dönmem lazım kas üstü olacağım için daha rahat geçer diye umuyorum

Desteklerinizi bekliyorum
Nasılsın geçmiș olsun
Bende bursadayım ameliyat olmayı düșünüyorum.Alper bayraktara nekadara oldunuz?Beni izlemeye alabilir misiniz?
Albüm paylașıcak mısınız?

X