- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
haklu beynimiz zehir gibi çalışıyor
![]()
doru

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklu beynimiz zehir gibi çalışıyor
![]()
içimden o rakam geçti onu yazmıştım inş başlıyacağım tüp bebek serüvenindede bu kadar şanslı olurum
inanın şimdi uyandım ve bi bakıyım ne olmuş sonuç dedim ve hala çok şaşkınım hiç ummuyodum sabah kadar uysam sonra size bildirsem olur demi:26::26::26::26:
içimden o rakam geçti onu yazmıştım inş başlıyacağım tüp bebek serüvenindede bu kadar şanslı olurum
Inşallah canimm sansli olacaksın![]()
Yatmayı düşünüyorum aslındaDilegim yatmıon mu sen![]()
Kazen bey melek arkadaşımız bir sıfır eksik atmış bana söyledi1905ler kazandı bi onları kızartır mısınız ? melek arkadaşım söyledi bana gerçekten
![]()
Olsun melekimde bizdenn helal olsun melekimebizide görür artık
![]()
tebrikler melekim seni kendime çok yakın hissettim sana anne diyebilirmiyim hem benim kürküm yok çok üşüyorum annem oldun göre bana ver onu![]()
bitanem inş organik deve kuşların şifa olur bana bebişime de kavuşurumsike yok kati kiscem bundan iki hafta önce safariye kenyaya gidip kendi elciklerimle organik deve kusu yakalayip kislara yedirmistim sifa niyetineeonun faydasi oluyoooo
![]()
insalalh olacan bu seferr![]()
teşekkürler acaba yarın gidipmelekcim canım uykun bölünmesin uyu sen ben burda beklerimhatta vekalet ver kazen beye ben söylerim
şaka bir yana tebrikler![]()
Yatmayı düşünüyorum aslında![]()
bitanem inş organik deve kuşların şifa olur bana bebişime de kavuşurum
teşekkürler acaba yarın gidipbu hızla bi sayısal mı oynasam ki
![]()
Dilegim yatmıon mu sen![]()
bitanem inş organik deve kuşların şifa olur bana bebişime de kavuşurum
teşekkürler acaba yarın gidipbu hızla bi sayısal mı oynasam ki
![]()
bugün yinee bittiiyine giyeemedim kürküü
neyse carsambaya iyi hazirlanmaliyimmm
kiracam bu seytanin bacagini eninde sonundaaa![]()
valla canım bende kendime son 5 şans veriyorum olmazsa alıcam kart napayımKazen bey bana vermiyor kürkü
![]()
yine melekim 181 im kazandi galiba 1881 demisti![]()
bu cevap gelmeseydi batmıştık : ))) 1905 ile bir sürü pro üyelik verecektik :))))
kendisini tebrik ediyorum... Kime hediye edecekse lütfen bana özel mesaj ile ulaşmasını rica ediyorum.
kiscelr sunu ii anladim kürk kürkü cekiyoo genellikle kürklüler kazaniyoo![]()
aaaaaaaaaayine melekim181 İm kazanmIŞ bravoooooooooooooooo..................
![]()
sike yok kati kiscem bundan iki hafta önce safariye kenyaya gidip kendi elciklerimle organik deve kusu yakalayip kislara yedirmistim sifa niyetineeonun faydasi oluyoooo
![]()
hayvanat bahçesindekilerden yakalyıp yesek olurmu :26::26:
hala daha şaşkınım![]()
inanın şimdi uyandım ve bi bakıyım ne olmuş sonuç dedim ve hala çok şaşkınım hiç ummuyodum sabah kadar uyusam sonra size bildirsem olur demi:26::26::26::26: